Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
_Hunter_ #365 üzenetére
Ez érdekes. Velem meg elkezdtek szórakozni, annak ellenére hogy abban állapodtunk meg, a mai napon vagy javítva kapom vissza a gépet, vagy visszafizetik az árát.
Ezzel szemben most meg kitalálnak mindenféle variációt, hogy majd még mit akarnak rajta vizsgálni, és még hány napot várjak rá. Mindezt annak ellenére, hogy az előbbiekről papírt adtak. Jönnek a dumával, hogy ki kell vizsgálni, hátha én rontottam el. Mondják ezt akkor, mikor tegnap a szemem láttára bontottak ki egy új gépet, ami ugyan ezt a hibát produkálta.
Kérdezem én, ezek után mit akarnak még vizsgálódni?
-
PLaci58
addikt
válasz
_Hunter_ #327 üzenetére
Ha jól látom ezek tök egyforma gépek. (ROM száma, SW száma)
Kérdezzétek ki Luissimo bátyót, hogy honnan használja az IE-t? Netán winCE-alól?
A windows könyvtárak át vannak-e írányítva az RF-be (tükrözés)?
Ki van-e lőve a YFLoader és a RotateShell3D?
Használ-e WEP vagy valamilyen titkosítást a wifin? -
snowdog
veterán
válasz
_Hunter_ #321 üzenetére
Be tudom bizonyítani hogy hibás, mert nem kell hozzá net kapcsolat. El kell indítani az Explorert, és két-három gomb nyomás után anélkül is befagy. Egyébként meg csodálkoznék ha abban az üzletben nem lenne wifi.
A géppel pontosan ugyan úgy vagyok. Ha lehet én sem szeretnék másik típust. De ennyi pénzért gondolom már elvárható hogy a gép hibátlan legyen. Szerintem ezeken a gépeken egy hibás ROM verzió lehet. Miután van akinél meg rendesem megy, mást nehezen tudok elképzelni.
-
snowdog
veterán
válasz
_Hunter_ #319 üzenetére
A garancia áll, de nem ott kell érvényesíteni. Ezért jó, hogy még a három napon belül vagyok. Azt követően már szervízbe kell vinni, így meg vagy cserét kérek (addig nem hozom el a másikat, amíg nem mutatják meg, hogy rendben működik), vagy ha nincs működő példányuk, akkor visszakérem az árát.
Egy másik fórumon ezt találtam:
"A 3 napos cseregarancia minden tartós fogyasztási cikkre vonatkozik típustól függetlenül. ... Többször előfordult már 3 napon belül visszahozott termék bevizsgálása de egyik sem tart 3 munkanapnál tovább, erre kiemelten figyelünk, hiszen tudjuk, hogy mekkora kellemetlenséggel jár...Üdvözlettel
Czinki Balázs
Vevőszolgálat és Szerviz Igazgató
Speedshop"Számomra ez elég bíztatóan hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged