- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #69 üzenetére
Én Full grafikán, modokkal játszottam az Oblivion-t, és a mai napig az egyik legszebb grafikájú "majdnem RPG"-nek tartom (Remélem az Elder Scrolls V ettől is szebb lesz).
Nem az számít full grafikának, amit a menüben be tudsz állítani, hanem amit különféle modokkal elő tudsz hozni a játékból. Nálam a HD 4890 néhol már kevés volt 1920x1200-ban a folyamatos játékhoz, ha bekapcsoltam az élsimítást.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Wolverine #65 üzenetére
Nekem azzal sincs különösebb bajom, sőt az a lezuhant Zeppelin szintén egy nagy húzás volt Blizzard részéről.
Az említett fákra visszatérve, kb. kilencéves korom körül egy tavaszi napon kora reggel kimentem a kertbe, a Nap még nagyon vízszintesen sütött, teljesen elvakított, és abban a hatalmas meggyfánk pont úgy nézett ki, mint ezek strahnbradi fák, ugyanolyan papírmasé-szerű volt. Míg élek nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot, annyira lenyűgözött, hogy ugyanaz a dolog tud ennyire másképp is kinézni, ennyire varázslatosan. Egyszer láttam még fákat így kinézni, amikor egy hígítóval teli tálnak leemeltem a fedelét, és tulajdonképpen véletlenül "beszipuztam". Én pont az ilyen élményszerű grafikát várom el egy játéktól, és ezért is mondom azt, hogy a WoW grafikája tökéletes, egyedülálló.
(A Vietcong nevű játékban az esőerdő, na az volt még valami fantasztikusan megcsinálva. Az is egy soha el nem avuló valami, mert önmagában tökéletes.)
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #56 üzenetére
igaz, sok a grind benne, wow-ban lvl54-ig tényleg nem volt túl sok grind, de itt már érezhetően kevesebb q volt, persze lehet én nem vettem fel eleget
persze egy tapasztalt játékos biztos felhúz egy karit hamar, de nekem azért tovább tartana. nem tudom hol a legérdemesebb szintezni, milyen taktikával, mikor stb. persze biztos vannak erről faq-k.
worgok meg goblinok játszható karik lesznek? egy worgot szivesen indítanák... -
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #14 üzenetére
graf-ot nem akarják már fejleszteni? ez már nagyon elavult, ronda. legalább egy aion szintűre felhozhatnák, az azért jóval szebb. amúgy én is wowoztam kicsit, elvoltam vele, de inkább csak egymagamban játszottam vele
majd egyszer lehet megint elővszem ha nem lesz jobb játékom...
amúgy szeretem ezt hogy mindent olyan komolyan vesztek...irónia...ismerős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged