Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Volt ez, utána Orange San Francisco (ZTE Blade), LG Optimus 3D (az ellenségemnek se kívánom...), LG Optimus 7, és most Sony Ericsson Xperia Ray. Tablet vonalon többet elhasználtam....Az biztos, hogy LG telefont soha többé nem veszek, a Ray árához képest jó (és gyönyörű), de az abszolút bajnok természetesen a Blade. Soha nem volt még olyan telóm, ami annyira jó, nagyon a szívemhez nőtt.
barca0519951: Nem pont Oroszországban... Kazahsztánban dolgoztam pár évig, főleg Tengizben és Atyrauban. Ott télen nem ritka a -35, -40 celsius fok.
-
Jakuu
őstag
Na mindegy latom senki nem tudott ajanlani, igy aztan sajat magam alltam neki felkutatni szoftvert.
Talaltam is egyet, amit ket napja hasznalok es teljesen turhetonek tunik es ez mar nem szivja le az aksit mint a masik. Igy ujra kb 10-13%-ot fogyaszt csak naponta a keszulek, nem ugy mint a masik szoftverrel, ami valami miatt szinte 1 nap alatt lemeritette a keszulekemet..
Full charge , low battery riasztast is tud, valamint olyan extra funkciokat, hogy milyen idointervallumban kapcsolja be a silence modot, hogy ne riasszon fel minket alvas kozben.Ideirom a linkjet, ha esetleg valaki hasonlot keresne.
Battery Notification PRO -
-
elfelejtette
veterán
Nálam Launcher pro volt először, elég gyors is volt, utána jött a Go, de az a sok kiegészítő miatt utólag már elég nagyra hízott, és fogta is a rendszert. Utána próbáltam néhányat, amik nem fogtak meg (Regina3D, Launcher7, ssLauncher), végül a Nemus elég gyors volt. Ezeket még 2.1-es rendszeren próbáltam, tehát eléggé számottevő volt a különbség. Ezután átálltam 2.3-ra, és jött a Holo, ami egészen eddig jól ment, csak most MIUI rendszert raktam fel, és azon a miui launcher jól müxik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest