- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #79 üzenetére
Így van, boss fightok tekintetében én is BC-t tartom a legjobb résznek, Maggy-t imádtam, a kockaklikkelés nagy ötlet volt és azért elég rendes szűrő is egyben, Archimondeot is nagyon szerettem, oda is kellett skill azért, de még nagyon sok olyan van amit ki tudnék emelni, Illidan pl. vagy Kil'jaeden is. Az akkori first killeknek megvolt a feelingje, ami WOTLK-ra eltünt, hiába "csináltunk" nem egy bosson vagy nehezebb achievmenten world top 25-100 között is. Igazából az nem tetszett ahogy egyre jobban a játékos szájába adtak mindent és így a cuccok meg a többi dolgok is egyre jobban elértéktelenedtek, és nem utolsó sorban HC raiderként ráment azért igen sok időm a játékra, amit egy idő után meg kellett szüntessek így hát abbahagytam és egyelőre kizártnak tartom, h Cataclysmra visszatérjek, de mint írtam így is, még a hibái ellenére is a mostani játékpiac legjobbjának tartom a WoWot
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #77 üzenetére
Egyetértek, de anno amikor abbahagytam a WoW-ot(tavaly júniusban) nagyon sokan visszasírták a BC előtti időszakot. Már BC-ben sem sokat ért egy epic cucc, WOTLK-ban meg semmit se. Emléxem, menniyre örültem anno amikor megszereztem az első epic cuccomat Molten Coreból a T1 cipőt, na akkor aztán sokat ért egy-egy epic, ejj azok a régi szép idők
-
válasz
DrGonzo22 #54 üzenetére
Nem tudom, mi ez a nagy elégedetlenkedés a grafika körül. Nem az, hogy mmorpg-vel, de még "offline rpg-vel" sem találkoztam, ami csak megközelítette volna a WoW grafikájának a minőségét.
Oblivion
Fallout 3
Dragon Age
Mass Effect 1-2Nem tudom, mondanak e ezek neked valamit... és ezek csak az offline rpg-k, azok közül sem mind.
-
orbano
félisten
válasz
DrGonzo22 #54 üzenetére
nem a nyolcszögességgel van a baj. egyébként pedig a Warcraftban egy darab éles ív nem volt, és ugyebár az az eredeti játék.... egyébként pedig nézd meg a Fable 2-t. Az pontosan az a modellezési stílus, ami illene a Warfcrafthoz is.
Egyébként egy bénán kivielezett, maszatos akvarellbe is bele lehet magyarázni az impresszionizmust, de attól még nem feltétlenül az, lehet egyszerűen csak nem kapott finomabb ecsetet a művész, és bemákolta, mert felkapták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged