- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igazából ez az egész jövőre lesz baromi érdekes, mikor a win8 megjelenik és arm-on is ugye ez fog futni, és ott lesz a mobilokon is a wp8, teljes átjárhatósággal.
-
iroliii
csendes tag
köszi a válaszokat!
még az omnia forumban kicsit körülnézek mielőtt döntök... -
Blyan
félisten
A Mango frissítés után, amennyiben a billentyűzet nyelvét magyarra állítottad, akkor minden nemzeti karakter elérhető (ő, ű is).
Az Omnia addig kap frissítést, ameddig a többi első generációs készülék (kb 2012 vége, utána valszeg nem). Spicat megéri cserélni, hardveresen, sebességben biztosan jobban jársz, de figyelembe kell venni, hogy ez nem Android.
-
iroliii
csendes tag
sziasztok!
az lenne az egyik kérdésem h a wp7 támogatja az ékezetes karaktereket?vagy az h nincs magyar nyelv az azt is jelenti h nem tudok "ő"-zni.
a másik pedig h a samsung omnia 7-nek meddig lesz szoftver támogatása?szal meddig kapja még meg a frissitéseket a mango után?elég jó áron lehet már hozzájutni ehez a telefonhoz, igy elgondolkodtam rajta h lecserélem az androidos spicamat.a wp7es nokia lenne igazán jó, de az gondolom 150 környékéről fog indulni, annyit nekem meg telefon nem ér.mi a véleményetek a spica-omnia cseréről?
kell egy kis megerősítés -
vtechun
veterán
ize. valami olyan e-mail kliens van rá, ami tudja az összes mappát egyben mutatni? és jelezni, ha új levél érkezik bármelyikbe? mert a mostani csak az inboxot jelzi sajnos. nekem meg sok levelezőszabály miatt az inboxomban alig marad valami
-
vtechun
veterán
Mozart 7rol vagyok. Gmail akkount ha menubol valasztom akkor activesynces? Vagy kulin jell letrehozni?
-
xlife11
senior tag
Tapasztaltam én is, hogy néhány oldal szinte csak flashre épül.A legnagyobb bukta az volt, amikor a CinemaCity.hu-n szerettem volna mobilról jegyet foglalni, csak a drága emberek voltak olyan eszesek, hogy az egész lap használhatatlan flash nélkül.Csak annyit mondok : a konkurencia egyik mozijába mentem inkább
-
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Barthezz2 #94 üzenetére
No akkor kicsit besegítek neki. Én is akadtam már sok ilyen oldalra, most kapásból itt ha meg akarom nézni a mozi műsort, akkor ahhoz flash kell a menü miatt.
Itt pedig a regisztrációnál a captcha jelenik meg flashben. Ez elvontabb, de ilyen máshol is előfordulhat, akár csak belépésnél is.
Jó lenne ha lenne a WP7-ben Flash, de ennyi nem tántorítana el tőle. -
robertel
senior tag
A távoli vezérlés nem kereskedéshez kell, de nem ragozom tovább, én pusztán leírtam ,hogy nekem mi kell és mit várok el egy oprendszertől.
Nem is várom el, hogy megértsétek, mivel nemtudjátokEgyébként meg ha kereskedsz és méginkább ha daytradelsz, akkro tudod, hogy midnig jó ha rálátsz a dolgokra.
Akkor is ha fél órára elugrasz boltba.
Én se ezen akarok kereskedni, de jó ha van, bármikor jól jöhet! -
Ha nem csinálsz semmit, akkor meg ne állítsd már be úgy, hogy olyan baromi fontos lenne. Téged idézlek:
Youtube nem kérdés, simán viszi, ja és nem csak azt hanem midnen flashvideót, akadásmentesen böngészőbő! Bocs...
Nekem ebből az jön le, hogy "bocs fiúk, de a wp7 még ezt se tudja, bezzeg a droid". Ha meg nem érdekel, akkor nem mindegy? Minek írod le.
És innen indult az egész, nem én kezdtem a youtube-ot. Ha meg nem érsz rá, és emiatt nem bírod normálisan megfogalmazni amit akarsz, akkor addig nem kell leírni. Tudod nem mindegy, hogy tanya a bakonyba, vagy banya a .. -
David75
őstag
Igazából ha ekkora pro user vagy akkor ott az android. Az emberek maradék 90%-ának bőven elég amit a wp7 nyújt és nevetséges ahogy próbálod le degradálni azokat akik nem használnak annyi funkciót a telefonjukon mint te..
Én is kereskedem de az hogy ezt telefonról csináljam vagy ilyen távoli gépes megoldással hát ezt be nem vállalnám...
Hidd el hogy a legtöbb embernek a social networking rész borzasztó nagy prioritást élvez.(amiért megint csak nincs miért lenézni az embereket)
-
oO7
őstag
nem arról van szó, hogy jó vagy rosz a flash, hanem arról, hogy vannak helyzetek amikor egyszerűen nem lehet kikerülni... de ezekből szerencsére egyre kevesebb van, mindenki updateli a rendszerét, sőt akik annó kicsit okosabbak voltak, azok a flash-t csak egy alternatívaként csinálták a hagyományos webes felület mellé...
-
xlife11
senior tag
Rossz olvasni a hsz.-ket amiket írsz. Tényleg, egy kicsit figyelj oda, hogy helyesen írd le amit szeretnél.
ON: Amúgy nem értem mit lovagolsz az appokon, ha tőzsdézni szeretnél meg lehet oldani WP7ről is.A Flash meg egy vicc.Hál' istennek az én Androidom nem tudja, gépen ki van kapcsolva, halálosan szarul van megírva.
-
-
Youtuberól volt szó basszus.. mégis mi a frászkarika fenét csinálhatsz ott videózáson kívül?
Mi lenne, ha nyíltan, és érthetően beszélné, és megmondanád végre, hogy neked x és y kell, és egy nagy rakat fos a wp7, mert ezt nem tudja, így neked nem kell. De áá, minek is, inkább köntörfalazol, össze-vissza beszélsz, aztán még a másikat nézed hülyénekElárulom, hogy 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor játszottam vagy néztem youtube-ot a telefonomon, de ennek ellenére már másodszor vágod a fejemhez 1 órán belül, hogy nem mindenkinek arra kell..
Mégegyszer mondom, akkor beszélj érthetően, és világosan, hogy te mikor és mire gondolsz, neked mi és mire kell, aztán majd akkor beszélhetünk.. -
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
válasz
Oppenheimer #91 üzenetére
Mindenki magából indul ki
Olyan oldalról van szó ami csak pár embernek szól, jelszavas ugyan, de törték már fel, igy ne mkötöm az orrodra, gondolni meg azt gondolsz amit akarsz -
robertel
senior tag
Nem publikus
Lényeg az, hogy kell a flash.
Egyébként nem a honfoglalóIlyesmikre nincs kedvem telefonhoz, meg amúgy is telóról a fontosabb dolgokat akarom elérni, nem szórakozni kell, max zene és kész.
Amúgy van olyan internetbank is aminek nincs webes megfelelője és falsh kell a belépéshez (az okosok)
lénxeg a lényeg, tudom én, hogy nagyon jó lesz a wp, de egyenlőre szoftveresen óriási a lemaradás, persze az átlegjúzer számára akinek face, meg shazam meg iylenek kell, be fog jönni szeritnem mango után, de amondó vagyok, következő nagy frissítés után indul be igazán a szekér (meg ha elindulnak az appbarkácsolások)
-
robertel
senior tag
válasz
Barthezz2 #82 üzenetére
Ki modnta, hogy nekem a flash videózáshoz kell??
Srácok, nem midnenkienk ez a elgfontosabb, lehet az átlegjúzernek legyen facebook, legyen zene legyen gps,legyneek játékok...
Sajnos androidon is van oylen oldal aminek nincs mobilos megfelelője és flash futatásával lehet csak belépni. Ezért fontos a böngészős flash
Dicséretes ez a remote dolgo, de erősen kétlem oylan lenne mint teamviewer, ráadásul 5 géepmet kell elérnem telefonról..
Tőzsdei appokhoz, úgy tudom nincs még marketwatch, yahoo finance, google finance, mt4, ezekkel sokra ne memgyek amiket belinkeltél, plussz ugye az appok, brókercéek még igenycsak nem fejlesztenek wp7re, androidon is sokan még csak igérik, de ott legalább már van jópár.Egyébként nem is origo fontos, azt én s ehasználom, de pl magyarország hírei, portfolio, iylemiket igen, egy helyen ottvan midnen és ez jó, nem kell pötyögni böngészőben..
Az én 1 magos nexusom simán elbírja a flasht, néha néha kicsit megröccen a böngésző, de van, hogy win7 alatt is előfordul iylesmi..
Lényeg viszi, nem fagy és ez a léyneg nekem -
Blyan
félisten
-
oO7
őstag
ez a natív programozós dolog nem tudom honnan jött... de nem igaz
(#78) gzbotii: nem tudok róla, hogy tudna a mango-s IE webes silverlightot...
meg itt előjött a gtalk integráció igénye... komolyan? én arra tippelnék, hogy a G+ app mango-val fog jönni, gtalk chat, voip meg minden amit akarsz...
(#84) Integra: a mangoban lévő navigációt én nem nevezném teljes értékűnek...
-
Már bocs, de ha ilyen szavakkal illeted a mobilos filmnézést, akkor aztán így nézve baromi nagy hátrány, hogy böngészőben, kicsiben nem látod a youtube videót nem?
Mert mellesleg meg rányomok egy videóra, és behozza egyből nagyban, szépen végignézhetem, aztán megy vissza a böngészős ablakhoz.
De ha már itt tartunk, nagy élmény android alatt a böngészős flash támogatás, a kétmagos csodák talán el is bírják akadás nélkül..Html5, meg silverlight hogy is áll android alatt?
Van távoli vezérlő, Remote Desktop néven fut, van dropbox(meg beépített funkcióként skydrive, 25Gb hellyel..). Offline navi még nincs, de várható(Nokia), viszont több GPS progihoz is lehetőség van térkép letöltésére, és csak a tervezéshez használ minimális adatforgalmat. BT valóban nincs, kinek hiányzik, kinek nem.
Vannak tőzsdei alkalmazások, és vannak weboldal appok is. Azt meg kissé érdekes elvárni, hogy az origonak legyen wp7 appja, mikor magyarországon hivatalosan még nincs is marketplace(mellesleg ha lenne is, az origóé kell a fenének)
(#72) vtechun:
Hát mondjuk egy GTalk integrációt a Microsofttól elvárni..
Mellesleg közel sem használják szerintem annyian, mint az msn/fb-os dolgokat, az pedig messze jobban van integrálva, mint bármely más rendszeren. -
robertel
senior tag
Nekem officeban a thinkfree van, nekem tökéletesen jó.
Tőzsdei app van? Milyen? Lehet vele gyergyákat behelyezni, kisebb elemzéseket csinálni? Oanda kliens van? Nem oylan appra gondoltam ami megmutatja éppen mennyiért kereskednek googleel vagy applel
Zenei videó részbe nem tudok mit hozzáfűzni, videót csak gyárival néztem, tökéletes, plussz mixzing-et használok, az szintúgy.
Dropbox örvendetes, szintúgy mint az offline navigáció (remélhetőleg nemsokára)
Silverlight-ot nem vágom, de a legfontosabb ami nekem kell az kimaradt, távoli vezérlés.. -
Blyan
félisten
gMaps van és működik is, és amint a gugli megcsinálja bele az offline navigálást, ez a változat is tudni fogja.
-
-
gzbotii
nagyúr
pl, az andrido office, fele anyira sem jo.
van tozsdei app..
az androidos yt nem visz el egy zenei videot pl, mert jogvedet meg hasonlo..en e miat a hajamat teptem.
a rockplayer szerintem meg jobb, ha mar androidos mp-rol beszelunk.
zeneljatszo..hmm..csak 2 van amiben van equalizer.
ja es van dropbox ha erdekel, es jol mukodik
a flash videok csakugyan nem menek, de ha jol tudom, a mangotol lesz benne silverlightamit irtal abbol hiba, h nincs origo/hvg...
-
Blyan
félisten
Sosem értettem, miért királyság böngészőben lévő beágyazott YT videót, böngészőben nézni?
Valaki elmagyarázhatná...
-
robertel
senior tag
Office androidon is van, sokféle ingyenes app, neke mtökéletes mind.
Filmet az nézzen telefonon akinek erre van ingerenciája...
Egyébként ezt is lehet androidon, itt is többféle lejátszót ki lehet próbálni, a moboplayer pl szinte midnent visz, zenelejátszók is parádésak.
Youtube nem kérdés, simán viszi, ja és nem csak azt hanem midnen flashvideót, akadásmentesen böngészőbő! Bocs...
Hogy én mire használnám? pár helyen már leírtam, de a kedvedért:
Nincs távoli vezérlő (teamviewer, logmein) nincs dropbox, nincs offline navi (mangoval remélhetőleg válzotik) nincs bleutooth (ez negem nem érdekel, de mégiscsak..) nincsenek tőzsdei elemzőprogik, tőzsdei cégek appjai, nicnsenek weboldalaknak appjai amivel csak egy bökésre megjelenik átláthatóan az egész (pl origo, portfolio)
Hirtelen ennyi
Elhiszem én, hogy akadásmentesebb a wp7 mint az android, de aki megszokja ezeket (és használja)az nem fog addig átváltani addig amig ezek nem lesznek meg... -
Blyan
félisten
A WP7 egyik nagy hátránya a gtalk és az offline navi hiánya, egyelőre, de amúgy minden fontos dolog elérhető. A Mango kiadást követően viszont lesz/van lehetőség a különböző APIkat natív kóddal programozni, így jobb és főleg gyorsabb alkalmazások születhetnek, a Marketplace elég dinamikusan fejlődik, hasonlóan mint az Apple alkalmazásboltja anno.
A rendszer pedig gyors, akadozásmentes, már a megjelenésekor az volt.Jó cucc ez, és még jobb lesz, csak a piacon múlik mennyire.
-
gzbotii
nagyúr
bepitett office van, amivel lehet szerkesztei, lehet vele filmet nezni [zune barmit rakovertal es megy], van benne tudomanyos szamologep, zenelejatszo, a bongeszo is igen gyors..megy a youtube sot a vevo videokat is lejatsza, amit az android nem evett meg.., google maps, google search, bing, bing maps
miert te mire hasznalnad? kvantumfizikai szamitasokta futtatnal v csilagvizsgalasra? -
-
kcsa
veterán
Amikor első androidos telefonomat megvettem az 5800 után, ez volt az első gondolatom hogy: "És ettől van mindenki elájulva...?"
(MA tesztek is hájpolják, de olyan alapvető dolgok hiányoztak 2.1ből hogy szégyen, bár wp7 se kispálya egyedi csengőhang nélkül- igen, wp7 telóm van)
-
=Mentor=
őstag
Számomra továbbra is túlbonyolítottnak tűnik ez a csempés OS, abszolút nem tetszik, ellentétben a Nokia N9 MeeGo-val amibe első látásra bele lehetett szeretni...
-
st4rlight
csendes tag
Tekintettel a nagy érdeklődésre, inkább feltöltöttem nektek public-ba:
-
Integra
titán
arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz a skype-val, hogy integrálják majd bele...
-
st4rlight
csendes tag
A Microsoft csak Homebeat-ként hivatkozik az adott dallamra, nekem meg van eredetiben HQ, ez a WP7 sound logo, 27 másodperc hosszú, ha kell, dobj egy üzít e-mailben és átküldöm.
-
gabor85
őstag
válasz
Blindmouse #41 üzenetére
sunrise eléggé közel áll hozzá
-
gzbotii
nagyúr
igen, rendszer szinten benne lesz.
a wp7 blogban van tobb cikk is ami a mango ujitasival foglakozik, azonkivul jutyubon van joe belfiori-val 5 video amin az ujitasokat mutatja be -
vtechun
veterán
Ha jol ertem ebben mar rendszerszinten bennne lesz a fb chat es az msn kliens? Esetleg gtalk nem lesz benne? Mert akkor lehet erdekelne is android helyett
van valahol magyarul irva, hogy mik lesznek az ujitasok a mangoban?
-
válasz
Oppenheimer #27 üzenetére
Állandóan FB chaten lógni meg nincs pofám
Nekem ahhoz is van
-
nicu71
addikt
szerintem valahogy meg lesz oldva a magyar nyelv a régi wp7-re is,de ha nem az se gond tulzottan,én most készülök venni egy omnia7-t...ha megjön a nyugdij!
/azaz a magámnyugdij reálhozam izé-márha kapok valamicskét öö szoval
-
oO7
őstag
válasz
Blindmouse #41 üzenetére
bár nem néztem meg most a videókat, már láttam régebben, de arra nem emlékszem, hogy pontosan milyen zene megy alatta, de van egy tippem, hogy a tipikus "WP7 dallam"... szóóóóóóval több feldolgozásban is van az a dallam a csengőhangok között
-
Blindmouse
senior tag
Nem tudjátok a videó alatti zenének mi a csengőhang neve a telón? Csak mert úgy lenne frankó ha be tudnám állítani arra
-
oO7
őstag
szerintem a downgrade egyszerűbb lesz mint a frissítések hada amivel eljuthattam az aktuális mango verzióig
WPUpdater, meg menteni legalább 8 másolat készítésével, meg béta zune meg vagy 4 frissítést kivárni... downgrade meg egy gombnyomás lesz, hogy akkor restorepersze mondjuk azt nem tudom, hogy az XDA-s procedúra az hogy néz ki...
-
Alwares
aktív tag
Az egy dolog, hogy simán fel lehet rakni, de downgrade-elni NoDo-ra, hogy arról feltehesd a végleges Mangot már nem olyan egyszerű. Meglátom szeptemberben hogy mi lesz
-
gzbotii
nagyúr
válasz
csatakacsa #33 üzenetére
szerintem, kevesbe fuggo mind az android.
hasznaltam azt is [eleget] es szerintem csak ott van ahol szukseges, jo es hasznos tudd lenni. azert newm egy HTC chacha
-
Lall
veterán
válasz
csatakacsa #33 üzenetére
Rém egyszerű a megoldás. Nem állítasz be Facebook acc-ot és semmit sem fogsz érzékelni az egészből. Attól még a telefonod működik. sőt...
-
CimbiX
aktív tag
válasz
csatakacsa #33 üzenetére
Nem kötelezö FB-ot hasznalni. Ha nem adod meg az accountodat, akkor nem lesz integralva nalad... = nincs "közössegi függöseg" ;-)
-
csatakacsa
tag
Nagyon bejön ez a mango tényleg gyors és benne van minden ráadásul hallottak alapján megbízható is, úgyhogy ilyen telót tervezek majd beújítani de ami zavar az a közösségi függőség.
Engem személy szerint nem érdekel a facebook, nem érdekel mikor hol ki és mit csinál, főleg hogy mit lájkol meg stb. Viszont akármerre nézek mindenhol ottvan a telefonon a facebook lásd telefonkönyv tile-ján a facebook képek, telefonkönyvben , képeknél, meg sok helyen.Ez a platform azoknak is jó lesz akiket ezek nem érdekelnek, vagy ez inkább ilyen közösségi oldal függőknek való?
-
Lacces
őstag
Diákként, mivel keresel te annyit?
Bocs, érdekel a titok.
Fórumnak: Én csak azt sajnálnám, ha a Nokia tényleg nem adnak ki Európában WinPhone7-es mobiltelót... Akkor el mehet ... Amerikába
(Bár Budapesten elég gyatra a GPS-e úgy hogy
)
Így már engem is érdekel ez az oprendszer erősen. Zárt rendszerként és központosítva a market, csak nagyobb biztonságot ad a kártevő progik ellen, mint a droid. Én várom nagyon. Bár a WindowsPhone 8 tudna igazán odapörkölni az iOS-nak és az Androidnak. -
CimbiX
aktív tag
Engem leginkább az integrált turn-by-turn navigáció érdekel, de erröl nagyon kevés pontos részletet látni sajnos
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #27 üzenetére
a wildfirem is ugy hasznaltam, de azert "jolesne" ha volna ra magyar, azt hasznalanam 100 pedig az angolal sincs bajom.
szeretem ha lehetoleg minden magyar [igy, szekelykent]
(#27) Oppenheimer: en igy volotam mig androidos teloim voltak, azon se latni a kullombseget h mirol v fen, es volt, h 2 napig non-stop online voltam, meg busy/idle-be se rakott
-
Oppenheimer
nagyúr
Engem nem érint, ha lenne rá magyar nyelv, akkor is angolul használnám...
Lalll: Én is mindig magyarázkodom, de csak az állandó MSN miatt.
Mondjuk ismerősöm is állandóan fentvan MSN-en iphoneról, de azért a rendszerbe integrálva mégiscsak kényelmesebb, mint külön appal.
Állandóan FB chaten lógni meg nincs pofám
-
Lall
veterán
En nem panaszkodom. A WP7 azon belul is a Mango nekem bevalt. Orulet jofejseg mikor megyek az autopalyan es sms jon. Aztan eszreveszem, hogy nem sms csak FB chaten uzentek ram. Most epp ez a funkcio amit minden haver pofajaba tolok es ki van egve. Azt hiszik egesz nap FB logok. Ne mondjatok, hogy ez nem a XXI. szazad. Lehet, hogy elragadtatom magam, de imadom a hasznos ujitasokat.:-)
-
winhelper
tag
Kulturált.
-
robertel
senior tag
válasz
winhelper #17 üzenetére
Viszont azt már nem biztos emgkapják az első generációs készülékek nem?
Azért kár..
Pedig szerintem bírnia kéne hardveresen, perzse nem látok a jővőbe, de túl sokáig se szeretnék támogatni a régi telefonokat, mer tki tudjal ehet elfelejtenének újakat venni
Mondjuk 2 év korrekt
Androidnál is majd erre fognak beállni -
winhelper
tag
válasz
Brutális eb #12 üzenetére
Én is épp az eladáson gondolkozom. Sajnos nem életképes, miként az Xp sem volt az és 7-sem. Ott is megmondták, hogy csődbe viszi a Microsoftot.
Nem tudnál ajánlani valami jó Droidot, ami nem csak lagol, de pl pogácsát is tud szaggatni kétmagon? -
Brutális eb
addikt
Ezért az 5 videón található "újdonságért" nem nagyon éri meg remegve nyomkodni naponta az update gombot.
Kiváncsi vagyok a teljes verzióra ha kijön feltolom a gépemre.(HD7)
Mindenesetre a wp7 nem győzőtt meg,hogy életképes rendszer lehet hosszútávon bár probálják tolni nagyon de kevés az erdmény pláne úgy,hogy most az usa élvez pioritást a noklamiatt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
most olvasom, h az alap wp7-el kijott telokon nem lessz magyar nyelv, csak az alapbol mangos keszulekeken.
ez igaz? -
Soot
csendes tag
hm... én eladtam az optimus 7-em, de úgy érzem nemvolt jó lépés... meglehet hogy wp7e s telót veszek megint
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
koszi a linket
na az androidos root veszeje utan itt is a bricked-el talkozom.
ilyenkoir elgondolkzom, hisz 8 honap (cserelgetes&botolas) utan jutottam ehez a telohoz, egytemista leven nem keresek epp havi 150k...[marmind keresek, csak nem talalok
]
de azert lehet belevagok. kb menyi a hibesej? -
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
es stabilan mukodik?
megeri felrakni?
estleg egy leiras? -
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #3 üzenetére
Ne hergeljé'
-
Oppenheimer
nagyúr
Én már hetek óta Mangot használok, tök egyszerű felrakni az xda-s megoldással, nem értem ti mért vártok.
-
winhelper
tag
Várjuk szeretettel.
-
gzbotii
nagyúr
barcsak mar elerheto lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest