Új hozzászólás Aktív témák
-
samael81
tag
Először is köszönöm a linket.
Másodszor, már átírtam így is egy-két dolgot és egyelőre nem okozott gondot. Egyelőre guglizok ezerrel, hogy minél többet megtudjak, de jól jön azért a mások segítsége is.
Biztonsági mentés alapból van, ezzel nincs gond, igazából az érdekel legjobban, hogy ha valamit esetleg rosszul módosítok, akkor max. egy teljes romcserével helyre állítható-e a normál állapot.
Gondoltam a xtab 100-as dolgaiból veszek át pár dolgot, meg a kelzsoca féle patch-ekből, hátha azzal kicsit használhatóbbá teszem a xtab 100s tabletet. -
TommyY2
tag
Köszi a választ. Valóban, a telepített alkalmazásoknál azt jelezte, hogy semmi sincs feltelepitve. Miutan az id-t visszaállítottam, érdekes módon akkor sem látott semmit.
Ekkor nekiáltam szórakozni a backup program leválasztás a marketről menüponttal. Itt gondolom, amit kipipálok, azt leválassza, de ami nincs kipipálva azt vissza is rakja, ha előzőleg le is volt választva?
Végül is nem tudom hogyan, de egyszer csak visszaállt minden az eredeti állapotba. Csak tudnám, hogy mitől állítódott el?
U.I.: Nagy gondom, hogy nem tudom, miért nem megy semmilyen navigáció.
TommyY
-
TommyY2
tag
Köszi a választ.
Gondolom, arra gondoltál, hogy még a gyári ROM van fenn, de nem. Kelzsoca ROM-ja van fennt már rég óta.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy elég-e ilyenkor is (természetesen a szükséges wipe-ok után) csak az update.zip állományt feltenni, mivel a többi (recovery, stb.) gondolom már úgy is fennt van.
TommyY
-
TommyY2
tag
OK!
Köszi még egyszer. Olyan honlapot néztem, ahol van flash animáció, de az nem ment. Majd még eljátszok vele, de most nem annyira lényeges.
Inkább azt szeretném megkérdezni, csak kíváncsiságból, ha fel akarom tenni az Original_v1.zip ROM-ot, a kicsomagolás után elég csak feltenni a benne lévő update.zip állományt a szokásos módszerrel (recovery, install zip...), vagy mindent fel kell tenni belőle?
TommyY
-
TommyY2
tag
-
TommyY2
tag
Köszi a segitséget.
Valoban müködik, csak nem tudom kiprobálni navigácioval, mivel sem az iGO-t, sem a Navigon Europe programot nem tudom futtatni, mivel a telepités után alkalmazás bezárás hibával kilép. Kelzsoca rom-ja van fenn, elötte a gyári rom-mal mindkettö ment. Még az avia média player (pedig ez nagyon jo kis program) se települ föl, pedig a gyári rom-on fennt volt.
Lenne esetleg valami ötleted? A DPI 200-ra van beállitva a Gyári 160 helyett, illetve Kelzsoca 240-e helyett.
TommyY
-
johnyyy
csendes tag
Sajnos már azt is megcsináltuk múlt héten hogy a legújabbat felettük és utána is úgy indul!
Arra gyanakszunk hogy két gomb nem reagál semmire de az is lehet hogy csak biztonsági üzemmódtól nem működnek azok sem!
A kezdőlap (házikó) és menü gomb!
Lehet hogy be vannak ragadva és azért jön elő?
-
losi73
senior tag
-
Tomy Yayo
senior tag
Naccerű. Ettől én még nem vagyok előrébb. Amikor ezt a gépet választottam fontos szempont volt, hogy azt ígérték, lesz rá ICS (a veletechen egész konkrétan nyár közepére mondták 100%). Attól reméltem pár alapvető bugfixet, de úgy látszik, hogy ennek ennyi volt, nemhogy ICS-t, még hibajavítást is hiába várok, pedig bőven lenne mit csiszolni. Sebaj, megtanultam a leckét, egy visszatérő vásárlóval kevesebb. Meg persze akit lehet, lebeszélek bármely táblagépükről
-
-
-
Tomy Yayo
senior tag
Kösz, egy vendégük már biztos lesz hétfőn
A linkelt programot még kipróbálom, de ezek szerint egyelőre marad a sima kábelkihúzás
Elvileg ha nincs konkrét adatátvitel akkor nem lehet baj. Hibaüzenet se rémlik hogy kaptam volna tegnap, mikor kihúztam a winyót, szóval imádkozunk.
-
Tomy Yayo
senior tag
Azt meg tudnád mondani, hogy kihúzás előtt leválasztani (safely remove) hogy lehet? Mert rádugni sikerült pendrive-ot is, külső winyót is, minden működött, de nem találtam leválasztás funkciót sehol...
Más: 2 töltés után úgy látom csere lesz, mert hiába raktam fel az új szoftvert, és vagyunk túl már a második feltöltésen, továbbra sem akar felkelni stand by-ból. Egy ideig jó volt, de aztán visszajött a baki. Kérdésem az lenne, hogy közvetlenül a WayteQ-nek hol lehet leadni? A gubacsi úti címükön?
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest