- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, lehet a lehető legrosszabb helyen teszem fel a kérdésemet, de úgy gondolom itt olyanok vannak akik értenek hozzá.
Ha most kellene választanotok, akkor melyiket vennétek a Wayteq-et vagy a Kindel Fire-t ? Kb. egy árban vannak.
Kérlek segítsetek dönteni, pro-kontra elven! köszi -
Jano_023
őstag
Nos, igazából szerintem megfelel a 7' nekem.
Ha nem lesz alatta erősebb hardver akkor nekem ez is jó. A 2.2 meg csak fel lehet tonászni valahogy 2.3ra. Kelzsoca it itt van és még sok ügyes ember. Csak lehet vele valamit csinálni. Bladere nagyon jó kis romotak dobott össze. Vagy erre nem lehet főzött romot rakni ? -
Jano_023
őstag
Még egy kérdés valaki rendelt már hozzá ilyet ?
KEYBOARD -
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen tablet vásárlásán. Nekem főleg netezni, jegyzeteket olvasni valamit óra tartáshoz kellene.
Ami érdekelne:
1. Aksija valóban kibírja a 5-6 órát ?
2. Skype müködik rajta ? Videó hívással is ?Ha nem ezt a tabletet vennétek akkor milyen alternatívákat tudnátok ajánlani ilyen feltételek mellet ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest