- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Jópár kínai nevenincs cucc sokkal jobban néz ki, és papíron még ennél is erősebb hardvert mutatnak
A kínaiak sokmindent leírnak a dobozra vagy termékleírásba, de az nagyjából semmit sem ér, mondhatnám azt is, hiszem ha látom azt a hardvert ami fel van tüntetve
Nekem csak az a fontos, hogy gyors legyen, mint a rakéta. ha böngészek 6 fülön, és közben jön egy mail, váltok a Gmail app-ra, elolvasom, majd vissza a böngészőbe, nem akarok várni és fekete képernyőt bámulni. Ezt tudja a Wayteq?
Nem hinném hogy csalódni fogsz benne, ez már 2.2 alatt is teljesül, 2.3 pedig további gyorsulást hoz majd
-
tjb007
nagyúr
Ezen a képen nagyon jól látható, hogy nem ugyanakkora.
-
Bibby
addikt
Holnap ha nem felejtem el csinálok neked kijelzőképeket.
A felirat az alap lejátszóban a fekete csíkon jelenik meg.
A minél több érzékelési pontnak akkor van értelme ha az alkalmazás kihasználja azt, szerintem jelenleg nem sok van amihez akár szükség lenne ilyesmire. A google maps-et tökéletesen lehet zoomolni, döntögetni, forgatni két ujjas érintéssel is. -
kelzsoca
félisten
Most folyamatosan gyengült a forint, az euro és a dollár felment, nem tudom tudják -e tartani a kalkulált árakat a WayteQ-nél, a 10"-os gépnél a 3G nélküli verziónál ez ~60k volt, a 3G-s verzió pedig ~75k volt, de hogy ténylegesen most már mennyi lesz, az majd kiderül.
A Concorde csak egy 7"-os tablet, mint írtam is a 7"-os ilyen tok kicsi, a 8"-os pedig nagy, a bill. csatlakozása egyébként USB porton keresztül megy mindkét esetben, tehát működik.
-
nzolo
csendes tag
Nálam ilyen probléma nem jelentkezett, pedig megy a galaxy 3-on is a QQ. Igaz idönként megjelenik a gyári lock, de elhuzom, aztán a QQ-t lehuzom és megy minden. A QQ-ban a lock elöl kiveszem a pipát, lezárom a gépet, majd kinyitom a gyárival, pipa vissza, és ujra csak a QQ lock van.
Viszont irtam az elöbb, hogy majdnem meghalt megint a tab, de végül elindult. Ugye akkor töltöre tettem. Na most lehuztam, kb. 15 percet neteztem, és kiváncsiságbol kikapcsoltam. És megint nem akart indulni. Reset, bekapcs, nem megy. Reset, vár (1 perc kb.), bekapcs, és minden a régi.
Lehetséges valami töltöhiba, tulfeszültség, vagy valami. Vagy ez hülyeség?
-
szponzor
senior tag
Én is felraktam telefonra. Olyan hiba jelentkezik nálam, hogy amikor repülő üzemmódból vissza akarom kapcsolni normálba, akkor nem dobja fel a PIN-kód-bekérő ablakot. Csak úgy tudok újból visszalépni normál módba, ha újraindítom.
Másik, hogy a Bluetooth sztereó fejhallgatónál az elején még érzékeli a gombokat, lehet zenét továbbléptetni stb. ,de egy idő után már nem reagál a gombokra.
Ezek a hibák nálad is jelentkeznek? -
Vovi1
aktív tag
Hasonlóan jártam, Nokia gyártmányú kártyát fel sem ismert - minden más kütyü igen. Legszívesebben a noname kártyákkal dolgozik, próbáltam néhányat. A Sandisk is jó, ezt használom, (8 Gb, class 2, szerintem nagyon lassú kártya, nem mértem csak szubj.) de most próbálok egy Lexar 16 Gb, Class 6-ost, gyönyörűen fut, azonnal reagál és igen gyorsan olvas a kártyáról nagyfelbontású fotókat, videót. Ennek alapján a kártya sebessége a szűk keresztmetszet, nem a hw.
-
tjb007
nagyúr
A P1010 kijelzője nem nagyobb, max. a kijelzőpanel felbontása.
Ha majd ráérek (és nem felejtem el) csinálok pár képet ezzel az olvashatóság "mizériával" kapcsolatban.
Nem tudom, hogy milyen oldalakat szoktál látogatni de szerencsére már egy csomó oldalnak van mobil verziója, azokat bármiféle nagyítás nélkül lehet böngészni (én pl. fórumozni is landscape módban szoktam rajta bármiféle nagyítgatás nélkül).(#1858) Vovi1
Az értesítési sávot húzd le, balról a második kapcsolóval lehet ki-be kapcsolni az automata elforgatást, ha zölden világít az alja akkor be van kapcsolva.
Amúgy a beállítások között is meg találod a Beállítások (Settings)->Kijelző (Display)->Automata kijelzőelforgatás (Auto-rotate screen)Ha mégis be van kapcsolva és nem működik akkor lehet, hogy az általad használt launcher -ben van kiiktatva (nem tudom, hogy melyiket használod, ezért is említem meg).
Ha ezek közül egyik sem akkor rakd fel újra a ROM -ot.
Az mkv meg eddig is ment csak az AC3 -mal volt problémája
-
Bibby
addikt
A 2.2 verzióból érhető el a magyar nyelvű frissítés.
Ha a galaxy tab tetszett, ez is fog. Felhasználói élményben hasonlót nyújt, gördülékeny szoftver, jó érintőkijelző stb. Weboldalak böngészésénél inkább előny a képaránya, mivel nem csak egy keskeny csík, hanem valamivel szélesebb a "látómező".
De azért arra ne számíts hogy az egész weboldalt átlátod, vagyis látod, de baromi kicsi lesz minden. És a galaxy tab-on is hiába jeleníti meg az egész weboldalt, a kijelző méretéből fakadóan nagyon kicsik úgy a betűk. Azonban a görgetés, kétujjas zoomolás miatt szerintem ez nem csökkenti a használhatóságot, igazából észre sem veszi az ember ha már rutinból használja. -
kelzsoca
félisten
Hamarosan érkezik a 2.3-as szoftver, így lesznek róla vélemények is
Az USB OTG dobozból kivéve már működik, tehát nem kell külön szoftver hozzá?
Igen, működik, éppen ez lenne a lényege
Mert aztán különböző webshopokban a vélemények között olvasni cifra dolgokat
Az ilyen véleményeket fenntartásokkal kell kezelni, eleve a nagy többség még Androidot sem látott soha, nem hogy tabletet
A Wayteqnél valaki írta, hogy a Market alkalmazások 95%a nem szereti a 4:3at
Bizonyos programok nem jelennek meg a Marketben, de ezt egyéb helyről be lehet szerezni, ezzel kapcsolatosan lehetséges hogy a 2.3 megint előrelépés lesz, de majd kiderül.
(#1835) Peltár
Ha a fényképezőn van mini HDMI csatlakozó, akkor egy mini HDMImini HDMI kábellel össze lehet kötni, de alapból az szerintem csak tárolóhelyként fogja felismerni, vagy ha a fényképezőgép van olyan okos szoftverileg, hogy a képe kirakható LCD-re is, és ezt beállításból ki lehet választani, akár még működhet is.
-
haxxika
senior tag
Volt szerencsém a héten nézegetni egyik haver 7020-asát...
Hiába a 2.3 de valami eszméletlen lassú és a felbontás tekintetében nagyon homályos rajta a kép.Lehet ott jobb a 16:9 bár ha hozzászoksz a fekete sávhoz alul felül akkor teljesen tűrhető (én meg vagyok vele...)
GPS-nek lehet alternatíva, ha fogsz egy bluetooth-os gps vevőt és azt csatlakoztatod az xPAD-hoz vagy esetleg (amit még nem tudtam megcsinálni de nagyon szeretném) a TetherGPS progit össze lehetne lőni egy androidos mobillal meg a tablettel.
OTG-n ráraktam a Microsoft Reclusa billentyűzetem, tökéletesen ment, még a világítás is ment rajta
Ugyanúgy a Microsoft Habu egeremet is érzékelte majd használni lehetett vele.
Mivel sokat netezek rajta meg használom az IM progikat, ezért tudok véleményt mondani a virtuális billről. MultiLing keyboardot használok, álló módban kis betűkkel, fektetve közepes. Látszódik minden. Álló módban kb. a képernyő alsó negyedét foglalja be, fektetve meg a közepét, de simán lehet felette görgetni az előzményeket. Amikor pedig próbáltam a billentyűzetet a tabbal akkor nem jött fel nekem a virtuális, és simán tudtam gépelni vele.
Remélem sokat tudtam segíteni
-
tjb007
nagyúr
A 7020 egy részről jobb (elterjedtebb SoC->Cyanogenmod, benne van az árban a billentyűzet) másrészről meg rosszabb (jóval gyengébb SoC->csak MALI-200, ronda bár ez szubjektív).
"filmeknél nincs zavaróan sok fekete sáv alul-felül?"
Nincs (de ugye kinek mi a sok), amúgy meg ki lehet rakni teljes képernyőre is bizonyos lejátszókkal).
"A gép támogatja a külső billentyűzetet?"
Egér, billenytűzet, USB olvasólámpa stb., ezekkel mind működik.
"Ez esetben ha gépelni akarok, nem fog feljönni virtuális billentyűzet?"
Fel fog jönni, lehet, hogy van olyan alkalmazás amiben ki lehet lőni.
-
kelzsoca
félisten
Olvastam, hogy zene közben akadás lép fel, ha háttérbe teszem a lejátszót, és futtatok valami mást. Ez valóban így van? Netezés közben akarok zenét hallgatni, ez nem megoldható?
Nincs semmi akadás, nyugodtan háttérbe küldhető, és mellé mehet a net.
USB töltés működik?
Csak a saját hálózati töltőjéről tölti, mondjuk az a kis szufla amit az usb bele tudna pumpálni..
Elképzelhető hogy a 2.3-as romban már tölti magát usb-ről is, de ez majd kiderül ha érkezik.Mit szól a kütyü az USB hubokhoz?
Működik, de ugye ez maximum 1 USB eszközre van tervezve, mint az összes többi társa.
Google maps-et abszolút nem is lehet frissíteni?
Lehet. (egyébként friss verziós van a szoftverekben)
Alkalmazásoknál nem probléma a nem szabvány felbontás? Launcherek működnek? Opera mobile? SwiftKey X?
Általában nem, a launcherekre kényesebb.
Mekkora a kijelző fizikai mérete? Szélesség x magasság?
107x143mm
-
tjb007
nagyúr
"USB töltés működik?"
Nem.
"Mit szól a kütyü az USB hubokhoz?"
Kezeli de nem mindegyiket szereti.
"Google maps-et abszolút nem is lehet frissíteni?"
Lehetni lehetne, kérdés, hogy milyen hatással lesz a rendszerre. Lehet, hogy kipróbálom majd.
"Alkalmazásoknál nem probléma a nem szabvány felbontás? Launcherek működnek? Opera mobile? SwiftKey X?"
A felbontás nem probléma, a LauncherPro -t leszámítva a legnépszerűbbek működnek, Opera is megy (Market nem találja kompatibilisnek, máshonnan kell beszerezni), SwiftKey X -t nem ismerem/nem próbáltam de nem hinném, hogy bármiféle probléma lenne vele.
"Mekkora a kijelző fizikai mérete? Szélesség x magasság?"
10,7cm x 14,3 cm ± 1-2mm
[ Módosította: KrAt ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest