- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
vehement69 #87 üzenetére
Megyek is inkább, a végén még engem is megpróbálnak megtéríteni.
moonman: Én egy percig nem mondtam, hogy mikor jön a WM. Tény, hogy az eddigi teljesítmény nem a legszebb. Messze elmaradt a többi platformtól, mind gyorsaságban, mind kezelhetőségben. Az nagyon példamutató, hogy mennyi külön program van hozzá, de ennyivel nem lesz kelendőbb. Most itt a 6.5, de könyörgöm, ez az újítás? Gyorsabb lett (valamivel), de még így sem hasít, a kezelőfelülete olyan egysíkú, hogy az már fáj, semmi dizájn, semmi sincs. (a tervezők szépérzéke erősen kritizálható). Egyszóval, minél jobban késik a wm7, annál nagyobb szarban lesznek. Nem tudom, hogy így lesz-e, de tény, hogy jön itt az Android, az apple OS 4, valamint jön az új Symbian (na az is....bár reménykedem), tehát egy igen erős mezőnybe csöppen a wm, és ahhoz hogy helyt tudjon állni, valami nagyon nagyon jóval kell előrukkolnia. (képek alapján nekem ez nem így tűnik)
-
moonman
titán
válasz
vehement69 #87 üzenetére
nem úgy volt. a rendszer neve továbbra is Windows Mobile, a telefonokat árulják mostantól "Windows phone" márkanév alatt. kb. úgy mint "Windows PC".
"a Microsoftnál én mindig azt éreztem a legnagyobb gondnak, hogy egyik szoftverük sem arról szól, hogy kézreálljon, hanem hogy legyen benne valami fícsör, ami aztán vagy működik, vagy nem"
hát persze, ők a nagy Microsoft, megtehetik, hogy tökéletesen haszontalan és még kézre sem álló termékeket fejlesszenek. ergonómiával nem is szoktak foglalkozni, van egy randomgenerátorjuk és az szokta összehányni a szoftvereiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest