Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Ha esetleg valakit érdekelne, vagy ismer valakit,akit érdekel. Én Asusra váltok!
-
McSzaby
őstag
Ez engem is érdekelne! Illetve még adhatnátok tippet normális office-ra is, ami tényleg tuti és majdnem úgy lehet kezelni, mint egy Mikrofostost.
Egyébként mi az akadálya technikailag, hogy ezekre a gépekre csak Linux alapú oprendszereket lehet rakni? Ezt csak kíváncsiságból kérdezem.
-
McSzaby
őstag
Kapcsoljam ki? Nem azért van az alvó mód.
Ezért szerintem visszaküldöm garisan és addig küldöm,amíg nem lesz rá megoldás. Én teljesen toleráns vagyok, hibákat elnézek, de azért az utca közepén, amikor szükségem lenne rá, nem feltétlen találok 230-t meg egy tűt a resethez..
Ez számomra komoly gond és ha nincs más megoldás, akkor inkább ráfizetek egy 100iS-re, vagy nem tudom...
(és épp, hogy leírtam ezt, már megint meghalt. Ma vettem le a töltőről délben, használtam 20 percet, kikapcsolt wifi és most megint tölthetem fel és resetelhetem le...)
-
McSzaby
őstag
Nem,teljesen sötét és semmire nem reagál csak a resetre viszont tök mindegy menyi töltés volt előtte rajta, mert kell neki. Ált. ilyen 20% marad rajta még akkor is ha a lezárásnál még fullon van.. Melegszik közben,szóval valszeg azért merül, de nem értem. Zárlatos lett az akksi, vagy mi? Lehet vajon a billentyűzet miatt, amit ráraktam, vagy csak véletlen egybeesés... érdekes.
-
McSzaby
őstag
Nekem folyamat azt csinálja, hogy lezárom és nem akar újraébredni. Csak reset + töltő segítségével.. Erre mit szóltok? Köze lehet ennek egy rácsatlakoztatott billzethez?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni (megint)! Megszédült a tabom, ugyan is egyszer beraktam "alvó üzemmódba", vagyis lezártam és azóta nem tudom felébreszteni belőle. Teljesen süket minden gombra. Próbáltam a Power + hangerő fel gombot de az se. Akkor ez gari lesz?
Jah és folyamatosan meleg a hátulja...
-
McSzaby
őstag
Megpróbálkoztam készíteni valamit, valamit összehozni,ami jobban testre van szabva nekem, de úgy látszik ehhez még kevés a tudásom. Mindig "verifiny" hibát írt ki. Pedig akartam valamit összehozni a billzethez,amitől lesz néhány betűm egyből,ami ékezetes, illetve pár módosítást. Hát szomorú..
-
-
McSzaby
őstag
-
McSzaby
őstag
Na, még egy utolsó kérdés, aztán befejeztem. Valahogy meg lehet oldani, hogy ha rárakok billentyűzetet, akkor egyből úgy tudjak gépelni, mint ahogy ezt gépnél tenném. Szóval magyar billentyűzetet a QWERTY helyett. Amikor rákapcsolok egy billzetet,akkor szeretnék egyből ékezetes magyar szavakkal gépelni, Van erre megoldás?
-
McSzaby
őstag
Hali.
USB HUB-t valaki próbált már a ketyerére? Én szeretnék billzetet és egeret egyszerre rárakni és esetleg egy 3G modemet. Lehetséges ez? Nem akarok addig USB hubot venni,amíg nem tudom biztos kézből, hogy mükszik a dolog!
-
McSzaby
őstag
Ti hallottatok valamit már az Asus tabokról? Ez a dokkolós dolog ICS-sel, Tegraval megfogott.
-
McSzaby
őstag
Nem próbáltam. Amúgy igen, lehet kicsit ellentmondtam magamnak, de az a baj,hogy fogta a gyár, belerakta az alap driver csomagokat egy 2.3-s adrodiba, oszt' jóvan'. Nem foglalkoztak vele, hogy kalibrálják,konfigurálják, összeméregessék a dolgokat. Ezen látszik,hogy a hardvert megcsinálták stabilra, mert amúgy sztem teljesen jó a minősége és képernyő is nagyon jó. (persze, tudom,ezt nem ők gyártják csak belerakják.) Szerintem ebben az árkategóriában teljesen jó kis cucc. Hátha leülnek az asztalhoz és végre összehoznak egy rendes frissítést hozzá. A kiadásnál sürgette őket a piac által diktált idő, ezért jött ki ez. Ugyan ezt érzem az Asusokon. Minden azon múlik,mennyire éri meg nekik a 100s "projekt"...
-
McSzaby
őstag
FC milliószor előfordul,főleg ha olyat futtatok,ami rendesen igénybe veszi a gépet. De sokszor előfordul,hogy utána nem is tudom újranyitni a programot csak ha rebootolom az os-t. Rom, az van fent, amit itt szedtem le az első hsz-ben. A gyári, nem akartam tört romot, de végülis be van rootolva szóval így is bukom a garit, ha rájönnek.. A kernelem alap 2.6.34-s. 2.3.4-s Android. Bukta szerintem, ez a 2.3.4-s az egyik legrosszabb android szerintem, ezért várok valami frissítést. SU frissítést persze nem engedi még a fixerrel sem. Nekem inkább szoftveres gondjaim vannak ezzel a cumóval, ami szerintem megoldható lenne egy korrekt debugolással, amit a gyár szoftver csoportja intézne. Persze vannak custom romok,amik nagyon jók, de szvsz a gyári nem véletlen gyári.. aztán ez csak az én véleményem. Én már hozzáláttam egy custom rom készítéséhez, de egyelőre lassan haladok,mert nincs időm nagyon rá. Nem akarom elsietni. Annyira meg nem értek hozzá,hogy modnjuk egy ICS-t rávarrjak erre a tabra.. Egyébként valahogy lehet szerintetek ennek a tabnak a tulajdonságait virtualizálni asztali gépen?
-
McSzaby
őstag
A javítás alatt "elvágni,összeforrasztani" dolgot érted? Azért kérdem,mert nekem a csatlakozó ment tökre. Tulajdonképp a gumi házban kimozdult a fém csatlakozó része a kábel végén. Az,ami belemegy a tabba. Ha forgatom,csavarom és megállítom pozícióba,akkor működik.
Kösz a Holo tippet, tényleg szebb a képernyő. Már csak az a furcsa,hogy nekem nem varázsolja át sehogy sem a menü hátterét!
Szerintem teljesen okés ez a tab. Megvettem 45-ért használtan, áprilisig garis és teljesen hozta azt,amit elvártam tőle. Apróbb hibái,amik mondjuk idegesítőek tudnak lenni tényleg nevetséges problémák,de ebben az árkategóriában teljesen okés. Belépő szintű tab-t vettünk, így is kell kezelni szerintem. Ezek a tabok még gyerekcipőben járnak,még van mit alakítani rajtuk. Nem egy Galaxy,nem egy Asus, de nekem akkor is bejön ez a kis tab.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Akadt némi problémám és kíváncsi vagyok,hogy ez csak engem érint-e.
Szóval a töltés körül vannak főként gondjaim. Az első, hogy az adapterem kábele megtört, felhívtam Wayteq-t azt mondták nem garanciális és kérdeztem mennyibe kerülne 2000+2000 a futár.. Nem tudtok adni egy honlapot,ahonnan olcsóbban tudok rendelni?
Másik probléma: Próbáltam az OTG USB-n keresztül tölteni, megpróbáltam hátha a belső csati a rossz erre amint rádugtam a töltőt a csatira, azonnal kikapcsolt.. Elég érdekes. A micro usb-n keresztül sok a 12 Volt, vagy miért csinálta ezt? A probléma még fent áll,szal csak a beépített "hálózati töltő" csatiján keresztül tudom tölteni.
3. Gondom: Akármilyen appot rakok fel, néha az akku szint felugrik 100%-ra, miközben csak ilyen 50% van rajta. Bármit csinálok, nem akarja mutatni a valós értéket és azért gond ez néha,mert simán fogja magát és kikapcsol,mert ugye lemerül, nekem meg fingom nincs róla,hogy mikor rakjam töltőre.
Utolsó gondom már nem is annyira fontos, de annyi lenne,hogy a processzor hőmérsékletét se tudom monitorozni,egyszerűen sehogy. Mindig 0 fokot mutat.
A Wayteqnél egyébként azt mondták, hogy várható a 100s-re is Android frissítés,hogy melyik azt pontosan még nem tudják ők se. Na, ennyi voltam mára!
-
McSzaby
őstag
Root joghoz lenne egy kérdésem. Felraktam a "patch-t",amivel berootolhatom a dolgot, de itt meg is állt a tudomány. Nem igazán tudom,hogy adjak root jogot (su parancsot) pl.: egy szerkesztő programnak,amivel pár dolgot szerkesztenék a rendszeremen. (Lehet egyáltalán,vagy inkább a telepítőben játsszak a számítógépemen?)
-
McSzaby
őstag
Nekem a töltő adta meg magát. Mármint az adapter. Ezt külön cserélik? Bár igazából tök mindegy, mert mire felutazok,vagy felküldöm postán Pestre addigra ott vagyok, hogy többe kerül a leves mint a hús....
#Hivatalos nem lesz rá oksa, de hallani már olyat,hogy valaki csinálja a törtet??
-
McSzaby
őstag
Olyan kérdésem lenne,hogy JElly Bean, vagy ICS, vagy valamilyen újabb android nem jön ki a kis gépünkre? Esetleg nem lesz valaki,aki összehozza?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Wayteq Xtab 100S-t. Van pár dolog,amivel nem vagyok megelégedve vele kapcsolatban. Az első,hogy zene hallgatásnál be-be akad és ez elég zavaró. Nem megy közben semmi és egyáltalán még csak nem is nyomogatom és mégis.. Ez nagyon érdekes,mert teljesen mindegy milyen bitsűrűségről beszélünk. A másik gondom pedig a Wi-fi. Ami nagyon furcsa. Nagyon gyenge jeleket vesz, még a szobámban is ahol pedig 5 méterre sincs akadály nélkül a router. olyan jeleket,amiket a laptop "közepes" erősségen vesz,azt van,hogy már nem is veszi, vagy nagyon gyengén. Van egy ipodom,ami második generációs és még az is sokkal jobban veszi, pedig az csak g-s wifivel van szerelve. (Azt hiszem) Szóval érdekes jelenségek ezek. A zenével kapcsolatos problémám inkább szerintem olyan jellegű,hogy a belső tárolóhelyről játszom le őket, ez lehet kicsit terheli, de a wi-fi... az más. Szerintem ez az egész inkább szoftveres jellegű probléma lehet. Tudtok tippet adni? Amúgy 2.3.4-s android megy rajta. Ha esetleg tévedek,vagy hülyeségeket beszélek,akkor tudtok tippet adni miképp erősíthetném a wi-fi jelleket egy ilyen mobil eszközön. Akár cipelem magammal a wi-fi antennát csak adjatok valami tippet! Az égetett rommal még nem akarok játszani,majd ha lejárt a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest