- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
En sem azt mondtam, hogy most fog elterjedni, meg hogy el fog valamikor is, de igazabol mivel a code bazis lenyegeben ugyan az mint a win8-nak, minimal plusz eroforras ez az MS-nek. Tehat nincs is ertelme megolni... Ezert is irtam, hogy 1-2 ev kell neki, hogy kideruljon mi lesz vele.
-
afk22
tag
Halkan megsugom a vasarlok tenyleg hulyek, legalabbis a donto tobseguk, nem ert hozza. Azt veszi amit XY mondott neki, aki ugyszinten tok hulye hozza, csak olvas mindenfele forumon, es azt hiszi hogy ert hozza, persze ezeken a forumokon megint csak donto tobbsegeben hozza nem ertok vannak
... Az szamit, hogy a koztudatban mi van, es ma koztudatban az van, hogy az Android es iOS az jo.
A WinRT-vel inkabb az a baj, hogy nagyon draga, meg azert az appok szama es minosege is kerdeses, de mivel a nagyteso a Win8 is huzza, igy azert annyira nem kell felteni. Szerintem par ev mulva ugyanugy felfuthat, mint az Android a tableteken. Remeljuk, hogy majd meglatjuk mi lesz
, aztan utolag lehetunk okosok, hogy en bezzeg megmondtam
.
Van egy x86-os tabletem win8-cal de azon 99%-ban csak az modern UI-s appokat hasznalom, persze neha van, hogy azon is kiprobalok valamit, ami x86-os, de azt ugyan ugy megtehetnem a desktop gepen is, vagy a notin... Tehat nekem boven eleg lenne egy RT arra amire most hasznalom a tabletet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Microsoft Excel topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest