- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman007
tag
válasz
kelzsoca #234 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is volt szerencsém beszerezni egy ilyen csodát a mai nap folyamán, és nagyon bejön, eddig tökéletesen működik.
Viszont a szoftverfrissítésnél történt egy kis furcsaság. Elindítottam a frissítést ahogy ez le volt írva, de amikor megint ránéztem a tabletre fullra ki volt kapcsolva. Egy kicsit nyomogattam a gombokat rajta, de semmi. Aztán sikerült újra bekapcsolnom, és most nem tudom, hogy mi van. Honnan tudom, hogy sikerült-e a frissítés?
-
-
Ropman
tag
válasz
kelzsoca #207 üzenetére
Amikor végeztetek az alap JB-vel.. [ hozzá teszem az se semmi...
ezer köszönet érte előre is
], akkor utána neki láttok még majd extrázni.. ? [ értem ez alatt az olyan csoda romokat mint pl blade-nél a Sweet Dreams ... Godfather... - plusz zárképernyő beállítások, extra személyre szabhatóság, stb.. stb.. ]
-
djtom1981
tag
válasz
kelzsoca #187 üzenetére
A mobilarénás tesztben szerepel az Epic Citadel nevű játék, én is fölraktam, de elég bugosan futtatja, eltűnnek dolgok a világból (házak, út), aztán visszajön, néha úgy néz ki,h FC, aztán megy tovább... ez miért lehet?
és rendesen melegszik tőle, na de legalább van minek...- nálam az akku kb 4 órás (720p film+net+epub), vagy deep sleep 2 nap
- valamelyik hsz-ban olvastam, h lehet screenshot-ozni,ez megy a gyári ROMmal, vagy majd csak a kelzsoca&hjanos-al,és ha igen, melyik gombokkal?
- erről a ROM-ról vissza lehet majd állni gyárira (gari)?
- saját tapasztalat az,h nagyon érzékeny és stabil a wifije (azért írom,m sok bajról olvastam itt...)
-van valami thermal control benne (m igencsak meleg tud lenni game közben)? -
devast
addikt
válasz
kelzsoca #126 üzenetére
Tudjuk, azért csak 33% az előnye az rk3066-nak triangle/sec-ben. Ha 250-en menne, akkor 400% előnye lenne
Nem rossz az amlogic chip, egyáltalán nem. Csak játékra ne vegyétek meg 1280x800-as kijelzővel, mert csalódni fogtok. Én olvasásra használom, és 5000mah akkuval és 4.1-el az akkuidő is fenomenális
-
artiny
őstag
Jaj.bocsi
(ConCorde -nak is ugyan olyan jo lehet az ISP panelje mint a WayteQ nak,osszeszerelés minősége valamint mennyivel több lehet az üzemidő 3200mA - ha veszük a + 100MHZ et így nagyobb a "fogyasztás"...valyon mennyire johet ki a vege WayteQ val szemben...)
http://www.edigital.sk/Tablety/ConCorde_Tab_SPEED_8GB_tablet_(Android)-p349046.html#specifikaciokvs,
http://www.edigital.sk/Tablety/WayteQ_xTAB-70dci_tablet_(Android)-p347592.html
vs, (ezt is számítasba vettem a 9" colja végett,de viszont ha jol lattom nem ISP.s így azzal jarok jobban ha nagyobb feluleten latom az olvasni valot vagy jobb egy kisebb amin latom az olvasmanyt valamint a felbontas is kisebb igy ...egy jobb,nagyobb felbontáss jobb lenne olvasásra?)
http://www.edigital.sk/Tablety/DPS_Dream_9_tablet_(Android)-p342949.html?bid=&partner=20008(netezes,ebook - kellenne,suliba tanulas)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest