- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Ez engem is érdekelne! Illetve még adhatnátok tippet normális office-ra is, ami tényleg tuti és majdnem úgy lehet kezelni, mint egy Mikrofostost.
Egyébként mi az akadálya technikailag, hogy ezekre a gépekre csak Linux alapú oprendszereket lehet rakni? Ezt csak kíváncsiságból kérdezem.
-
McSzaby
őstag
Nem,teljesen sötét és semmire nem reagál csak a resetre viszont tök mindegy menyi töltés volt előtte rajta, mert kell neki. Ált. ilyen 20% marad rajta még akkor is ha a lezárásnál még fullon van.. Melegszik közben,szóval valszeg azért merül, de nem értem. Zárlatos lett az akksi, vagy mi? Lehet vajon a billentyűzet miatt, amit ráraktam, vagy csak véletlen egybeesés... érdekes.
-
TommyY2
tag
Jó pénzért az enyém is, de annyit nem adnak érte. Egyszóval, ez egy kész átverés volt.
Nézegettem közben a Concorde Tab 9.7 IPS Plus-t, ez már jól néz ki, kiváncsi lennék, hogy mennyire használható? Jó lenne ezt a szörnyűséget egy ilyenre garanciában atcseréltetni.
TommyY
-
madmike
őstag
én annyira nem. 5 hete vettem egyet. első 3 nap után beadta a kulcsot. 3 hét várakozás után kaptam egy ujat helyette, ami 1 napig húzta. Ez két hete volt, mondtam az eladónak amikor visszavittem, hogy nehogy mégegyszer ilyet adjon,mert nem kell. Ma hívtak, hogy cserélik egy 100is-re,de most éppen nincs nekik, jövő hétre várják...
Remélem azzal nem fogok igy járni. -
kelzsoca
félisten
A soft button patch-et itt találod=>link
A DPI-t pedig ha felrakod a romot egy megfelelő fájlkezelőben (root explorer, root browser, es file explorer) a system/build.prop fájlt megnyitod, és ezt a sort módosítod:
ro.sf.lcd_density=240==>>ro.sf.lcd_density=160
Mented a fájlt, és a következő újraindítás után a módosítás életbe lép.
(#430) bferenc
Moboplayer?
-
kelzsoca
félisten
Felrakhatod nyugodtan a romot, patch formájában vissza lehet tenni a soft buttonokat, de azért vettem le, mert egyrészt ott a gép alsó részén az érintőgombok, másrészt hogy a felső statusbar-nál legyen elég hely, de majd ha felrakod a romot meglátod miért mondom.
(#333) Tomy Yayo
Természetesen nem hivatalos, ez egy custom rom, ami a gyári szoftverből van módosítva (forrás hiányában)
A statusbarból miért lettek eltüntetve a soft gombok?
Illetve a dátum szintén: miért lett eltüntetve?Mert nem férnek ki, és én úgy gondolom nem szükségesek oda (a soft buttonok helyett ott a gép alsó részén az érintőgombok, a dátumot pedig lehúzott redőnynél látod)
Továbbá a rom használata nem kötelező, csak egy lehetőség -
Celtis
veterán
Ahogy írtam, már én is felraktam azt a ROM-ot.
Az akku töltöttség kijelzés elég összevissza működik nálam is. Töltésnél 70% környékén egyszer csak közli, hogy feltöltött, majd rövid használat után újra csak 70%-on van. Tovább használva akkuról, egyszer csak 100%-ot jelez.
-
tjb007
nagyúr
Letöltöd, SD kártya gyökerébe felmásolod, gép recovery módban elindít (hangerő fel + bekacsoló gomb), apply update from sdcard menüpontot kiválasztod, betallózod/kiválasztod az update.zip fájlt, leokézod, lefut és kész is van.
A recoveryben a hangerő fel gombbal lehet lépkedni, az OK pedig a hangerő le gomb lesz.
-
awakening87
aktív tag
pontosan az kell, egy bináris kód
bekapcsolod a hangerõ le+bekapcsolóval
és a recoveryben kell frissíteni a licenszet
a menüben lépegetés fentebb le van írva, a licensz pedig az xTAB-100 sima topicban, én ezek segítségével oldottam megsok szerencsét!
kelzsoca: értem, köszönöm, várunk
pedig a root nem tûnik nehéznek, egy binárist cserél le, plusz felrakja a Superuser apk-t, meg chmoddal jogokat állít, gondolom unrootnál ezt kell visszacsinálni
jaja, a kijelzõ néha tényleg furcsa, meg nincs rendes hosszú ö, ü csak hullámos meg kalapos. ujjbeggyel jobb, mint ujjheggyel,de ki kell tapasztalni -
tjb007
nagyúr
"Akkor be van kapcsolva már az új ROM-ba?"
Nincs.
Ez egy firmware szintű módosítás amire nincs hatással semmiféle ROM, ha ezt egyszer megcsinálod akkor az úgy is marad, tehát többször már nem kell megcsinálni.
Valószínűleg már első próbálkozás alkalmával is sikerrel jártál és csak félrenéztél valamit. -
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest