- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Lasy
veterán
én amr hangot konvertáltam mp3-be es nem halk. igaz így tuti hogy eredeti, amint a fiam mondja hogy csorog a telefon.
-
YikeSS
tag
Ahogy kaller1 kollega írja. Főként arra jó, hogy a készüléken olyan programok is fussanak, melyekhez "rendszergazdai" jogosultság szükséges.
Pár példa, amiket én használok:
- Market Enabler: fake szolgáltató beállításával megjelennek a market-ben a fizetős app-ok is, lehet vásárolni...
- SetCPU for Root users: CPU frekvencia dinamikus állítása, pl. ha nem nyomogatom a telefont, akkor a default 525Mhz helyett, csak 128Mhz-en ketyeg -> tovább bírja az aksi
- stb. -
kaller1
veterán
-
Kicsirics77
veterán
alaphelyzetben nem jár hozzá toll sajnos de a vodafonnál én tegnap vettem 1500 magyar forintért egész korrekt kis teleszkópos tollat ami akasztós és az akasztó részébe lehet beletekerni a tollat
igen van hely neki a telefon tetjén a bekapcsoló gomb mellet ahová lehet akasztani -
törölt tag
természetesen többminden is futhat egyszerre, pölö navigálás közben is átválthatok a kamerára vagy sms-t írni, attól még a navi szoftver dolgozik a háttérben amíg ki nem lépek belőle.
mod: alapból 10+ app fut rajta, ez a rendszernek kell meg még ha extrákat raksz fel, azok is futnak a háttérben.
-
e-korban
csendes tag
szerintem az Ndrive tökéletes, van olyan pontos ha nem pontosabb. mint az igo és nem annyira bonyolult kezelni, igaz nem is annyira szájbarágós, én symbianon 2,2"on használtam jobban szerettem mint az igo-s pna-t.
és androidra is van ndrive, a jogtiszta is baráti áron van belőle,,,
a garmin térképadatbázizás használja itthon, külföldön meg az igo-ét .szóval amíg nem próbálod ki az ndrive-ot, szerintem nem érdemes siratni az igo-t.
Én is csak igot tudtam elképzelni mindaddig amíg az ndrive-ot meg nem ismertem.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest