Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel92
tag
Emlékszem, régen valaki szétszedte a tabot és le is írta, hogy lehet szétkapni. Már fél órája keresgetem, de nem találom sajnos, valaki nem tudja ki írta? Esetleg leírás/videó bármi, ami megmutatja, hogy lehet szétkapni? Igazából csak a króm keretet akarom leszedni, szegényke elég kopott már, azt terveztem letisztítom teljesen a krómot és ráhúzok egy karbon fóliát. Szerintetek mivel lehetne leszedni jól? (Valami oldószer, vagy inkább csiszoljam?)
-
Telda
addikt
Kipróbáltam (volna) a gps-t, de nekem az udvaron kint állva 10 perc után sem talált holdat így ráhagytam.
-
sepsi0
őstag
válasz
Symmetrix
üzenetére
A skype nálam jó, próbáld esetleg egyel régebbi verzióval, hátha.....
Jelentem viszont hogy a ruszki rom megjavította a gpsemet...
Eddig sosem birta semmi navi programmal 10 percnél tovább, most 30perc után kikapcsoltam mert éjszakára is kell a szufla
Nálam a gps mejavult viszont néha mintha belassúlna a tab, bár a resetek után egyre jobb.Van az alkalmazások közöt olyan hogy MUSIC FX lődd ki kényszerített leállítással és utána próbáld meg a skypeot.
Van valami hasonlo app a cyanogen modokban, nekem azt az összes teloról törölnöm kellet mert nem mentek rendesen a skype és viber.
Nem jut az eszembe az app neve de az is a hangerőt és a minőséget szabályozta, kalap kak.t ér....... -
Skype-on PC-t hívtam és direkt több felhasználóval is teszteltem. Az ország több pontján élnek és mindenkinél ez volt a hibajelenség, hogy az én hangom szakadozott és biztos, hogy nem a sávszélességgel volt a bibi, mert a letöltésem kb. 12Mbit a fel meg 10Mbit máshol (másnál) meg ennél még gyorsabb a net. Szóval passzolom, mivel a friss ROM telepítés első napján már kiderült, hogy a Skype nem megy rendesen :S ezek után gyorsan mentem a városba 2-3 kört és rögtön kijött, hogy a GPS sincs a helyzet magaslatán...csak pislogtam amikor olvastam, hogy másnál ez a hiba nem jelentkezett.
Hard reset-et még nem csináltam, de semmi gond, adok neki
hát ha jobb lesz.
Köszönöm a tanácsodat
-
sepsi0
őstag
válasz
Symmetrix
üzenetére
Szia!
Én skypeon a upc ügyfélszolit hívtam párszor de nem panaszkodtak, szerintem hallottak rendesen. Próbáld meg hogy pct hívsz fel skypen hogy úgy fenn áll e a hiba.
Az igo szerintem a hibás gps miatt dobál ki. Nálam is ez volt eddig JBvel.
Nyomj neki egy pár hard resetet (bekapcs gomb 10mp), persze ne egymás után hanem amikor kell.
Én túl vagyok már pár hardon és azt veszem észre hogy egyre jobb gyorsabb a tabom.
A gpst mindjárt tesztelem úgy is éjszakás vagyok az autopálya meg adott. -
Herbieh
csendes tag
Hali
a kovetkezo a problemam:
felraktam az orosz romot, es nincs mobilnet.
hozza akarok adni egy VPN-t, de"Figyelem
Be kell allitani a zarolasi kepernyo pinkodjat..."
uzenet fogad
oke, beallitomVPN halozat szerkesztese
nev: beirom h vodafone
server: internet.vodafone.net
tipus:
- PPTP
- L2TP x2
- IPSec x 3ezek kozul mi?
Ha PPTP-t allitok be, akkor meg felhasznalonevet meg jelszavat ker...
barkinek otlet?
-
Üdvözlet (mindenkinek)!
Végre én is vettem egy ilyen szép "királyfit"
Joestone mesternek külön köszönet a V9S ROM ért
felraktam elsőre minden jó és szép azaz működik 1-2 kisebb akadástól eltekintve, ha esetleg még valaki tudna ebben segíteni nagyon megköszönném.
Végig olvastam a fórumot, régebben mások is panaszkodtak ilyen hibára, de a V9S ROM alatt nem, esetleg valami én csináltam rosszul ?
- A Skype (és a Gtalk is) szakadozik a hang (mint ha csak 1-1 csomag menne át) sajna ez így használhatatlan. Akit hívok azt tökéletesen (és folyamatosan hallom) de az én hangom az már össze-vissza szakadozik...
- A GPS rész IGO és persze más navigációs szoftver alatt is kidobál (legtöbbször újraindul a Tab), max. használati idő kb. 15 perc
Előre is köszönöm ha valaki tud ebben a 2 témában segíteni. -
andyTM
őstag
válasz
Solitarius
üzenetére
- szerintem 4 hozzászólással előtted van...

-
Solitarius
csendes tag
Hello!
Az első Root-olási cikk első sorában levő link elavult.
tud valaki küldeni egy megfelelő linket: Fastboot+Superboot.img letöltése a következő helyről: [link]
ehelyett?Köszi.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Ha fóliát/tokot nézek rá akkor melyik másik gyártó termékéhez valót kell nézni hogy ehhez is jó legyen?
Köszönöm! -
Pajoz
őstag
válasz
Herbieh
üzenetére
Tessék!
superboot.img
fastboot.exe -
Herbieh
csendes tag
Hello
valaki feltenne uj helyre a fastboot/superboot img-eket?
Az elso hozzaszolasban levo linkek mar nem mukodnek
koszi -
gyu456
tag
Az egy csatlakozót leszámítva nagyon jó kis készülék ezért is szeretném lecserélni amim most van.
Csak hát sajna a gyártó ezt sem lássa el nagyon a romokal. (4.1.2 vagy 4.2.1), Vajon az 5.0-at ki adja rá a gyártó? -
gyu456
tag
Az remek!
Csak most már egy ilyen tabot kellene szereznem az LG helyet. -
-
gyu456
tag
Headset nélkül is lehet telefonálni vagy csak headsettel?
-
Telda
addikt
Ha jól tudom a Joe által átdolgozott orosz rom rootolja a tabot.
-
sepsi0
őstag
Igen!
De jobban jársz, ha Joe által linkeltet rakod fel, mert az rootolva van, az oroszt nem tudták többen rootolni!
Amúgy ennek is van pár "fura" bugja de ettől még használható. Nálam inkább lassulás jelentkezett, mint gyorsulás, néha egy ideig "befagy" de nem indul ilyenkor újra, lehet nálam van a hiba.
Ja és ha kikapcsolom és újraindítom mindig bejön az android frissítés, úgy mintha egy update.zip-et raktam volna fel és első indításkor töltene be a tab. -
Magnat
veterán
Hi,
kicsit kiestem a hírfolyamból, ugye jól gondolom, h csak az orosz rom alatt van kamera a gyárit kivéve?
-
gyu456
tag
Sziasztok!
Valaki PM-ben le tudná írni hogy hogyan kell telefonálásra bírni a tabot? Meg köszönném.

-
SUPREME7
őstag
Nagyon jó ez az ICS rom. Nagyon gyors és nagyon pontos a touch is. JB alatt rendszeresen zoomolni kellett az oldalakon, hogy biztos ne üssek mellé pl itt a fórumon az új hozzászólásokat jelző ikonra, annyira mellé érzékelt. Azt hittem az én ujjaimal van gond de itt perfekt

-
SUPREME7
őstag
Visszakaptam a gépet
Kezdhetem belakni újra 
-
SUPREME7
őstag
válasz
joestone
üzenetére
Ebben igazad van viszont törekedniük kell a 15 napra, bár ez édeskevés. Viszont:
A kijavítás, kicserélés határidejére sajnos már nincs konkrét jogszabályi rendelkezés. A hivatkozott jogszabályok azt mondják, hogy törekedni kell a 15 napon belüli javításra, cserére. A törekedni kell sajnálatosan jogi kötelezettséget nem jelent a forgalmazó részére. Ha a termék 15 napon belül nem készül el, sajnos a hatóság emiatt nem tudja őket elmarasztalni.
Az elhúzódó javítás miatt egy felszólító, határidő tűző levelet érdemes küldeni a vállalkozásnak, hogy amennyiben nem készülnek el az Ön által megszabott határidőben, akkor a kijavítás helyett a cserére fog igényt tartani (tekintettel arra, hogy az elhúzódó javítás jelentős kényelmetlenséget okoz).
A mobilnetet meg mivel nem tudod használni, ezt jóváirathatod mikor átvetted készüléket. Ezt mukibuci írta a voda topicba. Én kptam cseregépet, de neked jóvá kell írniuk.
-
andyTM
őstag
válasz
joestone
üzenetére
- ezek szerint mákom volt a grand x-el kapcsolatban, mert egy hónapig vártam a cserére, és mikor bementem hozzájuk és közöltem, hogy eddig szólt a türelmem, szó nélkül felajánlottak egy bontatlan készüléket, vagy visszafizetik a pénzt, akkor elfogadtam az újat, gondolván, hogy teszek vele még egy próbát, de mire hazaértem vele, meggondoltam magam és úgy ahogy volt és amennyiért én vettem, eladtam.
-
joestone
addikt
Már megváltozott a szabály és nincsen határidő a javításra . Anno a Blademet is kétszer szervizelték egyszer 42 egyszer 43 napig . Ott volt békéltető testület is meg minden, de nincsen már benne a jogszabályban , hogy ha nem adnak cserekészüléket akkor 15 nap után csere illetve cserekészülék esetén 30 napra nőne a javítási idő.Ez csak a régi jogszabályban van benne , az újban a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Ha bizonyatani tudja , hogy elküldte szervízbe időben , megrendelte a szükséges alkatrészt akkor már törekedett rá. Persze bíróságon lehetne vele szórakozni lényegesen több pénzért , mint amennyi a havidíj, de sem időm sem kedvem nincs bíróságra járkálni.
-
joestone
addikt
válasz
SUPREME7
üzenetére
Még bőven időben vannak. Nekem legutoljára 41 nap alatt sikerült kicserélniük a tabot. Most még csak két hete van szervízben , szóval még egy hónap mire visszakapom a tabot. Cseredarab nincsen szóval az előfizetést fizetem csak úgy a semmiért.
Ezt ugye gond nélkül megtehetik , mivel nincs már benne a törvényben a maximális javítási idő.
A nagyobb gond , hogy nekem január 14 óta nem válaszoltak a kérdésemre . Ezt szépen jeleztem is fogyasztóvédelemnek , hogy megsértik a fogyasztóvédelmi törvényben előírt 30 napos válaszadási kötelezettséget .
A furcsa csak az , hogy eddig nem ezt tapasztaltam. Mindig korrektül időben válaszoltak. -
bRANC
tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Nekem Zalaegerszegen szerencsém volt elősször úgy cserélték ki hogy még az elején system format véletlenül "le merült nem kapcsol" utána meg az IMEI számot felejtette el az viszont gázosabb volt mivel nem volt a szervízben de voda cserélte kb 2 hónap alatt az egész az első meg 1 hónap.Azóta tökéletes

-
SUPREME7
őstag
Legalább megint leesik majd az állam a felbontás különbségen a 800x480 után
A multitouch a kétujjas zoomal meg új dimenziókat nyit majd meg a rezisztív kijelző után
Nagyon elegem van már a vodából. Augusztusban első dolgom lesz, hogy bemegyek és megpróbálok kicsikarni belőlük a mobilnetre is valami kedvezményes havidíjat, vagy lemondom. Mikor hűség nélkül vettem náluk mobilnetet, és 2 hónap múlva lemondtam, 1000Ft-ot mondtak havidíjnak a 7Mbit/2GB adatforgalomra ha maradok
Csak egy tipp, ha esetleg valakinek lejárna a hűsége ... -
SUPREME7
őstag
A történet folytatódik ...
-
imis
senior tag
Kérdésem, hogy az arabus féle romnál sikerült wifit megosztani?
Nekem kapcsolódik a telefon a tabra, de a netre nem megy ki, pedig a tab kozben használható. -
joestone
addikt
válasz
Vesztor87
üzenetére
Telepítéskor meg kell adni egy usernevet , aki rendszergazdai jogokat kap a gépre. A rendszergazda user pedig alapból tiltva van a win7 esetében.
szóval a telepítéskor megadott usernevet kell megadnod (ezzel lépsz be a gépre). Win7 esetében előfordulhat , hogy gépnév\usernév formában kell megadnod a felhasználónevet.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre van szükségem, a tabletemmel hogyan tudok a Win7-es hálózatra fellépni? Egy NetworkPlaces nevű progit leszedtem, de jelszót kér a hálózatra lépéshez. A gondom az, hogy nem tudom mi a jelszó, illetve a felhasználónév, hiszen nem csináltam külön csak egy W7 otthoni csoportot. Annak a jelszavát természetesen tudom, de mi a felhasználónév?
Köszönöm előre is! -
konorti
csendes tag
Sziasztok,
ma vásároltam én is egy ilyen gépet és szeretném az ICS-t rárakni. Visszaolvastam a fórumban, de ez a link sajnos már nem elérhető:
http://www.4shared.com/zip/Vbumi3O_/v9s.html?Feltudnátok tölteni valahová a ROM-ot?
-
surgyi
senior tag
Szia! Nekem pont ilyen van, a Vateráról vettem asszem 2K volt. Annyi baj van vele, hogy a sarkoknál lévő gumik, amiknek tartani kellene a tokban a tabot, lecsúsznak rögtön. Tárolni benne, vagy ha mondjuk táskába rakod, arra jó, de amire Te is szeretnéd, arra pont nem használható. Még nem próbáltam, de azt gondoltam ki, át kellene varjam azokat a gumi-füleket, közelebb legyenek egymáshoz, akkor talán nem csúszna le a tab sarkáról...

-
imis
senior tag
válasz
znyisztor77
üzenetére
"Nekem működik a szolgáltató kijelzés, és az apn hozzá adásával sem írja ki."
nem értem: ha nem írja ki, akkor hogyan működik a szolgáltató kijelzés? szóval nem kerek.
nekem az arabus féle rommal azt írja ki a "voda" helyett, hogy "nincs szolgáltatás", persze van, csak ezt írja ki.
-
Telda
addikt
Ez jó lehet hozzá?
Elvileg 7-hez való. -
Telda
addikt
A 7-es tabhoz honnan lehetne venni valami normális tokot? Kihajtható is jó lenne.
Jelenleg csak a kezemben hurcolászom, de ez nem éppen a legjobb megoldás. -
SUPREME7
őstag
Ha nem sürgős, akkor a smalltao-n kettőt is vehetünk ennyiért, azért nem mindegy ...
1év garancia? Úgy mint a vodafone-nál akkor inkább hagyjuk
Egyébként meg:Ezt a terméket nem tartjuk raktáron.
Csak akkor rendeljük meg, ha Ön megrendelte tőlünk.Ők is ugyanúgy megrendelik valahonnan, szóval ugyanúgy várhatsz rá. Akkor miért ne intéznéd saját magad?
-
andyTM
őstag
- nem értem, hogy miért variáltok; nem kell itt külföldre menni [link], itt legalább megkapod az egy év garit is hozzá.
-
imis
senior tag
válasz
znyisztor77
üzenetére
Kérdés:
joestone v9s-nél kiírja a szolgáltatót? (arabus romjánál azt írja, nincs szolgáltatás) -
znyisztor77
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sajnos egyik megoldás sem hozot sikert. Egy dologra nem gondoltunk, mégpedig arra hogy mint azt említettem az arabus romjára akartam a v9s rárakni. Valószinű ezért nem ment.
Fel raktam a gyári HC-t és utánna a joestone v9s-t. Igaz így is kb 1 óra újra indítgatás után sikerült elindulnia de MŰKÖDIK!! és van root.
. Csak egy észrevétel. A downgrade után a twrp törlődik igy csak a gyári recovery marad. Így kénytelen voltam várni hogy a sok-sok újra indulás után hátha beindul. A gyári recoveryvel sem az arabus féle sem a v9s nem hajlandó települni. Még egyszer köszi a segítséget. -
joiner007
aktív tag
válasz
znyisztor77
üzenetére
Ha mindent töröltél akkor mindenképpen kell twrp-ből reset data is, mert enélkül nem lesz jó, egy figyelmeztető üzenet is felugrik de azt is jóvá kell hagyni, ha megvolt akkor nem szóltam...
és az md5-öt ellenőrizted? mert az azért nem lehet, hogy mindenkinél megy, csak nálad nem...mikor elkezd betölteni a zte felirat, akkor nem kell piszkálni, csak hagyni, had erőlködjön, volt hogy nekem is újraindult mire felállt a rendszer. Ha ez sem megy nem tom mi lehet....
-
joiner007
aktív tag
válasz
znyisztor77
üzenetére
sd-re romot kiírod, majd mindent törölsz a tábláról, wipe cache, dalvik, system, és ha mindent előzőleg mentettél akkor data is. Utána sd-röl v9s zip fel. majt wipe cache,system. majd reboot. Meg a letöltött zipet nem ártana ellenőrizni, hogy rendben van e.
-
znyisztor77
csendes tag
Megint kipróbáltam az összes általatok ajánlott módszert, de a zte logo félig betöltődik aztán újraindul. Mindenféle wipe-ot megcsináltam, 20 mp nyomva tartottam a bekapcs gombot többször is, de a logó betöltődés felénél újra indul. Az arabus féle romnál 5-6 újraindulás után betöltődik, a jostone v9s nem hajlanó. Már azt is kipróbálatam hogy a twrp-ből vissza a bootloaderbe és onnan kértem a rebootot. De így se. Eseteleg még valami ötlet?
-
glaci
őstag
Én HC után a Joe álltal felrakott V9S ROM -ot raktam fel először.
Most is azt használom, de elsőre nem gondoltam, hogy menni fog.
TWRP -t felraktam. Utánna Wipe minden + Facrory Reset. Majd felraktam a ZIP -et. Utánna újra wipe minden (Davlik, Cache, System) + Factory Reset.
Újraindítottam, és csak az android logó volt masszívan. 10 perc után újraindítottam, és semmi nem változott.
Ezután TWRP -ben megcsináltam újra mindent, amit elötte még egyszer. (wipe, fr, zip, wip, fr)
Újraindítás után egyből indult rendesen, nem tudom elsőre miért nem ment.Szóval a tanulság: Ha nem megy, érdemes felrakni újra, lehet, hogy utánna már jó lesz!
-
sepsi0
őstag
válasz
znyisztor77
üzenetére
Nálam ugyan ez volt és kb. a 20ik ujraindulás után nyomtam egy ilyet és bebootolt a rendszer. Mondjuk azóta nekem minden ki és bekapcsolás után lefut egy android rendszer frissítés nem értem miért. Olyan mitha felraknék egy update.zip-et és utána elndulna a tab és akkor frissített így.
Na mindegy szerintem factory-cash-zip fel és működnie kell Nálad is. -
znyisztor77
csendes tag
Kipróbáltam factory resettel is de csak egy folytában kikapcsol-újraindul. Max a zte anim logó feléig jut el utánna újra indul. A 20mp-s nyomkodást is kipróbáltam már vagy 15x de semmi. Itt rezeg hűségesen mellettem de sok hasznát nem veszem. Ezek szerint a v9s rom nem kompatibilis az én tabommal. Root miatt pedig jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért jó hogy van aki foglalkozik ezzel a készülékkel is.
Fel is toltam ezt a mókolt V9S romot. Eddig perfekt. Pöccre indult, és eddig a "nincs szolgáltatás" feliraton kívül minden rendben. De majd holnap tesztelem jobban. Köszönöm én is nektek 

Nagyon elegem van már a vodából. Augusztusban első dolgom lesz, hogy bemegyek és megpróbálok kicsikarni belőlük a mobilnetre is valami kedvezményes havidíjat, vagy lemondom. Mikor hűség nélkül vettem náluk mobilnetet, és 2 hónap múlva lemondtam, 1000Ft-ot mondtak havidíjnak a 7Mbit/2GB adatforgalomra ha maradok
.

Fel raktam a gyári HC-t és utánna a joestone v9s-t. Igaz így is kb 1 óra újra indítgatás után sikerült elindulnia de MŰKÖDIK!! és van root.