- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
A távoli vezérlés nem kereskedéshez kell, de nem ragozom tovább, én pusztán leírtam ,hogy nekem mi kell és mit várok el egy oprendszertől.
Nem is várom el, hogy megértsétek, mivel nemtudjátokEgyébként meg ha kereskedsz és méginkább ha daytradelsz, akkro tudod, hogy midnig jó ha rálátsz a dolgokra.
Akkor is ha fél órára elugrasz boltba.
Én se ezen akarok kereskedni, de jó ha van, bármikor jól jöhet! -
-
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
válasz
Oppenheimer #91 üzenetére
Mindenki magából indul ki
Olyan oldalról van szó ami csak pár embernek szól, jelszavas ugyan, de törték már fel, igy ne mkötöm az orrodra, gondolni meg azt gondolsz amit akarsz -
robertel
senior tag
Nem publikus
Lényeg az, hogy kell a flash.
Egyébként nem a honfoglalóIlyesmikre nincs kedvem telefonhoz, meg amúgy is telóról a fontosabb dolgokat akarom elérni, nem szórakozni kell, max zene és kész.
Amúgy van olyan internetbank is aminek nincs webes megfelelője és falsh kell a belépéshez (az okosok)
lénxeg a lényeg, tudom én, hogy nagyon jó lesz a wp, de egyenlőre szoftveresen óriási a lemaradás, persze az átlegjúzer számára akinek face, meg shazam meg iylenek kell, be fog jönni szeritnem mango után, de amondó vagyok, következő nagy frissítés után indul be igazán a szekér (meg ha elindulnak az appbarkácsolások)
-
robertel
senior tag
válasz
Barthezz2 #82 üzenetére
Ki modnta, hogy nekem a flash videózáshoz kell??
Srácok, nem midnenkienk ez a elgfontosabb, lehet az átlegjúzernek legyen facebook, legyen zene legyen gps,legyneek játékok...
Sajnos androidon is van oylen oldal aminek nincs mobilos megfelelője és flash futatásával lehet csak belépni. Ezért fontos a böngészős flash
Dicséretes ez a remote dolgo, de erősen kétlem oylan lenne mint teamviewer, ráadásul 5 géepmet kell elérnem telefonról..
Tőzsdei appokhoz, úgy tudom nincs még marketwatch, yahoo finance, google finance, mt4, ezekkel sokra ne memgyek amiket belinkeltél, plussz ugye az appok, brókercéek még igenycsak nem fejlesztenek wp7re, androidon is sokan még csak igérik, de ott legalább már van jópár.Egyébként nem is origo fontos, azt én s ehasználom, de pl magyarország hírei, portfolio, iylemiket igen, egy helyen ottvan midnen és ez jó, nem kell pötyögni böngészőben..
Az én 1 magos nexusom simán elbírja a flasht, néha néha kicsit megröccen a böngésző, de van, hogy win7 alatt is előfordul iylesmi..
Lényeg viszi, nem fagy és ez a léyneg nekem -
robertel
senior tag
Nekem officeban a thinkfree van, nekem tökéletesen jó.
Tőzsdei app van? Milyen? Lehet vele gyergyákat behelyezni, kisebb elemzéseket csinálni? Oanda kliens van? Nem oylan appra gondoltam ami megmutatja éppen mennyiért kereskednek googleel vagy applel
Zenei videó részbe nem tudok mit hozzáfűzni, videót csak gyárival néztem, tökéletes, plussz mixzing-et használok, az szintúgy.
Dropbox örvendetes, szintúgy mint az offline navigáció (remélhetőleg nemsokára)
Silverlight-ot nem vágom, de a legfontosabb ami nekem kell az kimaradt, távoli vezérlés.. -
robertel
senior tag
Office androidon is van, sokféle ingyenes app, neke mtökéletes mind.
Filmet az nézzen telefonon akinek erre van ingerenciája...
Egyébként ezt is lehet androidon, itt is többféle lejátszót ki lehet próbálni, a moboplayer pl szinte midnent visz, zenelejátszók is parádésak.
Youtube nem kérdés, simán viszi, ja és nem csak azt hanem midnen flashvideót, akadásmentesen böngészőbő! Bocs...
Hogy én mire használnám? pár helyen már leírtam, de a kedvedért:
Nincs távoli vezérlő (teamviewer, logmein) nincs dropbox, nincs offline navi (mangoval remélhetőleg válzotik) nincs bleutooth (ez negem nem érdekel, de mégiscsak..) nincsenek tőzsdei elemzőprogik, tőzsdei cégek appjai, nicnsenek weboldalaknak appjai amivel csak egy bökésre megjelenik átláthatóan az egész (pl origo, portfolio)
Hirtelen ennyi
Elhiszem én, hogy akadásmentesebb a wp7 mint az android, de aki megszokja ezeket (és használja)az nem fog addig átváltani addig amig ezek nem lesznek meg... -
-
robertel
senior tag
válasz
winhelper #17 üzenetére
Viszont azt már nem biztos emgkapják az első generációs készülékek nem?
Azért kár..
Pedig szerintem bírnia kéne hardveresen, perzse nem látok a jővőbe, de túl sokáig se szeretnék támogatni a régi telefonokat, mer tki tudjal ehet elfelejtenének újakat venni
Mondjuk 2 év korrekt
Androidnál is majd erre fognak beállni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest