Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Újra raktam a romot, beállítottam azokat amiket írtál, de ugyan úgy nincs mobilnet.
Telefonálni tudok sms is megy.
Illetve nem tudom ti mivel használjátok a telefont, én sima jackdugós headsettel, de hol a fülhallgató szolt, hol pedig a beépített hangszóró. Ez még mindig a ruszki rom. -
sepsi0
őstag
Szia!
Nézd meg van e imei számod, valamilyen billentyű kombóval lehet, vagy benne van a beállításokban valahol. Ha van próbáld meg manuálisan beállítani a szolgáltató adatait.Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)
A feltöltőkártyás internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: vitamax.internet.vodafone.net vagy vitamax.snet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.) -
Telda
addikt
Nos előjött az első hiba, lehet csak nálam, de ez elég komoly. Nincs mobilnet, tegnap nem tűnt fel, mert odahaza wifit használok, de ma munka közben vettem észre, hogy nincs mobilnet. Bármit kapcsolgatok semmi.
Másnak sincs a ruszki rommal? Mert ennek így gyors vége lesz... -
arnd
senior tag
Nekem szolgáltatóra pannon_t ír, pedig roomingban vagyok.
Root sehogyan sem megy, busybox nem települ, elszáll hibával, természetesen a SU is elszáll hibával. Az adb-s verziónál nem indul el rajta a boot img, nem látja utána sem az adb, sem a fastboot. A qrva PC-s root program kikészít a Babylon faxságaival, és természetesen nem tudja root-olni.
Ha visszarakom az eredeti ruszkit, root-olom, utána minden lacafaca nélkül ezt az utolsót, akkor sem root-olt... -
Telda
addikt
Nektek kiírja a szolgáltatót?
Nekem csak annyit ír hogy " Nincs szolgáltatás". -
arabus
addikt
a rom teljes egészében uj verzio a betöltésért felelös részeket kelett meghagynom a ruszki rombol azért hogy v9s névvel feltelepüljön,lehet hogy menne a joe féle boottal is de meg akartam szabadulni a v71a-tol teljesen mert nagyon holtvágány ugyhogy jobbnak láttam a v9s vonalat vinni tovább és a v71a tol véglegesen megszabadulni,de igy legalább egy használhato tabot kapunk.sajnos azt kell mondjam a cm-vonal sem az igazi nekünk legalábbis nem a v71a kernel hozadékaival.
-
glaci
őstag
Csak egy kérdés:
Felmerült régebben, hogy Ruszkinak nézi minden, ezért nem enged pár dolgot leszedni a Play.
Ha a build.prop -ban a locate vagy locale részt átírva ru -ról hu -ra nem oldódhat ez meg? -
arabus
addikt
-gmail megy
-you tube megy
-maps megy
-galéria nálam megy tökéletes
-kamera megy
kamkorder megy -
arabus
addikt
lehet hogy laggolni fog elég sokat sajnos ezt irtam az elözö romnál is és muszáj voltam abbol pár dolgot meghagyni hogy felzuzodjon erre a v71a-ra.a laggolás annak a ruszki verzionak a maradványa.vvárni kell vele ha nem akar menni kicsit kikapcsolni és késöbb ujra kezdeni . sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni de ha ezt nem hagytam volna benne a cwm alol nem települne fel.
-
arabus
addikt
ha bementek system/partner app/mushrom day.apk telepites majd kész nem megnyitás hanem kilép és utána a kezdöképernyön live wallpapers/mushrom day/beállitás háttérkép szépen bejön a gyári gombás (nagyon szép)!
-
arabus
addikt
rendszerröl képernyömentés?senki?
-
arnd
senior tag
Nem bírta letölteni a chrome... ha haza érek PCvel letöltöm....
-
arabus
addikt
telepitette valaki?
-
arabus
addikt
sajnos nem tudtam képernyömentést csinálni.tegyetek fel egyet asystemröl légyszi!
-
arabus
addikt
na töltsétek és várom az eredményt!?
-
arabus
addikt
http://www.4shared.com/zip/y-JftpEc/updateold.html
-
Telda
addikt
Ha feltöltötted én is felrakom, már kíváncsian várom. Az elző rommal, amit szintén te raktál ki nekem annyi bajom volt, hogy ha bármilyen letöltés megállt ha lekapcsolt a képernyő. Egy 400MBos játékot a marketről úgy tudtam leszedni, hogy fél órán át itt volt előttem és "simogattam" hogy ne kapcsoljon le a kép.
-
arabus
addikt
bocs nem csináltam!
-
arabus
addikt
amugy megy fel szép lassan 60% most hát kb még egy óra.
-
arabus
addikt
válasz
balakka17
üzenetére
jo pár romot sikerült megszereznem bejártam érte egész oroszországot meg kinát (neten).de sokat kellet hozáolvasnom mig az egyvelegböl valamit ösze tudtam hozni mindezt ugy hogy 4.30-kor kelek és 7.20-ra érek haza.de ha már rászántam magam ugy gondoltam öszehozok valamit.
-
arabus
addikt
a root-ot azért nem tudom pontosan mert elfelejtettem wipe-ot csinálni és igy rátelepült az elözö rendszerre de már nincs türelmem ujra kezdeni.ha majd valaki ugy teszi fel tiszta telepitessel légyszi irja le a tapasztalatait ezt elöre is megköszönöm.a feltöltés már megy adom a linket ha kész lesz.ja és azt hiszem igy már teljesértékü lett a tab kb 1.5 év után minden képessége és funkcioja müködik.használjátok még sokáig ezt a nagyon jol sikerült masinát!
-
arabus
addikt
Sziasztok.lesz uj ics rom azt hiszem sikerült megcsinálnom.még tesztelem.ujdonságok:
-kernel ujabb
-élö háttér müködik
-google play alapbol van(fekete kockák nélkül)
-telefon megy
-független
-ha minden igaz alapbol rootolt
egyenlöre enyi most nézem át. -
Telda
addikt
Hát én visszarakom ezt a ruszki romot, a Joe féle cm9-10-el mindig lefagy a telefon app, nem tudok vele mit kezdeni...
-
SUPREME7
őstag
Beállításokban testreszabható. Viszont ha nem fejlesztő vagy, akkor teljesen felesleges. A paranoid azoknak jó akik többféle megjelenítésben (tablet,phablet,mobil) szeretnék tesztelni pl a szoftverüket. Egyébként viszont - remélem nem mondok hülyeséget - de a testreszabbatóságon kívül, nem különbözik a CM JB-től
-
Telda
addikt
Fel raktam ezt a Paranoid romot, de nincsenek navigáló gombok...
Mi tudok most ezzel csinálni? -
glaci
őstag
Na, mégsem lesz ICS hivatalosan. (Legalább is nem mostanában.)
A feljebb már linkelt Facebook postban azt írta a Vodafone, hogy a II -höz lesz frissítés, nem az 1. -höz.
(Pedig egyértelműen kérdezték szerintem. Mindegy, tehetnek egy szívességet.)
Még szerencs, hogy van Joestone, nem tudom mi lenne velünk Nélküle.Joe! Ezt a ruszki ROM -ot nem tudod kipofozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.