- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Barthezz2 #94 üzenetére
No akkor kicsit besegítek neki. Én is akadtam már sok ilyen oldalra, most kapásból itt ha meg akarom nézni a mozi műsort, akkor ahhoz flash kell a menü miatt.
Itt pedig a regisztrációnál a captcha jelenik meg flashben. Ez elvontabb, de ilyen máshol is előfordulhat, akár csak belépésnél is.
Jó lenne ha lenne a WP7-ben Flash, de ennyi nem tántorítana el tőle. -
-
robertel
senior tag
válasz
Barthezz2 #82 üzenetére
Ki modnta, hogy nekem a flash videózáshoz kell??
Srácok, nem midnenkienk ez a elgfontosabb, lehet az átlegjúzernek legyen facebook, legyen zene legyen gps,legyneek játékok...
Sajnos androidon is van oylen oldal aminek nincs mobilos megfelelője és flash futatásával lehet csak belépni. Ezért fontos a böngészős flash
Dicséretes ez a remote dolgo, de erősen kétlem oylan lenne mint teamviewer, ráadásul 5 géepmet kell elérnem telefonról..
Tőzsdei appokhoz, úgy tudom nincs még marketwatch, yahoo finance, google finance, mt4, ezekkel sokra ne memgyek amiket belinkeltél, plussz ugye az appok, brókercéek még igenycsak nem fejlesztenek wp7re, androidon is sokan még csak igérik, de ott legalább már van jópár.Egyébként nem is origo fontos, azt én s ehasználom, de pl magyarország hírei, portfolio, iylemiket igen, egy helyen ottvan midnen és ez jó, nem kell pötyögni böngészőben..
Az én 1 magos nexusom simán elbírja a flasht, néha néha kicsit megröccen a böngésző, de van, hogy win7 alatt is előfordul iylesmi..
Lényeg viszi, nem fagy és ez a léyneg nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest