- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #56 üzenetére
igaz, sok a grind benne, wow-ban lvl54-ig tényleg nem volt túl sok grind, de itt már érezhetően kevesebb q volt, persze lehet én nem vettem fel eleget
persze egy tapasztalt játékos biztos felhúz egy karit hamar, de nekem azért tovább tartana. nem tudom hol a legérdemesebb szintezni, milyen taktikával, mikor stb. persze biztos vannak erről faq-k.
worgok meg goblinok játszható karik lesznek? egy worgot szivesen indítanák... -
Djuree
félisten
sztem mindkettőt igényli. nekem 25 megás netem van, nem nagyon volt akadás a legnagyobb embertömegben sem (persze azért néha volt de abszolút nem volt zavaró), pedig a gépem azért nagyon nem csúcsgép
ja a játék fullon ment, és akkor még csak 2 giga memorym volt...az a baj a wow-al hogy ha nem kezdted el időben nincs esélyed a jó társas szórakozásra, ha nem indít veled valami haverod is karit. engem sehova nem vettek be, mondván kicsi vagyok, lett egy 54-es druidom meg sok 20-as karim (ez fél év játék alatt, napi 1-2 óra), de nagyon beleuntam egyedül. aion-t időben kezdem, voltam is jó klánokban. majd lehet visszatérek...
-
Djuree
félisten
hát sztem az aion jobb lett mint a wow
valahogy nekem jobban bejött, mind a fícsörök, mind a graf mind az élmény miatt. persze az is uncsi hosszabb távon, ezek még nem igazi mmo-k, még nincs bennük elég tartalom ahhoz hogy akár évekig lekössenek. majd 10 év múlva talán
de most gondolkozok hogy visszatérek mmo-zni, de inkább aion-ozni fogok asszemnekem jobban bejött, ez van...persze mikor wow-oztam az is nagyon tetszett, de egyre inkább unalomba fulladt...meg nem voltak jól kibalanszolva a fajok....pl. egy jó pristet nem lehetett leütni, de ez mondjuk az aion-ban is így van....meg meguntam hogy csináltam a questeket is és mindig leütöttek a nagyobb karik
elithun: az közel sem csak a graf miatt van....rengeteg más dologtól is függ...netsebesség, szerverek állapota, pingek, stb. ha megnézed sokkal szebb játékok is elmennek ugyanazon a gépen, nehogymár az a pár pixeles wow kifektessen egy mai közepes konfigot...ugyanmár...
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #14 üzenetére
graf-ot nem akarják már fejleszteni? ez már nagyon elavult, ronda. legalább egy aion szintűre felhozhatnák, az azért jóval szebb. amúgy én is wowoztam kicsit, elvoltam vele, de inkább csak egymagamban játszottam vele
majd egyszer lehet megint elővszem ha nem lesz jobb játékom...
amúgy szeretem ezt hogy mindent olyan komolyan vesztek...irónia...ismerős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged