- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
touchwiz... szar szoftvert lehet írni, az nem az OS hibája lesz. de akkor mégegyszer: volt már a kezedben HD2?
""egysíkú... ezt jobb helyeken úgy mondják: konzisztens. " ne oktassuk már ki egymást nyelvtanból, nem lenne szerencsés."
ez se nem nyelvtan, se nem kioktatás. szerinted rossz, mert egysíkú, szerintem meg jó, mert egyforma."nem a piaci részesedést kell nézni, hanem az eladásokat"
én úgy tudtam, hogy a piaci részesedést az eladások alapján számolják, de javíts ki."Már réges-régen ki kellett volna hozni a wm7-et, nem pedig a régi rendszert húzni, hogy majd a gyártók raknak rá saját felületet, aztán majd lesz valami."
a múlton kár rágódni, a Vistát is 2004-re kellett volna kihozni, aztán még 2007-ben sem úgy sült el, ahogy szerették volna, de mégsem ment csődbe a cég, sőt. szóval részemről ennyit az "elkéstek"-ről. -
moonman
titán
semmi dizájn... én megmondom őszintén, épp ezt szeretem a WM-ben. mobilon a minimalista felület jön be, mert minél kevesebb helyet kell, hogy foglaljon. felül egy csík, alul egy csík, és ezen kb. minden lényeges elfér.
egysíkú... ezt jobb helyeken úgy mondják: konzisztens.
a Windows is egysíkú, elvégre minden ablak egyforma, ugyanott vannak a gombok, a menük, a gördítősávok. képzeld, mindig minden máshol lenne.
nem hasít... volt már a kezedben HD2? teljesen jól mutatja, hogy csak jó vas kell alá, és meglepően szépen muzsikál. persze nem kötelező az 1GHz, ha a TouchFlo-t kikapcsolja az ember, már 4-500 MHz-en is szépen elszalad, ráadásul nagyon jó memóriakezelője van, amin ugye az überdizájn iPhone-bemutatón csak nevetgéltek, de én inkább sírtam volna a helyükben, mert épp ezért multitask sincs, csak ilyen toldozott-foldozott notification.
"minél jobban késik a wm7, annál nagyobb szarban lesznek"
mihez képest? egyrészt addig árulják a Sense-el feldobott WM-et, másrészt elmagyarázhatná már valaki, hogy mi ez a gameover/elkésett/szarban van téma. iPhone hol volt 4 évvel ezelőtt? hol van most? Android? mi lenne, ha a Microsoft csak most lépne be a mobil-piacra? akkor is azt kárognánk, hogy jaj már elkéstek, mert már van x szereplő a palettán? -
moonman
titán
1. "Windows Mobile 7 csak 2010 végén" kérdőjel lemaradt, még a forrásnál is ott van.
2. "Hivatalos megerősítést nyert" - egy MS alkalmazott úgy tudja, hogy...
3. "tovább fog késni" - eddig sem késett.
4. "A Microsoft eredetileg az idei év elejére ígérte" - vagy a jövő év második felére.
5. "mely helyett végül csak egy újabb ráncfelvarrás látott napvilágot" - nem helyett, hanem előtt. ha helyett lenne, akkor nem lenne WM7.
6. "platform mögül idő közben a Motorola teljes egészében kihátrált" - de inkább jelenleg nem gyártanak WM mobilt, viszont készülnek a 7-esre.
7. "a cég többi partnere egyre inkább az Android irányába mozdult el" - nem inkább, hanem arra is. egy gyártó hülye lenne nem több irányba is fejleszteni. ebbe lehet egyébként a legkevésbé belekötni, bár azt is megbeszéltük, hogy az Android több gyártónál is csak ideiglenes kényszerpálya.
8. "Úgy tűnik, hogy a szoftveróriás számára 2010 sem lesz túlságosan kedvező" - Windows 7, Server 2008 R2, Office 2010, Windows Mobile 7... szerintem is szar évük lesz.
9. "a Windows Mobile 7 bevezetésére 2010 legvégé előtt nem lehet számítani" - late next year, mint legvége... jóvan. ráadásul mindig is 2010 második fele volt a tervekben, legalábbis ha nem 2003-ig tekintünk vissza.
10. és ráadásként két kép a nagyonkorai 6.5-ről.ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Netflix
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest