- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
eple
csendes tag
35-ért vettem itt az aprón újonnan, szinte vadonatúj. Hardveresen nincs vele problémám ahogy írtam, csak a szoftveres oldalát tartom rettentő rossznak.
Persze meg se fordult a fejemben hogy a 100-ra van frissítés, erre meg nincs, naná hogy ezt vettem mert újabb kicsit.
Az utódja biztos hogy ipad lesz, két tablet után úgy gondolom hogy az androidot azt hiszem nem nekem találták ki. -
McSzaby
őstag
Nem próbáltam. Amúgy igen, lehet kicsit ellentmondtam magamnak, de az a baj,hogy fogta a gyár, belerakta az alap driver csomagokat egy 2.3-s adrodiba, oszt' jóvan'. Nem foglalkoztak vele, hogy kalibrálják,konfigurálják, összeméregessék a dolgokat. Ezen látszik,hogy a hardvert megcsinálták stabilra, mert amúgy sztem teljesen jó a minősége és képernyő is nagyon jó. (persze, tudom,ezt nem ők gyártják csak belerakják.) Szerintem ebben az árkategóriában teljesen jó kis cucc. Hátha leülnek az asztalhoz és végre összehoznak egy rendes frissítést hozzá. A kiadásnál sürgette őket a piac által diktált idő, ezért jött ki ez. Ugyan ezt érzem az Asusokon. Minden azon múlik,mennyire éri meg nekik a 100s "projekt"...
-
McSzaby
őstag
FC milliószor előfordul,főleg ha olyat futtatok,ami rendesen igénybe veszi a gépet. De sokszor előfordul,hogy utána nem is tudom újranyitni a programot csak ha rebootolom az os-t. Rom, az van fent, amit itt szedtem le az első hsz-ben. A gyári, nem akartam tört romot, de végülis be van rootolva szóval így is bukom a garit, ha rájönnek.. A kernelem alap 2.6.34-s. 2.3.4-s Android. Bukta szerintem, ez a 2.3.4-s az egyik legrosszabb android szerintem, ezért várok valami frissítést. SU frissítést persze nem engedi még a fixerrel sem. Nekem inkább szoftveres gondjaim vannak ezzel a cumóval, ami szerintem megoldható lenne egy korrekt debugolással, amit a gyár szoftver csoportja intézne. Persze vannak custom romok,amik nagyon jók, de szvsz a gyári nem véletlen gyári.. aztán ez csak az én véleményem. Én már hozzáláttam egy custom rom készítéséhez, de egyelőre lassan haladok,mert nincs időm nagyon rá. Nem akarom elsietni. Annyira meg nem értek hozzá,hogy modnjuk egy ICS-t rávarrjak erre a tabra.. Egyébként valahogy lehet szerintetek ennek a tabnak a tulajdonságait virtualizálni asztali gépen?
-
McSzaby
őstag
A javítás alatt "elvágni,összeforrasztani" dolgot érted? Azért kérdem,mert nekem a csatlakozó ment tökre. Tulajdonképp a gumi házban kimozdult a fém csatlakozó része a kábel végén. Az,ami belemegy a tabba. Ha forgatom,csavarom és megállítom pozícióba,akkor működik.
Kösz a Holo tippet, tényleg szebb a képernyő. Már csak az a furcsa,hogy nekem nem varázsolja át sehogy sem a menü hátterét!
Szerintem teljesen okés ez a tab. Megvettem 45-ért használtan, áprilisig garis és teljesen hozta azt,amit elvártam tőle. Apróbb hibái,amik mondjuk idegesítőek tudnak lenni tényleg nevetséges problémák,de ebben az árkategóriában teljesen okés. Belépő szintű tab-t vettünk, így is kell kezelni szerintem. Ezek a tabok még gyerekcipőben járnak,még van mit alakítani rajtuk. Nem egy Galaxy,nem egy Asus, de nekem akkor is bejön ez a kis tab.
-
tjb007
nagyúr
Vagy felrakod az első hozzászólásban található patch csomagot vagy manuálisan engedélyezed.
Ha a manuális módot választod akkor rootolva kell, hogy legyen a rendszer és kelleni fog egy megfelelő fájlkezelő alkalmazás is (Root Explorer, Root Browser Lite stb.). Ha ez megvan akkor keresd meg a system könyvtárban található build.prop nevű fájlt nyisd meg és írd át a gps.enable=false sort gps.enable=true -ra. Mentd el a módosításokat és indítsd újra a tabletet, ezután már jónak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest