- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
csak aztán nehogy azért legyen rossz tapasztalatod a wp-vel mert eleve egy alsókategóriás telefont vettél (gyengébb kijelző, esetleges sebességgondok, gyengébb kamera.... ) és ezek összessége miatt fogod azt mondani hogy sz*r a wp :-)
én is tisztában vagyok vele hogy sok kompromisszumot kell kötnöm mert a maga a rendszer kötöttebb mint az android nincs annyi applikáció stb. ezt én speciel még nem akarom azzal tetézni hogy eleve egy gyengébb képességű hardveren futtatom...
-
negyven2
nagyúr
Igyis-úgyis neked kell intézni a garanciaztatast, mert lényegében a Samsungon kívül tudtommal senkinek sincs "háztól-házig" garancia. Persze a gyártói "jobb érzés", de például nekem mint vidéki embernek, teljesen mindegy mert mindenféle képpen nekem kell majd futkosnom. Meg azért a gyártói garanciával néha több gond van.
-
trisztan94
őstag
Hát ha zenebuzi vagy, akkor megbánod az 520-at.
Jelenleg nem tudok olyan telefonról, ami jobban szólna mint a 8x-em, pedig előtte csak iPhone-om meg egyszer egy galaxy nexusom volt.
Elképesztő, tényleg. Szegényke már teljesen szét van menve mondjuk, betört képernyő, hívás közbeni hangerő kb. 0, nem is ezzel a telefonnal telefonálok, de imádom a hangját. -
Lall
veterán
Pár játék, pl. GTA, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudjuk mit hoz a jövő (8.1). Minden a 8X mellett szól, gyorsabb proci, gyorsabb működés, nagyobb felbontású, jobb kijelző, jobb kamera, ledvillanó és amiben messze kiemelkedő a 8X az egész WP-s mezőnyben, az a hang. Mindezektől függetlenül neked kell mérlegelned, mert az 520 is egy teljesen jól használható készülék akár a minden napokban is, de egyszerűen nem egy kategória a 8X-el, ahogy az áruk sem az.
-
Lall
veterán
Nem egy kategória a két telefon. Az 520 a maga kategóriájában szintén bestbuy, de egyre több hátránya van az 512RAM-nak. Ahogy írták, a megnyitott weboldalakat újratölti, ami mobil adatkapcsolat esetén nem túl előnyös, pár app nem indul, lasabban működik a rendszer is és ki tudja milyen korlátozások várhatóak a hamarosan megjelenő 8.1-el. Szóval ha van lehetőséged szerintem 8X. De a pénz a Te zsebedben, a döntés a Tekezedben.
-
Partyface007
őstag
én pont az 512MB RAM miatt nem vettem meg a 720-at ami egy nagyságrendel jobb telefon mint az 520 (szerintem) ahogy olvasgattam a fórumokat pont a weblapoknál jön ki a kevés memória és állandóan ujratöltöget, ráadásul egyre több alkalmazásnak kell az 1GB RAM
vaku nélkül biztos nem vennék telefont (márcsak azért se mert néha nagyon jól jön a zseblámpa funkció) de ez szintén egyéni vélemény ha neked megfelel az 520 akkor go ahead :-)
én speciel nexus 4-ről váltok szóval biztos nem lesz 520-am :-)
-
Partyface007
őstag
te szenvedsz?
én már 4-5 napja ezen agyalok melyiket vegyem (droidról váltok) és szegény btudos kollégát itt fárasztottam :-)
jövök is neki egy sörrel... minimum
nyilván nem kell rám hallgatni de én ha minden igaz 69 ért veszek holnap 1+1 év bolti garival (talán a megbízhatóbb boltok között van és rendes 27% Áfás számlát ad, gyártói garival már nincs szerintem sehol...) de én spec arra a következtetésre jutottam hogy ár érték arányban ez telcsi jó vétel..
ha 720-ban lenne 1GB RAM biztos azt veszem mégha 80-85 lenne az ár akkor is... de így szerintem ennél most nincs jobb vétel, ráadásul ez egy jó méret
de ahogy érzed
-
Lall
veterán
Nem tudok vitába szállni, előfordulhat ilyen eset is. De azt hiszem a topikon belül írták, hogy előfordult olyan eset, hogy karc volt a kijelzőjén a 8X-nek és a gyártó megtagadta a garanciát, mondván fizikai sérülés érte, pedig tök más hibával vitték be. Ezért írtam, hogy a gyártói garancia sem mindig fenékig tejfel, sőt...
-
Lall
veterán
hegyitahó hülyeséget beszél.
Pl. [link] 24 hó gari, magyar menü. Mielőtt megrendelsz, megveszel valamit természetesen illik utána érdeklődni, milyen jellegű a garancia, van -e magyar nyelvű menü, stb... Internetes vásárlás esetén amúgy is van 8 napod, hogy "meggondold" magad.
-
hegyitaho
tag
mit értesz ezalatt?
gsmtől véve a rendszer nyelve angol lesz de aki tud kezelni 1 ilyet az angolul is tud. magyar prediktív billentyű elérhető, sőt a magyar marketplace is.
én gsm-esnél vettem és az első pillanatól egészen máig töretlen volt a bizalmam iránta (én ejtettem le).
régebbi telómat javítottak már úgy "sufni gsm"-ben h nagyon nem garanciális módon tettem tönkre, valszeg hivatalos garit érvénytelenítették volna.
hacsak nem ragaszkodsz nagyon az 50k-s árhoz (úgy látom most már ekörül mozog) én inkább bb z10-et 70k alatt vagy nexus 4-et 75k körül vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest