- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiesta14
tag
válasz
bferenc #1165 üzenetére
nekem csak hobbi szinten kell használni nem használom. de van 1.8 db 100s tabletem
(1 komplett hibátlan és egy ami indul megy rendesen de nem tudom irányítani mert a touch nem megy elszakította egy igen ügyes ember és még csak meg sincs a csatlakozása. ezért keresek egy érintőt hozzá . reálisan ez a gép mostanság nem ér többet 12-14ezernél.
de ha van valakinek hibás aminek jó az érintője keressen meg. vagy kell neki alaplap vagy aksi mert az van pluszba. -
macilaci78
nagyúr
válasz
bferenc #1128 üzenetére
Megy, működik, köszi.
Amúgy elégedetlen vagyok a készülékkel. 12MP-es képekkel nagyon lassú, de még a 0,7MP-esekkel is picit akad.
A wifi-t az irodában rendre eldobálja, a router kb 12 méterre van 2 gipszkarton fallal odébb. De otthon az 5-6 méterre lévő routerre is csak 2-es jelerősség van, pedig szabad szemmel is rálátok.Viszont a kérdés: egyedi dinamikus háttérképet hogy tudok berakni? Tehát ha lapozom az ablakokat jobbra-balra, kicsit mozduljon a háttérkép is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bferenc #1126 üzenetére
Igazából sima irodai fájlokat akarok megnyitogatni: képek, táblázatok, szövegek. A lényeg, hogy lássam a Z meghajtót (szerver).
Illetve itthon a routerbe van dugva az USB-s vinyó...
És ha már itt tartunk, akkor Google Drive kliens is jól jönne.
A külső vinyó azért volt kérdés, mert SD-ből 32GB-ig írja a manual, nem tudom, lát-e nagyobb tárhelyet, illetve milyen fájlrendszerrel bír el.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bferenc #1124 üzenetére
Legalább nem rontom le.
Céges gép, levelezés, Word, Excel fájlok, jegyzetek. Szóval a bill hasznos.
OTG annyira nem, mini USB-kártyaolvasóba dugott microSD-kártyát használok pendrive-nak is, szóval mindegy. Viszont OTG-n kezel mondjuk nagy háttértárakat is? Pl USB-s vinyót?Van-e valami, amivel a helyi hálózathoz tudok csatlakozni WIFI-n, hogy pl a raktárkészlet-adatbázist lássam?
HDMI oké, hogy van, de a ketyere bírja a fHD filmek lejátszását? Hifit rádugom 3,5mm Jack-el, az nem gond.
-
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1112 üzenetére
Passz, a módosított rendszerimage-mmel többet tudhatnál meg az xtab állapotáról (dmesg kernel napló, logcat Android napló), de ezt csak estefelé tudom feltenni.
Az 5 fájlossal végigment a telepítés? Formázz le mindent, wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe media partition (ezt csak akkor, ha semmi fontos nincs a ~2GB-s meghajtóján)
Szerintem ez még nem szerviz. -
awakening87
aktív tag
-
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1104 üzenetére
Az azt jelenti, hogy hiányos a rendszered vagy sérült.
Ami az adb-t illeti, találtam egyet, viszont nem rootként fut, hanem shell userként, a su-t még nem sikerült belevarázsolnom (segfault + hiányzó library-k), de hamarosan felrakom, aztán kipróbálhatod. Szinte semmi komolyat nem tudsz így csinálni, de pl. a dmesg az megy. Van még egy módosított recovery+sima rendszer image-em, amely rootként futtatja az adb-t és ténylegesen el is indítja, mert gyárilag le van tiltva vagy nincs root. Ki kell másolni az sd kártya gyökerébe, majd recovery módban kell indítani a rendszert. Az utóbbi most nincs nálam.
Vagy...
csinálok egy olyan recovery-s zip-et, ami egy olyan build.prop-t tesz fel, ami engedi a root adb-t. ehhez meg a kelzsocának kell fent lennie, mivel nekem is az van. -
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1101 üzenetére
De közben már tölt be a rendszer, igaz? Van körbemenő fehér színű töltésjelző?
Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy megy-e az alap rendszerrel az adb.
Azóta sokat varázsoltam vele.
A permission denied üzenet már az eszköztől jön, valószínűleg a shell nevű felhasználónak nincs joga futtatni, vagy más hiba van.
Még régebben csináltam egy gyári recovery-ben "telepíthető" zip-et, amely elindít egy root jogosultságú adb-t az eszközön.
Amint megtaláltam, szólok.Lehet, hogy lemerült, passzolom. Mikor sötétül el, amikor rámész valamire vagy egyből?
-
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1097 üzenetére
Mintha mind a gyári, mint a kelzsoca-féle a helyes kulccsal lenne aláírva. (Különben nem eszi meg a gyári recovery)
Sokat segítene, ha rákötnéd usb-n egy adb-s gépre és ott kiadnád az adb logcat parancsot.
Simán lehet, hogy a /data-val nem tud mit kezdeni, mert megsérült stb.
Ha nincs rajta fontos adat, a recovery-ben megvolt már a factory reset? -
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1086 üzenetére
Szívesen,
azóta kipróbáltam az adb-t és csak a rendszer bebootolt állapotában működik, sajnos a recoveryben le van tiltva... talán egy másik recovery-vel kellene megpróbálni, ami (még) nincs erre a készülékre, vagy a meglévőt kellene módosítani (szerintem a ramdisk-ben van valahol tárolva, hogy van-e adb lehetőség vagy nincs).Viszont a /proc/mtd fájl tartalmazza, hogy a flash chip hogyan van partícionálva.
Kiíratása root-ként:
cat /proc/mtd
Ez alapján megtaláltam az indítólogót és egy aml_logo névre hallgató képet.
a /dev/mtd/mtd2-ből kiszedett kép (logo): [link]
a /dev/mtd/mtd3-ból kiszedett kép (aml_logo): [link]ami biztos, hogy a@9 = AMLogic vagy Cortex A9 vagy a kettő együtt
Jó lenne megtudni, hogy pontosan milyen chipset van a készülékben, illetve hogyan kell indítani a gépet, hogy az aml_logo jelenjen meg és hogy az az üzemmód mire szolgál.
Esetleg ez majd segíthet nekünk a további ügyeskedésben. -
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1084 üzenetére
Maxthon böngésző:
Megnéztem az tableten, engem is fekete képernyő fogad a beállításoknál.
Telefonon jól működik (szintén 2.3-as rendszer), szerintem az 1024x768-as felbontás nincs lekezelve, vagy más hiba van. (logcat-et nem néztem, csak tippelek, a logcat lehet, hogy többet segítene)Mentés/visszaállítás:
Ha elég csak az alkalmazásokat menteni, arra ott van a Titanium Backup, aminek az ingyenes változata is működik, root kell hozzá.
Különben
A hard resetnél (ha a recovery-s factory wipe-ra gondolsz) csak a /data törlődik, szóval elég lementeni a /data tartalmát.
Ami ezután jön, az még csak ötletelgetés, de maga a tar parancs megfelelően használva működik, teszteld egy /data-n kívüli könyvtáron.Mentés:
#ha nincs felcsatolva az sd kártya, vagy ahova mentesz, fel kell csatolni a mount paranccsal:
#csatolási ponthoz 1 (hogy tudj írni a /-be)
mount -o remount,rw /
#csatolási ponthoz 2 (létrehozzuk a csatolási pontot)
mkdir -p /ahova_mentesz
#csatolási ponthoz 2b (visszatesszük a /-t csak olvashatóra)
mount -o remount,ro /
#csatolási ponthoz 3 (tényleges csatolás)
mount -t fájlrendszer /dev/valami /ahova_mentesz -o rw,egyéb_beállítások
#ha nem létezik a mentés könyvtára, létrehozzuk
mkdir -p /ahova_mentesz/mentesek
#bemegyünk a /data-ba vagy abba a könyvtárba, amit mentünk
cd /data
#az aktuális könyvtár rekurzív tömörítése
tar cvvf /ahova_mentesz/mentesek/xtab-data.tar ./*
vagy gzip tömörítést használva (lassabb):
#az aktuális könyvtár rekurzív tömörítése gzip-pel
tar cvzf /ahova_mentesz/mentesek/xtab-data.tar.gz ./*
#mentő eszköz lecsatolása
umount /ahova_menteszVisszaállítás: (pl. a /data-t)
#1. csatold fel azt az eszközt, ahol a mentések vannak
#2. elvileg mindent törölni kellene a /data-ban, vagy nyomj factory reset-et
#kitömörítés a /data-ba
tar xvvf /ahova_mentesz/xtab-data.tar -C /data
vagy ha gzip tömörítést használtál:
tar xvzf /ahova_mentesz/xtab-data.tar.gz -C /dataahol
- /dev/valami annak az eszköznek az elérése, ahol a mentések lesznek
- fájlrendszer annak az eszköznek a fájlrendszere, ahol a mentések lesznek
- /ahova_mentesz a mentő eszköz csatolási pontja
- /ahova_mentesz/mentesek a mentés helye
- xtab-data.tar(.gz) maga a mentés fájlneve.A mentést/visszatöltést célszerű lenne a recoveryből végezni adb-n keresztül, mert olyankor nem fut a rendszer és semmi sem zavarja a mentést/visszatöltést.
Elvileg recovery módban van usb-n keresztül adb kapcsolat, ezáltal root konzol is, még ki kell próbálnom. Jelzek, ha működik és van rendes módszer a mentésre/visszatöltésre.A /system is lementhető ugyanígy a tar-ral, csak az már egy másik kérdés, hogyan töltsük vissza.
A legcélszerűbb megoldás, ha a telepítő .zip-et lemásolod és abba teszed bele a bővítéseket.Egyéb észrevételek:
A tablet ezeket a fájlrendszereket használja (a mount parancs kimenete alapján)
/system = ubifs
/cache = yaffs2
/data = yaffs2
/mnt/flash (belső tárhely, a recovery alatt media partition a neve) = vfat (ismertebb nevén FAT16/FAT32)
/mnt/sdcard = vfat -
awakening87
aktív tag
-
TommyY2
tag
válasz
bferenc #1071 üzenetére
Hát többet valószínű én sem veszek, a Concorde Tab Novum tipusára pályázok, de sajnos már régóta hiánycikk. Mit szólsz hozzá?
Egyébként ebben is "csak" 1GB Ram van, mihez nem elég ennyi? Amennyiben tényleg nem elég, mit lehet tenni, hiszen szinte minden hasonló készülékben csak ennyi van.
TommyY
-
TommyY2
tag
válasz
bferenc #1041 üzenetére
Az eredeti egyszeruen csak hasznalhatatlan volt, belefaradtam a kozel egy evnyi szenvedesbe es visszavittem.
Egyebkent az a szomoru, hogy a WayteQ kozel egy ev elteltevel nem jott ki egy ujabb, a mai kor igenyeit kielegito tipussal, melyre a joszandeka jeleul atcserelhette volna az altala "tevedesbol" kiadott, javithatatlan xTAB-100s keszulekeket.
TommyY
-
awakening87
aktív tag
válasz
bferenc #1018 üzenetére
Játszottam vele egy keveset, nem írtam felül az eredeti build.prop-ot, csak átmásoltam néhány beállítást.
Pl. a Dalvik VM mérete 64 megabájt lett és a hardveres grafikus gyorsítást állítólagos bekapcsoltam (debug.sf.hw 1-re állítása meg azok az egl-es sorok).
Egy kicsit mintha javulna a grafika folyamatossága, ez főleg a kisebb animációknál, animációs átmeneteknél.vehető észre. Egy Angry Birds-öt azért még megnéznék rajta.
A Holo Launcher-t használom, nem nagyon látom, hogy gyorsulna a lapok közti görgetés.
Meg a görgetésnél: a Beállítások vagy a Fájlböngésző alkalmazás néha akadozik (de lehet, hogy kevés a framebuffer(?) mérete és ezért akad be vagy az adott alkalmazás egyáltalán nem kezeli a hardveres grafikus gyorsítást), a gyári böngészőben még mindig érezhetően akad a görgetésnél, nagyításnál; a Mozilla Firefox egyik bétaváltozatával (17.0) sokkal gördülékenyebb minden.
Esetleg még köze lehet a processzor sebességállításhoz.Gyári CPU beállítások
Max. órajel: 1,0 GHz
Min. órajel: 200 MHz
CPU governor: ondemandHa az ondemand-ról áttesszük pl. userspace-re vagy performance-re (elvileg ez végig a megadott max. órajelen járatja a gépet, a userspace nem tudom hogyan működik), akkor még inkább javul a reagálási idő. Play Store-ban: No-Frills CPU
Cserébe az aksi gyorsabban fog merülni. Kézi állítgatáshoz javaslom a /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq könyvtár felfedezését. Az állományok itt olyanok, akárcsak a /proc alatt, ha felülírjük valamelyik állomány tartalmát, akkor a kernelben valamilyen beállítás azonnal megváltozik, pl. CPU maximális frekvenciája, ütemező stb.Nagy kár, hogy nincsen kernel forráskód, legalább bővíteni lehetne a lehetséges frekvenciákat 200 MHz és 1 GHz között, hogy ne csak e kettő érték között ugráljon. Szerintem ezért is akadozik, amikor hirtelen megterheljük valamivel a gépet.
Egy másik rom beállításai között találtam ezeket, elvileg android specifikus beállítások, nem csak telefonra:
dalvik.vm.dexopt-flags=m=y
dalvik.vm.execution-mode=int:jit
dalvik.vm.dexopt-data-only=1
dalvik.vm.verify_bytecode=false
dalvik.vm.checkjni=0
Fogalmam sincs, hogy milyen hatással van a Dalvik-ra, még nem ismerem eléggé a rendszert.Ezeket is érdemes kipróbálni:
Some universal Build.Prop Tweaks
Build.prop ModificationsA debug.composition.type sorral meg óvatosan, mert ha rosszul töltöd ki, hibás lesz a megjelenítés, és csak a képernyő elfordításánál látod, hogy mi volt a képernyőn, mielőtt elforgattad volna.
telefonon játszottam el, szerencsére a képernyő ide-oda forgatásával, meg jó pár vakon érintgetésekkel sikerült bekapcsolni a wifit és az sshdroid szervert, így mindent vissza tudtam csinálni -
awakening87
aktív tag
-
awakening87
aktív tag
Persze, feltettem ide: http://www.4shared.com/android/zAJpoU_Y/comvibervoip-1.html
viszont ezt aktiválni kell, úgy, hogy a telefonszámodra küldenek egy számsort, amit majd be kell írni. Szóval ha van Androidos telefonod, akkor először oda tedd fel, majd az aktivált változatot mentsd le Titaniummal és azt a mentést tedd rá a tabletre. -
awakening87
aktív tag
Értem.
Arra gondoltam, amit a 973-as számú hozzászólásomnál leírtam:
visszatenni/működésre bírni az Android saját Contacts nevű alkalmazását, hogy a Viber-ben látszódjanak a nevek, ne csak a telefonszámok. -
awakening87
aktív tag
addig marad a következő (természetesen root kell a Titanium Backup-hoz)
- olyan eszközre telepíted a programot, amivel kompatíbilis
- átmásolod az apk fájlt vagy a Titanium Backup-os mentést a tabletre
- telepíted az apk-t vagy visszatöltöd a Titanium Backup-os mentéstés az is vicc, hogy az érintője néha kétszer érzékeli az érintést.. ilyen árért többet várna el az ember
létezik, hogy a képernyővédő fólia miatt van? ha igen, akkor nem szóltam
ti mivel használjátok?A Névjegyes trükközéshez milyen ötleteitek vannak?
-
McSzaby
őstag
Kapcsoljam ki? Nem azért van az alvó mód.
Ezért szerintem visszaküldöm garisan és addig küldöm,amíg nem lesz rá megoldás. Én teljesen toleráns vagyok, hibákat elnézek, de azért az utca közepén, amikor szükségem lenne rá, nem feltétlen találok 230-t meg egy tűt a resethez..
Ez számomra komoly gond és ha nincs más megoldás, akkor inkább ráfizetek egy 100iS-re, vagy nem tudom...
(és épp, hogy leírtam ezt, már megint meghalt. Ma vettem le a töltőről délben, használtam 20 percet, kikapcsolt wifi és most megint tölthetem fel és resetelhetem le...)
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Ki lehet írtani (root kell és egy megfelelő fájlkezelő, majd a system/app alól el lehet távolítani) de az a system-en van, és ha bármi probléma adódna a Go launcherrel, és közben kiírtod az ADW-t, problémáid lehetnek, amire akár csak egy újratelepítés jelenthet majd megoldást.
-
-
pinnacle
nagyúr
Érdekes, mert itt az 100is a jobb, majdnem iPad szintű. Már csak egy ConCorde Tab 9.7 IPS összehasonlítás hiányzik.
-
delbarta
senior tag
Én a concorde 97ips-re pályázom már egy ideje, de az istenért sem akar megjelenni. Azóta már a vétek kihozta a 100s-t és most a 100is-t is.
Amikor kijött a 100s, majdnem megvettem, de szerencsére vett a cég egy példányt és nem tartom egy jó gépnek. Lassú, csak 2 érintést érzékel, azt sem mindig túl jól, néha többször is oda kell bökni és én keveslem az 512MB-ram-ot is. Az új 100is-ben már 1GB ram van, abból is DDR3 (s-ben ddr2). 100s-ben az akku is elég tré, papíron úgy tűnik az is jobb a 100is-ben. Normál használatnál szerintem nincs nagy különbség a proci+gpu között. Az előlapi kamera is jobb lett, skype-nál ez számít, vékonyabb, jobb anyagminőségű és csak 10 grammal nehezebb. Igaz nincs benne kékfog és hdmi, de ezek sem létfontosságúak egy átlagos felhasználó szempontjából.
-
Tomy Yayo
senior tag
Persze, én annyival vittem vissza, hogy nem kel fel stand-byból, és már írtuk is a szervízpapírt
Igazából meg se nézték, szó nélkül átvették (mondjuk ott is tuti előjött volna a hiba, csak más helyeken szoktak akadékoskodni, ha ott helyben nem produkálja magát a cucc). Speedshopot nem tudom, én közvetlenül a Wayteqhez vittem (Gubacsi út 6. azt hiszem, fent van az oldalukon), és tudtommal akárhol vetted, viheted oda, de ezt nálam okosabbak megmondják. Őket viszont tudom ajánlani, profik voltak, gyorsak voltak, nem ültek rajta egy hónapot, pár napot dolgoztak vele, de akkor tényleg próbálták javítani, nem csak porosodott, látták, hogy nem javítható, összességében 1 héten belül kezemben volt egy vadonatúj.
Mindenképpen vidd szervízbe. Amennyi mindent leírtál, ez simán csere
-
tjb007
nagyúr
Visszaviheted, legalább bevizsgálják, ha hibás akkor meg javítják és viheted akár egyből a WayteQ -hez is, ezzel jelentősen meggyorsítható a folyamat.
-
Tomy Yayo
senior tag
Üdv megint. Teszteltem ezt is. Wifi-t folyamatosan bekapcsoltra állítottam, tehát amikor a gép aludt, akkor is ment a wifi, e-mailt is jelzett stand-by alatt, szóval tuti
Ennek ellenére simán felkelt, első gombnyomásra, minden gond nélkül. Néztem pár órája, meg most is (azóta ugye az akkuállapot is csökkent), és most se csinálja.
Remélem segítettem -
Tomy Yayo
senior tag
Az előző gép össz-vissz kétszer dobta el a kártyát, csak leválasztás-kihúz-visszadug segített rajta, az is 8GB-os volt, Sandisk talán. De tuti nem a kártya a gond, több másik készülékben, telefonban is kiválóan teljesített, évek óta, és azóta is.
Az újnál ezt sem tapasztalom, még egyszer sem szálltunk el
Este kipróbálom a wifit.
-
Tomy Yayo
senior tag
Nem tudom, nálam alvóban a wifi is alszik. Ma este kipróbálom, mert ha jól értem neked úgy van beállítva, hogy stand-by üzemmódban sem kapcsol ki a wifi, ugye? És ilyenkor produkálja, hogy nem akar felkelni? Ha másról van szó, akkor írd le mit értesz wifi hiba alatt.
Amúgy azért nem használom így, mert csak a mail-ek miatt menne, azt meg hallom a telón is
ott ugye 3G. Ha van mellette egy okosteló, igazából nem látom értelmét, hogy stand-byban is menjen a wifi, fölösleges. Ébresztés után max. 10-15 másodperc, és csatlakozik az itthonira, szóval az is abszolút kényelmes.
-
Tomy Yayo
senior tag
OK, ahogy gondolod. MX-et még pont nem használtam, (lehet itt az ideje kipróbálni), de egy pár másikat igen, csak ez alapján mondtam, hogy van olyan jó (vagy még jobb) mint azok. Pl. minden gond nélkül játszott le külső vinyóról fullHD mkv-t, felismerte az összes feliratot és hangsávot, melyek között gond nélkül váltogathattam lejátszás közben (rockplayernél pl. nem sikerült megoldani). Az meg szerintem nem nagy fáradtság, hogy át kell állítani a nyelvet, 10 mp-es művelet.
Más téma: valaki kérte itt, hogy írjam majd meg a tapasztalataimat a szervízben kapott új készülékről (amit beadtam nem volt javítható). Nos, mostmár két hete tesztelgetem, és ez a példány rögtön az elejétől kezdve egyetlen egyszer sem produkálta a stand-by hibát, akár meddig van alvóban, akármilyen akkumulátortöltöttségen, mindig felkel a kicsike
Néha még mutat furcsaságokat az akkuszintre (ahogy szerintem mindegyik), de ez is egyre kevésbé jellemző töltésről töltésre. Összességében mostmár abszolút meg vagyunk vele elégedve, amire egy tablet kell, arra kiváló. Még az ICS-t várom rá, hátha dob kicsit az akkuidőn is (ami így sem rossz ahhoz képest, hogy csak 3500mAh, egy több órás vonatutat is simán kibír filmezéssel). Ha az ICS rákerül, szerintem még mindig jobb vétel lesz, mint az új 100is. Az csak a rendszerben jobb, nagyobb a tárhelye, meg fémházas. Viszont A8-as proci van benne (ami nem cserélhető, viszont a tárhely bővíthető, szóval...), ezen kívül nincs rajta HDMI, se bluetooth, és egyébként lehet ennek nem fém a háza, de nagyon jó minőségű, puha, kellemes megfogni, jobb mint néhány 100 ezres telefon gagyi műanyagfedele...
Az egyetlen ami igazán jó, az a 8000mAh, ha ez 3500-al így bírja, kíváncsi lennék arra.
-
Tomy Yayo
senior tag
Nem kínai, csak nem csípi a magyar ékezetes karaktereket. Amikor feliratos filmet akarsz nézni egyszerűen állítsd át a gép nyelvét németre (a fent leírt módon), így már nem lesz baja a magyaros ízekkel
Ha végeztél, visszaállíthatod a gépet magyarra, vagy amivel most használod. Érdekes a dolog, én sem értem, miért pont a német oldja meg a dolgot, de ez van. Korábbi hsz-ekben is írják azt hiszem. Próbáld ki.
-
Tomy Yayo
senior tag
-
Kabal2
tag
Nekem sajnos nem segített az akku kalibrálás. 10 perc készenlét után ugyanúgy kikapcsol. Ellenben más megvilágításba helyeztem a dolgot... Fel lehet ezt fogni feature-nek is, így akár 2+ hétig is kibírja egy feltöltéssel. Kikapcsolt állapotban ugyanis nem igazán fogyaszt. Hátránya, hogy minden bekapcsoláskor 1 perc boot-időt ki kell várni... (Nincs időm szervizbe vinni, ezért megmagyaráztam magamnak, hogy ez jó.)
-
Tomy Yayo
senior tag
Mi a baj a gyárival? Nekem még nem volt gondom vele, fullHD mkv-val bezárólag mindent vitt (igaz felette nem is próbáltam, dehát mi értelme lenne?
), AC3 hang is megy a patch-el, feliratok is rendben vannak (a magyar ékezetes karakterekhez csak át kell váltani német nyelvre.
Ha mindenképp mást szeretnél, én sokáig RockPlayert használtam telefonokon, de itt egyszerűen nem éreztem szükségét.
-
tjb007
nagyúr
-
Tomy Yayo
senior tag
Elmenni még nem tudtam érte, csak szóltak, hogy mehetek
De ígérem, ki fogom próbálni, most megint egész hétvégén "tesztüzemben" lesz
De ilyen baja pl. annak se volt, amit beadtam. Amikor épp hajlandó volt visszajönni stand-byból, akkor első gombnyomásra, és max 2-3 másodperc alatt felébredt. -
Celtis
veterán
Hát sokan írták hogy nem kapcsol vissza készenlétből. Olyan nekem még nem volt, csak kicsit késleltet, megnyomom párszor még a bekapcsolót utána feléled.
És hogyan éled fel? Minden program nyitva és abban az állapotban, mint amikor készenlétbe került vagy Wayteq felirattal indulva kapcsol be?
Indavideo sem szaggat?
Azt tapasztaltam hogy néha nem tudja mi van, 100-70% között ugrált, de a kalibrálást érdemes elvégezni, ne érje az embert meglepetés.
Stimmel. A kalibrálást hogy csinálod?
-
Tomy Yayo
senior tag
Szia,
Véleményem szerint, ha filmnézésre kell főleg, akkor mindenképp a nagyobbat ajánlom. De valószínüleg még böngészni is kényelmesebb. Mellesleg az akksi sem olyan vészes, ha nem max fényerőn használod (ami szerintem nem is indokolt, csak tűző napfényben), akkor elég jól bírja. Feleségem tegnap feles fényerőn 5 órán át filmezett rajta folyamatosan (igaz, most épp nem HD-ban, de akkor is jó szám
). Főleg, hogy már akkor is jó ideje le volt húzva a töltőről, amikor elkezdte, és előtte még böngészett is legalább 1 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest