- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
tegyük fel, hogy nem kötött munkarendben dolgozol, így vannak napok, mikor korábban mész el otthonról, és hamarabb visszaérsz, meg van amikor fordítva.
vagy egy sima hétvégi nap:
elmész otthonról -> wifit, bluetootht ki szeretnéd kapcsolni teljesen, nem csak kiszürkíteni, amihez ugye a beállításokba kéne menned
ezt egy kapcsolóval, ami egy külön mappaként jelenik meg, és jelenleg az egyik irányba tudod csak megcsinálnioptimális számomra az lenne, ha mobilnet bekapcsolása lekapcsolná a wifit, és a mobilnet lekapcsolása pedig bekapcsolná
-
GoldhandRent
őstag
én a múltkor azért offoltam a fenébe a fókusz módot, mert nem lehetett értelmes kapcsolatot rakni..
1 hónappal később második nekifutásra már valamit össze tudtam rittyenteni, de még csak az egyik irányba működik a dolog.. nem kapcsoló, csak lekapcsoló.-> a mobilnetet offolom, akkor kapcsoljon be a WiFi, majd ha a mobilnetet bekapcsolom, kapcsoljon ki a WiFi.
ezt meg aztán lehet tovább bonyolítani, de még erre sem képes.szóval szerintem IS fontosabb lett volna ráülniük erre, mint a widgeteket, meg a képernyőzárat csicsázni.
-
Mindenkinek más a fontos szerintem, ezt talán átkéne gondolnod. Én sem állok bele az első emberbe , ha látok valami olyat ami engem nagyon nem érdekel vagy számomra nem fontos "Úristen!"
Csak , hogy a költőt idézzem ... nem nem kell rá válaszolni köszi!
Pl :"És azt mikor lehet már megcsinálni, hogy a zárképernyőn lévő órát widgetként ki lehessen tenni a főképernyő közepére?"
-
Ez beszólás akart lenni ?
csak mert ennyire én sose unatkozom...
De , hogy válaszoljak igen én megértem mert képzeld 2022 be alap dolognak kéne lennie (android tudja) és szomorú hogy a fél milliós Ft telefonom nem tudja ,de nézzük a jó oldalát gyönyörűre fogom tudni szerkeszteni a lock screent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest