- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"egysíkú... ezt jobb helyeken úgy mondják: konzisztens. "
Hát a WinMo még véletlenül sem az. Ahány alkalmazás annyiféle felfogás és felület.
" ráadásul nagyon jó memóriakezelője van, amin ugye az überdizájn iPhone-bemutatón csak nevetgéltek, de én inkább sírtam volna a helyükben, mert épp ezért multitask sincs, csak ilyen toldozott-foldozott notification."
Hát ne haragudj, egy másik portálon büszkén mutattak multitaszk tesztet a HD2-vel, de azt egy telepített Backgrounder-Kirikae páros után kiröhögi az iPhone sebességben (30-40 futó alkalmazás után sem akar akadozni ez a kis szar). Memóriakezelésen nem tudom mit értesz, ezt kifejthetnéd bővebben, mert WM6.1-ig követtem eddig a MS munkásságát és az erőforrás és memóriakezelés nem tartozott az erősségük közé (enyhén kétlem, hogy a 6.5-el ez radikálisan változott volna, főleg, hogy a desktop rendszereik sem büszkélkedhetnek e téren).
A Notification meg egész kellemes találmány, ezzel akár egész nap online lehetek MSN-en és Skype-on, míg WinMo esetén megnézném, hogy 18-20 órányi folyamatos Wifi kapcsolat és háttérben futó alkalmazást és adatforgalmazást mennyire tolerálna (szerintem 4-5 óra után már csipogna a töltője után).
"iPhone hol volt 4 évvel ezelőtt? hol van most? Android? mi lenne, ha a Microsoft csak most lépne be a mobil-piacra? akkor is azt kárognánk, hogy jaj már elkéstek, mert már van x szereplő a palettán?"
Te kevered a dolgokat…
Más dolog belépni egy piacra, és más visszahódítani azt, ha már kiábrándultak belőled a vásárlók.
Mire megjelenik a WM7, addigra annyira marginális lesz a MS részesedése ezen a piacon, hogy a fejlesztők sem fognak vele túlzottan számolni és ilyen mélypontról visszaküzdeni magukat nem lesz könnyű ennyi megerősödött konkurenssel szemben. -
plus44
veterán
Persze, valószínűleg a Touchwiz is hibátlanul menne, ha lenne alatta vagy 3x1GHz.... Ez lenne a lényeg, hogy nem kell alá atom vas, hogy szépen, zökkenőmentesen működjön.
"egysíkú... ezt jobb helyeken úgy mondják: konzisztens.
" ne oktassuk már ki egymást nyelvtanból, nem lenne szerencsés.
Iphone kérlek szépen elég jó helyen van, és nem a piaci részesedést kell nézni, hanem az eladásokat, meg mondjuk otthon a készülékedet...
Mint már mondtam, nem szidom a wm-et, csak kicsit elkéstek. Lehet nem érted meg, de ez van. Már réges-régen ki kellett volna hozni a wm7-et, nem pedig a régi rendszert húzni, hogy majd a gyártók raknak rá saját felületet, aztán majd lesz valami.
-
Ulkesh
őstag
-
igen, arra a dátumra gondoltam, amikor a bolt polcán ott látom a wimo7-es mobilokat sorban. #61-ben Erdoke is erre utal (készülék-kiadások). Hogy mikor jelentik be, nekem mind1, kérdés, mikor jut el a vásárlóhoz.
#71: "béta rendszerrel és szoftverekkel max. a Nokia ad ki készüléket." LOL
-
bmwk1200s
őstag
Azért az aláírásod üt rendesen!
Gondolom nem kicsit irónia....
Mindenkinek: egyébként van valami infó az MS-tól, hogy mire lehet majd számítani? Mennyivel és miben tér majd el az eddigiektől?
Az OS 4.0 mit fog hozni? Lehet már benne kicsit személyre szabni a rendszert? Nekem még mindig nem kell JB!
-
#47: úgy értettem, hogy a marketingben a terméket, és nem a rajta futó OS-t hangsúlyozzák ki, lévén a készüléket kell eladniuk. A felület is, amivel a user találkozik HTC (TouchFlo) gyártmány.
#49 igen, kivárnak. megaztán hardware fronton is befigyel pár (sztem az OS-nél fontosabb) ujdonság, pl az NVidia tegra procik, 2magos ARM procik, LTE mobilinternet. Ezekre várok énis (+persze egy jó felületre a wimo 7 képében)
-
kokyt
senior tag
-
erdoke
titán
Az, hogy "mindig is" 2010 második felére ígérte, elég erős csúsztatás, mert valamikor 2006-ban még 2008-ra ígérte.
Egyébként más források még mindig azt mondják, hogy a Q1: béta, Q2: végleges a partnereknek, Q3: készülékek a piacon menetrend még tartható lehet. Magyarul szeptemberben jöhet legkorábban WM7-es készülék, de legrosszabb esetben eljátsszák, hogy kiadnak szeptemberben WM6.5.x + WinMo7 Upgrade-del pár kütyüt, ami mondjuk novemberben kapja meg a frissítést. Láttunk már ilyet...
(#12) t72killer
Akinek jó a buta amigo, annak tényleg mindegy, milyen OS-en fut...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest