- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Nem tudom, most epitettunk compute node-kat, 2990WX-el, 14-es TR4-re való Noctuaval és elvan szépen a 64 thread terhelés alatt. A lapok se kerülnek horror összegbe, mármint ahhoz képest h. mi kell ehhez a xeon-hoz.
Én lennék a legboldogabb ha a magas órajelről nemkéne lemondani a core count növelésével, egy csomó helyen időt sporolhatnánk és nem csak mi, hanem mindenki más, de ennek akkora felára van, plusz a mostani rendszereink 7*24-ben mennek full load alatt, itt meg egyszerűen folyamatosan bennem lenne, h. egy ennyire kihegyezett rendszerben mikor áll meg valami.
Az idő majd eldönti, értem a termék presztizs jellegét, de pont a WS grade cuccok szerintem azok, ahol annyira nem jellemző ez a fajta vásárlási attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest