- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
válasz
Partyface007 #3417 üzenetére
Soha sem ítélek így meg semmit
Magát a rendszert nézem mivel az ugyanaz mint egy nagyobb telefonon (nem sebességre) És nyílván ha a felület,szolgáltatások tetszenek, akkor maradok WP-nél és veszek egy felső kategóriást
-
Szajo
őstag
válasz
Partyface007 #3413 üzenetére
Igen, bocsánat
Ha normál gyártói garisat találtam volna 60-70 ért akkor nem lett volna kérdés.
De így szerintem jobb lesz mivel Droidos voltam és így olcsóért ki is próbálom a WP-t. Egy fél év és veszek egy komolyabb WP-t az tuti.
Egyébként a sok off ellenére is sok volt a segítség és ezért köszönöm
-
Szajo
őstag
Ez tény és való, de magamban arra a dologra jutottam, hogy mivel a WP új nekem és a komolyabb telefonok terén jobb lenne még várni, ezért inkább választom az olcsó, de árához képest igen jó 520-at ami kiszolgálja igényeim nagy részét (kivéve a kamerát, de az sem eget verően rossz..) és később talán fél- max 1 év múlva veszek egy komolyabb telefont mivel nyáron újra dolgozom is így lesz rá több keret.
Azért az 520 al is lehet Facebookozni,netezni,netán jó fényviszonyokban fotózni.
Ja és a képernyője sem túl kicsi, 4" az S2-m 4.3" ugyanilyen felbontással. Szóval szokatlan sem lesz
-
Szajo
őstag
válasz
trisztan94 #3407 üzenetére
Az S2-m ön se hallgatok zenét, se külső hangszórón se fülesen. Nagyon ritka és akkor is csak max ha buszozok, zenélés csak itthon és a kocsiba megy mióta benne a mély
A külső hangszóró nagyon pocsék vagy maga a zenelejátszó fülessel 520on?
-
Szajo
őstag
Épp ezért mert az S2-t max 60 de inkább 50ért tudom eladni, és lehet jobb lenne most egy 520 venni és maradna pénz, így költenék másra is akkor. És akkor később talán fél-egy év múlva pedig beújítanék egy jobb WP-re. Esetleg még annyiból lenne ez jó, hogy a WP-ben új vagyok így legalább olcsón kipróbálom, és akkor ha csalódom (bár remélem nem) akkor nem buktam sokat.
-
Szajo
őstag
válasz
consono #3395 üzenetére
Mondjuk az most mindegy, a képe nem rossz. Pl jobb mint a 625nek, na annak valami borzalmas...
Ami való igaz, hogy 512MB ram kevés. Bár én általában egy weblapon vagyok és azt nézem, aztán ha azzal végeztem kilépek és megyek egy másikra. Nagyon ritkán 2lap van megnyitva, de 3-4-5-6-7 nagyon nagyon nagyon ritkán vagy egyáltalán. Ezzel együtt sem elég az 512mb? :S Bocsi ez már tényleg off itt 520as topicba kéne írnom, de erre még kiváncsi vagyok. -
Szajo
őstag
válasz
Partyface007 #3393 üzenetére
Igen, viszont most már arra jutok lassan és talán okosan, hogy:
Mi lenne ha vennék a T-Mobilenál 29ért akciósan egy 520 at 4" ami még türhető és a képe is türhető Clear Blackel (ismerősnek ilyen van) és 2mag, 512 ram. Végülis játszani nem játszom, max ilyen időelütős agyalágyult játékokkal mint Hill Climb, ami nyílván megy rajta.Egyetlen gond a kamera és a LED, amivel kihúzom egy ideig, ezt már eldöntöttem. DE, az 520 ason tudnék e kényelmesen netezni? Tudnék e olyan jól mint a Galaxy S2-m ön?
Végülis az sem LTE és ez sem, flasheket sem igazán játszik viszont neten bizonyos oldalakon ahol pl tesztek vannak és kivan rakva egy videó ami nem Youtube-os (S2-n az a bizonyos oldalon egy az egybe nyitja meg a videót úgy, hogy közben az oldalt görgetheted is, nem külön) olyat meg nyit e?Szóval nyílván nem nagyon durva Flash oldalakra gondoltam azokat az S2 sem nyitja meg .(max vmi külön programmal szenvedve) Ha viszont ezeket tudja az 520 akkor azt veszem olcsóért, pénzem is marad és később veszek majd egy jobb WP-t amennyiben beválik nekem a WP. Szerintetek jó ötlet?
-
Szajo
őstag
válasz
Partyface007 #3389 üzenetére
Mondjuk valamilyen szinten jogos. Bocsi, hogy itt szenvedek mindenkitől de tényleg tapasztalatlan vagyok a WP-be és ráadásként az a fajta ember vagyok aki mielőtt vesz valamit 5000x utána olvas és kérdezősködik mint egy hülye...
Vagy azon gondolkozom mint fentebb szerkesztésben leírtam, hogy maradok egy kis sz*ros 520 v 525 nél aztán mivel kezdő WP-s vagyok legalább meglátom milyen tetszik nem tetszik, és ha tetszik akkor később lecserélem valami komolyabbra, addigra hátha jobb lesz a helyzet a WP piacon... Végülis az 520 al semmi bajom a kamerán kívül... -
Szajo
őstag
Ez igaz, viszont csak vegyük a 8X esetét, eddig kb 2 max 3 bolt van ahol kapható és kicsit is nevesebb GSM bolt, valamint a bolt ki is mondja, hogy 1+1 vagy 1+2 év ami 1év teljes és 1 vagy 2 év szoftveres... azaz ha tönkremegy valami a telefonomban 1.5 év múlva, akkor dugjam fel és cseréltessek képernyőt több tíz ezerért, amit ráadásul a HTC 8X esetében nehéz is megtenni (elvileg nehéz képernyőt cserélni benne sokan be sem vállalják...)
Már lassan komolyan ott tartok, hogy veszek egy 520 vagy 525 öt (520 most 29ezer a Tré Mobileba) és az is két mag, 512 MB türhető csak a kamerával nem vagyok békülve főleg, hogy nincs LEDes villanó...
Ha már itt tartunk, kamerázáson kívül, S2höz viszonyítva milyen az 520 (v 525) lumia? Netezéskor van olyan gyors? Facebook,viber háttérben normálisan megy rajta nem húz be semmit? Hamar merül? Már komolyan olyan zavarba vagyok ez a WP vonal ha nincs pénzed most nagyon kihalt, ha garanciával szeretnél... Mindenképp WP-re szeretnék jönni a Stabilitás miatt, mert meguntam az Androidnál azt, hogy mindig rakjam újra a droidot mert egyszer a hívást nem jelzi, meg kifagy , meg kicsöng de csak a háttér látszik, meg hasonló finomságok... -
Szajo
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok újonnan 8X et beszerezni megbízhatóan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest