- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Eltörlik a faj-kaszt megkötéseket.
Ez azért így nem teljesen helyes. Nem törlik el az összeset, undead shamanokat nem fogsz látni rohangálni.
ollie
Két másik kiegészítőbe csomó új és ötletes dolgot kitaláltok, hogy élvezetesebbé tegyék a questelést. Ezeket fogják beleépíteni a régi zónákba is, mert igazából nem a legjobb élmény 1-60 fejlődni. De ezt mindenki ki tudja majd élvezni, az is akinek csak az alap WoW van meg. Ez azért jó a Blizzardnak is, mert így kevesebben lesznek akik megunják a játékot már 20-as szinten, mivel sokkal élvezetesebb lesz a fejlődés. De ezen felül lesznek 80-85ös szintű zónák, ahova viszont csak az mehet be, akinek megvan az új kiegészítő.
-
kovsol
titán
hagyjad rá... az sokkal jobb ha valaki egész este diablozik, vagy CS vel lövöldözik meg ilyesmi... azokat nem szolja meg senki csak mindig a "kocka wow-s már megint"
én mindig server first guildekben voltam raideltem ezerrel, mégse vagyok függő van amikor hónapok számra be se logolok, meg ilyesmi, de a wow mostani felállás szerint nagyon kedvez a casual gamereknek, sokkal jobban mint korábban bármikor
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest