- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Üdv!
Érdemes még ilyen készülékre beruházni? Nem egy mai konstrukció, és vannak aggályaim az öreg androiddal kapcsolatban. Ha nem ez, akkor tudnátok esetleg megbízhatü navit ajénlani? Külföldi utazáshoz kellene.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok Több éve megvettem a sygic-et eddig semmi gond nem volt, de most használhatatlan wayteq x995 max-on. Indítás után nem sokkal lefagy vagy kilép magától. Van valakinek hasonló problémája?
-
bendi007
tag
sziasztok,jobb a sygic mint a hárombetűs?
-
Upo
addikt
Nincs benne google framework.
Én is úgy hackeltem bele gapps csomagot rootolás után.
Ha gyári sygic akkor a sygic voucher edition apk-t kell rájuttatni, hacsak nincs ott valahol a belső tárhelyen, és a kaparós kártya kódja is kell.
Nem tudom hogy gyárilag hogy van ez, én direkt sygic nélkülit vettem, mert már előtte meg volt vásárolva a full sygic. -
csudri
őstag
Sziasztok!
Após most nyomta a kezembe a cuccot, állítólag letörölte a magyar térképet róla. A gép olyan, mintha szűz lenne, még Google account sincs rajta. Próbálok bejelentkezni, de nem sikerült. Találkoztatok ezzel? -
fundaluk
tag
válasz
Mandarinn #840 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=en
Ez lesz az, fel kell telepíteni és majd az alkalmazásból kell megvenni a fizetős verziót.
És itt a weboldalukon láthatod hogy most is 17,99 EUR a full világ prémium verzió:https://eshop.sygic.com/en/
Azt hiszem úgy is lehet csinálni hogy megveszed a licencet a weboldalukról miután ott létrehoztál egy accountot. Aztán a Play-ből feltelepíted a készülékre és az alkalmazásból bejelentkezel a megfelelő menüpontban ebbe az accountba. És akkor látni fogja hogy neked van prémium licenced. Mert ha jól emlékszek én is így csináltam mert a licenc vásárlás nem a Google Playen keresztül történik hanem a weboldalukra irányít akkor is ha közvetlenül az appból intéznéd.
Na ezt egy kicsit bonyolultan fogalmaztam de majd látod nagyon egyszerű. -
fundaluk
tag
válasz
Mandarinn #838 üzenetére
A Sygic-nál jobbat el se tudok képzelni erre a gépre. Amiket felsoroltál igényeket, mindennek megfelel. Valami 20 euró volt a World Premium verzió a tavalyi év végi akcióban a világ összes térképével és forgalmi adatokkal. Negyedévente frissítik a térképeket. Természetesen csak egyszer kell kifizetni, a frissítéseket ingyen kapod hozzá. Csak egy éve használom a Wayteqet a Sygic programmal, de bejártam vele Romániát keresztbe-hosszába, elkalauzolt Prágába és Magyarországon is pár helyre. Nagyon meg vagyok elégedve.
-
fundaluk
tag
válasz
Mandarinn #836 üzenetére
Ne azt a verziót vedd amelyiken fel van telepítve a Sygic hanem az anélkülit. És utólag vedd meg rá a Sygic Prémiumot. Állítólag jobb is a megvásárolt verzió mint az előre telepített, illetve én is azt használom és semmi olyasféle hiba nincs vele amit említettél. Wifit csak akkor lát amikor otthon bekapcsolom programot és térképet frissíteni.
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok,
olvastam több helyen, hogy a gyári Sygic appal bekapcsolás után hibaüzenetet dob a gép ha nincs internetkapcsolat. Régebbi cikkekben olvastam, ez a hiba még fennáll? Olyannak venném ajándékba akinek használat közben nem lenne folyamatos nete hozzá. Vagy csak bekapcsolva kell hagyni a wifi-t? Elég fura megoldás. Szóval ez most hogy működik?
Köszönöm!
-
Beni2360
félisten
válasz
geprombolo #834 üzenetére
Hát a 70 fokos alkohol sem, a körömlak lemosó megbontotta de végül a dörzsi szivacs szedte te. Még a kínai csodaszivacs sem bírt vele. 10 éve sütötte a nap a gumírozott felületet de elől a kereti ugyan úgy megadta magát. Az idő foga volt a ludas. Most óvatosan kell kézbe venni mivel csúszik.
De azért köszi a tanácsot. -
-
DM43
őstag
Van, 7 napos
@Beni2360! Mivel az x995 (amiről a topic szól) droidos, így nyilván arról van szó. És nem a szülinapp-ról (ami már régen elavult és nem frissíthető), hanem az iGO Navigation-ról. A 10 éves Wayteq-edről meg annyit, hogy azon legálisan nem futhat NNG termék, így nincs (és sosem volt) rá frissítés.
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Adott 2 készülék, egyik egy autó multimédiája, másik egy Wayteq x995 navigáció.
Kérdésem: Ha megvásárolom az iGO Navigationhöz a térképet, de ugyanazt a google fiókom használom mind2 eszközön, akkor autóban is tudom használni ugyanúgy a megvásárolt térképet alkalmazáson belül?Tehát ez a licensz csak 1 adott eszközre szól, vagy egy google fiókra vajon?
Illetve ez lifetime tehát örökélet licensz, vagy csak mondjuk jelenállapot szerint 2019.Q2-re szól?Fontos volna
Köszi. -
Beni2360
félisten
OK köszi megpróbálom. Már 3D fóliázáson is gondolkodtam amit az autó diszítésekhet szokta használni. Van belőle egy tekercsel itthon.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! Nem találtam jobb topikot.
ve nekem egy WayteQ x920 BT navim igaz már elég régi de müxik rendesen.
Az a gondom, hogy most már úgy ragad a külső burkolata, hogy már nagyon zavaró. Gondolom a gúmirozott felület elöregedett. Próbáltam tísztítani de minden ragad bele.
Létezeik valami megoldás ezt megszüntetni?
Válaszokat előre is -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Az x995-re feltelepíthető a legújabb Sygic alkalmazás [link] ?
-
lombika60
újonc
Valaki segítsen már telepiteni a sygicet egy Wayteq x995 re … hivatalos verzio van és volt már a gépen , gondolom ezért is nehézkes a telepités mert valahol olvastam hogy mindent kéne törölni mindenhonnan ..
-
wihar123
aktív tag
válasz
NdrewSunix #816 üzenetére
Sziasztok!
Nem kell ezt annyira kidekázni, a belső SD-re felrakod a szoftvert, a külső SD-re kipakolod a térképeket, így a "kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad", még 1 lényeges, hogy minőségi SD kell, méghozzá a vashoz passzoló, pl.: kb. 8-16GB. kapacitású, márkát nem írok, de az írási-olvasási sebessége Class10 legyen. -
NdrewSunix
őstag
Hello!
Mekkora GPS program fér el az x995-ön.
Egyik helyen azt írták, hogy 2GB alap software, 2GB tárhely és 4GB a programoknak.
Na most ez nekem kicsit így furán hangzik. Ez mit is jelent? Úgy gondoltam volna, hogy ha 2 GB az alap rendszer, akkor 6 GB hely van a gépen az IGO-nak mondjuk. -
DM43
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #814 üzenetére
Ezeknek a készülékeknek az op. rendszere WinCE, tehát a Waze (aminek Android vagy Apple igénye van) nem fut rajtuk.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok! Lenne egy x920 bt vagy x880 (nem tudom melyik lenne a legjobb) arra, hogy nekem csak a waze kellene rá. Rá lehet valahogy tenni illetve ha igen akkor mi a menete.
-
laca891
aktív tag
Elég GPS helyzet meghatározás, mennyire pontos városban , magas házak között nem veszti el a jelet? Van valakinek ez irányú tapasztalata?
-
Upo
addikt
válasz
adidas4death #805 üzenetére
(az is kalkulál a netről)
Most próbából lefrissítettem azt a működő régebbi waze-t a play-ről a legfrissebbre, és legnagyobb csodálkozásomra elindul és működik.Indításkor bejelentkezett a név-jelszóval, de utána valamit kérdezett, automatikusan akart valamit indításkor. Rányomtam hogy csinálja, attól azonnal indításkor elszáll. Letöröltem, újra felraktam, utána nem engedtem ezt az automatikus valamit (nem emlékszem már hogy mi volt), és azóta is működik a megosztott mobilneten keresztül.
-
adidas4death
aktív tag
Én is igy használom a sajátomat, a GPS csatlakozik a telómra amin megvan osztva a net, és igy a Sygic mindig friss forgalmi infók alapján kalkulál ha utazunk, és tökéletesen működik igy.
(Bár most inkább kezdek vissza térni az "ÉnMegyek" szoftverre, de ez nem ide tartozik
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest