- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
-
bosstom
csendes tag
válasz
Luissimo #428 üzenetére
Azt vágom mi az A2DP(Nekem is HTC telóm van újabb fajta
)csak azt nem tudtam az N800 tudja-e. Mert a kérdés az volt hogy bt-n rá lehet-e kötni kocsi kihangosítóra.Megoldás szerintem Fejegységbe aux-on kersztül vagy külön Fm transzmitterrel mert ugye ebben nincs. Bár azt hallottam hogy azoknak nem valami jó a hangminősége de navigáció utasításokhoz elfogadható zenéhez már kevés szerintem. van valakinek tapasztalata ilyen fm transzmitterekről?
-
haimon97
csendes tag
válasz
Luissimo #424 üzenetére
A próbálkozásom célja, hogy a navigáció átkerüljön az autó rádiójára, meg ha értelmes minőségben megy akkor az mp3 is.
No, a pároztatás sikerült (PNA-n beállítottam a 0000 kódot a 8888 helyett, mivel ez az auto gyári kódja és nem lehet változtatni), de a profilok között nem jön fel semmi és emiatt nem működik semmi hiába van összepárosítva.
Valakinek van tippje meg tapasztalata?
Köszi
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #423 üzenetére
várjál, ezt most nem is értem, neked nem a kihangositóval kell összepároztatni a wéteket, hanem a telefonnal, és akkor a telod hangja azon fog szólni és arról tudsz tárcsázni.
de ez annak, akinek van egyéb kihangosítója a kocsiban ( mint pl. Neked és pl. nekem is) annak ez nem perspektíva, mert minek.
Ez csak szűz autókban jó megoldás.
Nem??? -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #405 üzenetére
Mindkettő.
A gyorsbolt ugyan kiakarta cserélni egy ugyan olyan rosszra, mert nekik is csak az van (ezért aztán őket nem is tudom hibáztatni, egyébként is korrekt módon jártak el), de a vétek (talán a főszervíz) meg azt üzente, két nap nem volt elegendő a hiba elhárítására. Na ez a röhej! Főleg ha csak egy ROM-ot kellett volna frissíteni. Mennyi ideig is tart egy ROM frissítés? 10 perc, 20 perc?
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #380 üzenetére
Lui,
Néztem a reg mentésedet.
Launch50-nek van depend-je de nincs mellette alkalmazás.
Ez az explorer helye!!Tehát írd be: Launch50........explorer.exe.
/Emlékeim szerint Mort futtatható explorer nélkül is,csak a teljes alkalmazás legyen az adott mappában./
Ha mégsem akkor az előbb megadott módon aktiváld az explorert.
Arra figyelj,hogy ugyanolyan paraméterekkel más proginak ne legyen Depend-je,ha mégis volna akkor azt töröld. -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #382 üzenetére
Nem szállok veled vitába, mert valóban ez lenne a logikus. Nekem az N770-ből mégis az rémlik, hogy nekem csak akkor futott le, ha kiléptem a WinCE-re. Persze a nagyesküt azért nem tenném le rá, mert lehet hogy rosszul emlékszem. Viszont Te ki tudod próbálni, én meg még sajnos nem.
Ha nem csinálják meg a gépemet, akkor levásárolom. Nagyon-nagyon szemezek ezzel a géppel: [link]
Hallottatok róla valamit? Hihetetlen paraméterei vannak!
Processzor: Qualcomm Snapdragon - 1GHz
Operációs rendszer: Windows Mobile 6.5 Professional
Kamera típusa: 5 Megapixel (2592 x 1944 pixel)
Memória: 512 MB ROM / 448 MB RAM
LCD: 4,3" 480 × 800 WVGAKamera a hátlapon, Wi-Fi 802.11b/g, GPS, Bluetooth v2.1, A2DP (Bluetooth sztereó hangátvitel), 3,5mm audio jack, GSM Modul, Micro USB port, FM Rádió, GPRS, EDGE, HSDPA,
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #380 üzenetére
de sajna a reset után nemfut le az átirányított StartUp-ból és igy nincs sikerélmény.
Abból csak akkor fut le ha kilépsz a WinCE felületre. Akkor trükközni kell egy kicsit, bár ez csak elmélet.
Azt meg lehet neki adni, hogy reset után egyből menjen ki a WinCE-re. Ekkor lefutnak a Stratup-ban található linkek. Ha egyből vissza akarsz menni a gyári menübe, akkor kell még egy script, ami meghívja a shell-t. Gondolom.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #362 üzenetére
StartUp mappa is át van irányítva a RF-be.
Beleteszel egy scriptet ami átírja a reg bejegyzést a kütyü indulásakor
vagy
HKLM/ Init szektor nem felejtős akkor ide is beirhatsz egy plussz sort,mondjuk Launch90...
ahol szintén elindíthatsz egy scriptet ami elvézi a bejegyzés átírását akár gyári felület alatt is -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #345 üzenetére
Most egy kicsit elbeszéltek egymás mellett.
Amiről most írsz az arra jó, hogy a linkek reset után is megmaradjanak.
Amiről Imre írt, az meg arra jó, hogy egy reg változtatás rögzüljön.Ehhez csak azt tudok hozzátenni, hogy mind az N770BT-n, mind az Azure-on mindkettőt sikerrel alkalmaztam.
Az N800-on a tükrözést kipróbáltam működik, de a reg rögzítést nem próbáltam. Most ezzel meg kell várnom, amíg visszakapom a gépemet. Akkor ezen is ki fogom próbálni.
-
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #314 üzenetére
Explorer indít, Google bejön magától. A parancssorba beírom: index.hu és akár mit nyomok meg nem reagál rá. Próbáltam az Enter-t, a parancssor melletti összes gombot, egyikre sem reagál.
A felső sorban rákattintok a csillag (Mobil kedvencek) gombra, egy új ablakban megjelenik pár link. Rákkanttintok valamelyikre, megnyílik egy új ablak. Az ablak bal alsó sarkában van az indító ikon, rákattintotk, mire visszamegy a "Mobil kedvencek" oldalra. Ennyi. Sehova sem megy tovább. A jobb felső sarokban található vissza gombra már nem csinál semmit, innentől kezdve akármit nyomok meg nem történik semmi (bár a gombnyomást érzékeli, mert a megnyomott gomb piros lesz), de nem tudok az ablakból kilépni.
Ki kell kapcsolni a gépet. -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #309 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Ezek szerint nekem egy hibás sorozatból jutott. Hétfőn viszem vissza, még három napon belül vagyok, remélem kicserélik. Nem szeretnék szervízzel kezdeni, majd hetekig várni a gépre. Ha nem cserélik ki, visszakérem a pénzt. Pedig a gép tetszik.
-
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #301 üzenetére
Szinte ugyan az!
Az első négy sor betűre azonos. Csak a Device ID és az SDCard ID más, de ez érthető is.
Lehet hogy ez is valami szoftveres hiba lesz?
Én egy gyorsbüfé wifi helyén tudtam kipróbálni, mert máshol nincs hozzáférésem. Ugyan ott a barátom wifi-s telefonja tökéletesen működött.
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #299 üzenetére
Akkor ezek szerint van egy sorozat, amin nem működik. Olvasgattam róla, és nagyon sokan ugyan arra panaszkodnak, amire én is. Hétfőn megy vissza a gyorsboltba.
Az a legszebb az egészben, hogy még hálózati kapcsolat sem kell hozzá, elég megnyitni a böngészőt, néhány gombot nyomogatni, és máris előáll az ismertetett jelenség.
Működik még a három napon belüli csere, vagy visszafizetés kötelezettsége?
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #296 üzenetére
Nem jó értetted.
Négy karakter oldal van. 2db normál (kicsi és nagy), illetve 2db speciális (kicsi és nagy).
A normál karakterek oldalakon van a "/" jel. Ezt nem bántottam. A speciális karakterek oldalain cseréltem le azt a karaktert, ami ugyan azon a helyen van. Az eredetileg valamilyen ae betű egyben. És erre mondtam, hogy a képernyőn még mindig ugyan ez a karakter jelenik meg, de a gomb megnyomásakor már a "\" jelet teszi be.
Még nem volt időm megkeresni, hogy a megjelenő kép hol van, mert az lesz az igazi, ha a képet is lecserélem a "\" jelre.
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #283 üzenetére
HIÁNYZIK !!
Nekem pl. NAGYON HIÁNYZIK !!
ehhezképest márcsak nüansz, hogy a .com gomb mellett lehetne egy .hu gomb is !!
De a backslash az nagyon hiányzik !!Mivel nekem is nagyon hiányzott, hát megoldottam.
A ResidentFlash2-ben a "Keyboard_special_lowercase.ini" és a "Keyboard_special_uppercase.ini" fájlok átírásával oldottam meg. Ugyan oda tettem, ahol a normál karaktereknél a "/" jel van. Egyenlőre még az eredeti karakter jelenik meg a képernyőn, de a gomb megnyomásakor már a "\" jelet írja be.
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #291 üzenetére
Még az N770-ből ered az az igényem, hogy rejtve legyen, mert voltak olyan programok, amiknek az alján ott éktelenkedett, Viszont az autohide használatakor eltűnt. Ezért tettem most is autohide-ba, de ezek szerint ezen a gépen nem lehet, illetve nem ajánlatos. Azért az csak nem normális, hogy nem működik rendesen. Persze ez legyen a legnagyobb baj. Gondolom majd javítják.
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #283 üzenetére
Az legalább jó hír, hogy a szemmel nincs baj.
Találkozatok már olyan jelenséggel, hogy valamitől egyszercsak nem hajlandó kimenni a WinCE felületre? Megnyomom a WinCE gombot, erre lefagy a gép. Két-három reset, vagy mit tudom én mitől, egyszer csak megint kimegy. Valami logika nyilván van benne, de még nem jöttem rá, hogy mi. Látszólag semmi olyant nem tettem, ami ezt előidézhette volna. Már másodszor jelentkezik.
-
-
Gee_1985
tag
válasz
Luissimo #253 üzenetére
Hi!
Okés. Köszi.
Más kérdések:
1. Azt nem tudja valakihogy a cmd-t hogyan lehet belőle előerőszakolni?
2. A programok fájltípusok összerendelést hogyan lehet módosítani? Mert nekem pl az XLS-t nem akarja dupla kattra nyitni viszont ha progiból nyitom minden ok.
3. Az iGO valamiért nem jeleníti meg az épületeket. Ez mitől lehet?Köszi.
üdv.
-
lukacsb
csendes tag
válasz
Luissimo #239 üzenetére
Drága jó Lui!
Aki megvette a kütyüt, utána azt csinál vele, amit tud, vagy nem szégyell. Természetesen a linket privátban minden további nélkül megadhatod az érdeklődőknek. Viccnek szántam az előbbi hozzászólásomat, de úgy tűnik, pongyolán fogalmaztam: Elnézésed kérem! Sokat veszítene ez a fórum, ha csak olvasgatnád! -
válasz
Luissimo #239 üzenetére
Szerintem ezen ne akadj ki, örülj, hogy eddig nem voltunk ilyen szigorúak (mert nem lehetünk ott mindenhol), és az alapelvekkel összhangban fórumozz...
Egyébként egyrészt pl. a Sygic rátehető, másrészt senki nem kötelezett arra, hogy navigációs szoftver nélküli gépet vegyél...
Amennyiben válaszolsz, privátban tedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest