- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
ebben igazadvan, egy jó asszonyt találni néha marhasokidő, de hát lássuk be, ők sokkal bonyolultabb és intiutívabb szerkezetek, mint az a szimpla kis dzsipiesz !!
Cseréld le az omniádat htc touchpro2-re, vagy valami egyéb valóban OKOStelefonra.
csak azért favorizálom a TP2-t, mert teljesértékű billentyűzete van.
de ha ez nem létszükséglet, akkor jó a Diamond is és a HD is és más htc modellek !!
de mit is súgok én Neked, olvasod te Sancho barátunk blogját, gondolom !! -
Luissimo
veterán
ez is tiszta , a backslash-t már meg is varázsoltam, máshová mint te, de a négyféle léptetőnyil a felső sor jobbszélső három gombjára , és az alatta sor jobbról második gomjára (a visszatöröl mellé) nem megy, a teáltalad belinkelt kódtáblában sem találom ezen nyilak kódjait !
Ellenben ezen a linken találtam kódot , de arra kis négyzeteket ad fel, ez nem jó hozzá !!
[link]valaki tudja? Ne tartsa magában a jobbra , balra, le, fel léptető nyilak ASCII kódjait , please !!!
Azután jön a helyes kép megjeleníttetése projekt !!
-
Luissimo
veterán
Ne is vitázzunk ezen, majd jönnek a jobban hozzáértők és megmondják a tutit , szerintem !!
Igéretes a kütyü !! mondjuk az árán adnak 3 db. N800-at, pedig az se az olcsó árfekvéséről híres !
De hát a minőséget ugyebár meg köll fizetni !!Én egy ilye htc TouchPro2-t nyúzok :[link] , ez is minden igényt kielégít, szinte kis számítógép , tenyérben és nagy alőnye a szétcsusztathatósága és a teljes qwerty billentyűzete.
-
snowdog
veterán
-
Luissimo
veterán
-
_Hunter_
őstag
-
Luissimo
veterán
Teis??
ez a jelenlegi Registry, ezek vannak átirányitva ma, 10:47-kor !!:[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Application Data"="\Residentflash\Win\Application Data"
"Desktop"="\Residentflash\Win\Desktop"
"Favorites"="\Windows\Favorites"
"Fonts"="\Windows\Fonts"
"My Documents"="\Residentflash\Win\My Documents"
"Program Files"="\Residentflash\Win\Program Files"
"Programs"="\Residentflash\Win\Programs"
"Recent"="\Windows\Recent"
"StartUp"="\Residentflash\Win\StartUp"
"Windows"="\Windows"de nem akarja továbbra sem
-
vimre
tag
Nem, szerintem érti Lui, hogy miről van szó, hiszen ott volt a tükrözésnél is a registry buhera, és annak rögzítése.
Viszont ott a HKEY_LOCAL_MACHINE szekció változásait rögzítette, ez a kulcs pedig a HKEY_CURRENT_USER szekcióban van. Lehet, hogy ezért nem marad meg a változtatás? -
_Hunter_
őstag
Mondjuk ha nincs WIFI a közelben a csere során, akkor nehéz lesz tesztelni
.
Én úgy vagyok vele, hogy nem a pénz kell, hanem megfelelő eszköz. A másik két kollega lehet soha nem fogja használni rajta a netet, de nekem eléggé fontos, szóval inkább csinálják meg, vagy cseréljék olyan példányra amin megy.
Holnap megnézem majd az ID-kat, hátha egyezik a tieddel. -
-
snowdog
veterán
Működik még a három napon belüli csere, vagy visszafizetés kötelezettsége?
Megválaszolom magamnak, hátha mást is érdekel. Úgy látom többen is érintettek lehetnek.
A jótállási jegyen ez áll:
"A műszaki cikkekre vonatkozó 3 munkanapos meghibásodási csere esetén kérjük hogy a terméket minden tartozékával együtt, eredeti csomagolásban adja át az eladó szervnek." -
_Hunter_
őstag
Most beszéltem kollegával, akinél a másik kettő van telepítés alatt, sajnos azoknál is fagyás van az IE-ben, függetlenül attól, hogy a WinCE alól indul, vagy simán.
Sanszos, hogy holnap mindhárom megy vissza a fogralmazónak.
Az IE ellenére viszont nagyon meg vagyok vele elégedve. De majd ezt is orvosolják.
-
PLaci58
addikt
A lényeg, hogy megoldódott
Nekem az N770 autohide-on van, de a csík gyakran megjelenik.
Elég nehéz eltalálni a vékony csíkot. Én a start gomb helyén szoktam csikizni.Szoftverhiba. Elindítja az explorert és a shell nem megy háttérbe, mert nincs az előtérbe semmi. A shell amúgy is fogja a com7-et. Ki kell lőni!
Mortscript, kill YFloader, kill shell run explorer és minden megy rendesen (vagy sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest