- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
2.4-es patch-csel kezdődött el úgy istenigazából az ingyen gear osztása. BC alatt azért volt attunement (amikor kivették pl. MH/BT attunementet, addigra már minden értelmes embernek megvolt), és jó 2-3 nagyságrenddel gyengébb geart lehetett csak beszerezni tényleges játék nélkül. Pl. akkor lett kb. a T4 content igazán freeloot, amikor a raidguildek már rég MH/BT gearrel szerelték fel az összes emberüket. HC SH-ban meg olyan szépen wipeoltak a noobok ZA patch után 2 hónappal is, hogy öröm volt nézni, pedig az csak egy 5 fős heroic volt. Vagy MGT heroicból sem tudta az a réteg kihozni a lootot,a ki ma T10-ben ugrál, úgy, hogy ulduarban FL-t ölt egyedül, meg toc-ból jetit, pedig az is csak 5 fős + akkor már a Blizz javában elkezdte a nyalókaosztogatást
Vagy pl. egy statisztika, a játékosok nagyobb része csak a 2008-as nyári nerfpatch után ölt Gruul-t, vagy Maggy-t, pedig az T4 content! Vanilla fightok, főleg BWL-ig igencsak egyszerűek voltak, inkább csak egy olyan bevezető a játékba. Persze lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, de én a BC-s időszakot tartom a csúcsnak, illetve YS-t
-
DrGonzo22
őstag
Hajunkat tépnénk, ha a WoW ma olyan állapotban lenne, mint vanilla idején volt. Wotlk alatt szerintem is sok hülyeség történt, de aki színvonalas játékra vágyik annak ott vannak az aktuális raid content heroic módjai, sőt ys hardmode-ok bőven kimerítették a színvonalas játék fogalmát még tavaly ősszel is, pedig akkor már uld közel fél éves raid volt.
A legnagyobb gond szerintem, hogy nehéz lett szűrni a játékosokat, BC alatt a gear még elég sokat elárult az adott játékosról, ma semmit. Egy gm-nek olyan túlkínálatból kell kiszűrnie azt a 0,5% használható játékost, mint még soha. Én nagyon sajnálom, hogy pl. így lenerfölték Eregost, elég egyszerű módja volt az idióták kiszűrésének, új guildtagot levinni az 5 oculus achievementre, ha nem megy neki, akkor már lehet is kitenni, ha megy neki, akkor 99% hogy élesben sem lesz vele sok gond.
-
DrGonzo22
őstag
Az offline rpg-k számomra unalmasak, nem szeretem őket, ezért csak keveset próbáltam ki közülük, mivel többségük fantasy ezért sokról láttam screenshotokat, de jellemzően ugyanazt az ázsiai típusú grafikát használják, így a nevüket se jegyeztem meg. MMORPG-k közül 5-6-ot próbáltam trial szinten, tíz percnél egyiket sem bírtam tovább, idétlenül mozgó karakterek, mangásodás, wannabe/semmilyen grafika, ellenszenves világ, stb. De gondolom minden játéknak más a célközönsége, szóval semmi baj azzal, hogy nagy a választék, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Nekem nagyon kevés PC játék tetszik/tetszett, az elmúlt 15 évben volt 10 játék, amire azt mondhatom, hogy szántam rá időt, és nem bántam meg.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Wolverine #65 üzenetére
Nekem azzal sincs különösebb bajom, sőt az a lezuhant Zeppelin szintén egy nagy húzás volt Blizzard részéről.
Az említett fákra visszatérve, kb. kilencéves korom körül egy tavaszi napon kora reggel kimentem a kertbe, a Nap még nagyon vízszintesen sütött, teljesen elvakított, és abban a hatalmas meggyfánk pont úgy nézett ki, mint ezek strahnbradi fák, ugyanolyan papírmasé-szerű volt. Míg élek nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot, annyira lenyűgözött, hogy ugyanaz a dolog tud ennyire másképp is kinézni, ennyire varázslatosan. Egyszer láttam még fákat így kinézni, amikor egy hígítóval teli tálnak leemeltem a fedelét, és tulajdonképpen véletlenül "beszipuztam". Én pont az ilyen élményszerű grafikát várom el egy játéktól, és ezért is mondom azt, hogy a WoW grafikája tökéletes, egyedülálló.
(A Vietcong nevű játékban az esőerdő, na az volt még valami fantasztikusan megcsinálva. Az is egy soha el nem avuló valami, mert önmagában tökéletes.)
-
DrGonzo22
őstag
Ha így nézne ki a WoW, biztosan nem jutottam volna túl a trial fázison...
Wolverine: a talaj valóban lehetne jobb, de a fák szerintem így tökéletesek, pl. Alterac Mountains Syndicate településen (Strahnbrad) azok a fák... mint egy életre kelt hallucináció, vagy mese. Vagy fél órán át mást se csináltam csak azokat nézegettem, amikor életemben először jártam arra.
-
DrGonzo22
őstag
Igen, pont ez az a grafikai világ, amit nem bírok elviselni. Oblivion-t még anno kipróbáltam, mert akkora felhajtás volt körülötte, de szörnyűséges volt minden szempontból. Bugyuta játékmenet, és engem kifejezetten irritáló wannabe grafika. A többi is pont ebbe a kategóriába tartozik, csak azokra már nem pazaroltam időt, elég volt megnézni egy trailert meg pár screenshotot.
Amit nem említettél az a Witcher, sajnos arra is elpocsékoltam két napot. Rettenetes grafika, agyatlan játékmenet, rémes sztori, azóta offline rpg-t elvből ki sem próbálok.
(A Fallout 3 lehet, hogy nem rossz, mert nem fantasy, és oda jó ez a fajta grafika is, csak nálam pont azért ki is esik, nem fantasy
A Mass Effect, ezt a szintet sem üti meg.)
-
DrGonzo22
őstag
Nem tudom, mi ez a nagy elégedetlenkedés a grafika körül. Nem az, hogy mmorpg-vel, de még "offline rpg-vel" sem találkoztam, ami csak megközelítette volna a WoW grafikájának a minőségét. Ennek a játéknak a grafikája már csak azért is tökéletes, mert ez nem valaminek a modellje, hanem maga egy világ (a warcraft 2 és 3 világa, aminek ugyanilyen grafikája volt). Nincs értelme arról beszélni, hogy egy kerék miért nyolcszög alakú, és miért nem kör alakú, mert a warcraft-ban a kerekek ősidők óta ilyenek, és ez jól is van így. Olyanok vagytok, mint azok az emberek, akik az impresszionista festményeket 150 évvel ezelőtt azon az alapon kritizálták, hogy már a barokk festők is élethűbben tudtak megfesteni egy csendéletet. Akinek nem tetszik ez a világ, annak nem kell belépnie, tudtommal még nem kötelező wowozni...
És jut eszembe, hogy a sok sírással már eddig is sokat ártottak a játéknak, pl. fire spellek cseréje. Az új animációk nem illenek úgy bele ebbe a világba, mint az eredeti változatok...
-
DrGonzo22
őstag
válasz
cowboy_bebop #9 üzenetére
Nem lesznek új és régi szerverek. Miért kell ilyen hülyeségeket ilyen határozottsággal terjeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest