- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Persze, valószínűleg a Touchwiz is hibátlanul menne, ha lenne alatta vagy 3x1GHz.... Ez lenne a lényeg, hogy nem kell alá atom vas, hogy szépen, zökkenőmentesen működjön.
"egysíkú... ezt jobb helyeken úgy mondják: konzisztens.
" ne oktassuk már ki egymást nyelvtanból, nem lenne szerencsés.
Iphone kérlek szépen elég jó helyen van, és nem a piaci részesedést kell nézni, hanem az eladásokat, meg mondjuk otthon a készülékedet...
Mint már mondtam, nem szidom a wm-et, csak kicsit elkéstek. Lehet nem érted meg, de ez van. Már réges-régen ki kellett volna hozni a wm7-et, nem pedig a régi rendszert húzni, hogy majd a gyártók raknak rá saját felületet, aztán majd lesz valami.
-
plus44
veterán
válasz
vehement69 #87 üzenetére
Megyek is inkább, a végén még engem is megpróbálnak megtéríteni.
moonman: Én egy percig nem mondtam, hogy mikor jön a WM. Tény, hogy az eddigi teljesítmény nem a legszebb. Messze elmaradt a többi platformtól, mind gyorsaságban, mind kezelhetőségben. Az nagyon példamutató, hogy mennyi külön program van hozzá, de ennyivel nem lesz kelendőbb. Most itt a 6.5, de könyörgöm, ez az újítás? Gyorsabb lett (valamivel), de még így sem hasít, a kezelőfelülete olyan egysíkú, hogy az már fáj, semmi dizájn, semmi sincs. (a tervezők szépérzéke erősen kritizálható). Egyszóval, minél jobban késik a wm7, annál nagyobb szarban lesznek. Nem tudom, hogy így lesz-e, de tény, hogy jön itt az Android, az apple OS 4, valamint jön az új Symbian (na az is....bár reménykedem), tehát egy igen erős mezőnybe csöppen a wm, és ahhoz hogy helyt tudjon állni, valami nagyon nagyon jóval kell előrukkolnia. (képek alapján nekem ez nem így tűnik)
-
plus44
veterán
Hiba hiba hátán. Az meg még hab a tarton, hogy ki tudja milyen lesz ez a nagy wm7? Mert ha csak nem mutat valami nagyon hűde jót, akkor a többi mellett szépen temetheti is elfele magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest