- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
GoldhandRent #99 üzenetére
Áhhh, értem!
Nálam ilyen sosem merült fel, nem kapcsolgatom ezeket ki-be, de így már érthető, hogy akinek kellhet, annak miért. Ha világosan leírják, mindjárt más. -
niof
veterán
válasz
GoldhandRent #80 üzenetére
Hát, sosem értettem, hogy valakinek miért van szüksége ezek kapcsolgatására. Én is használom a fókuszt, vezetéskor pl. Meg az alvás mellé aktiválódik valami ne zavarjanak féle dolog, ahol van pár prioritás megadva, de kb. ennyi. És ezek automatikusak. Ha mondjuk értekezletre megyek, alap, hogy némítom minimum, vagy manuálisan berakom ne zavarjanak-ba. Mondjuk ha napi szinten kellene mondjunk 8:30-9h-ig, akkor csinálnék rá parancsot, de jelenleg nincs rá szükségem. Egyszerre több opció meg nem is értem, mire lenne jó. Miért nem elég az időkeret, vagy a hely, ha már ezeket hozták fel? Miért lenne jó kombinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest