- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz
kisspepe #758 üzenetére
"Melyik telefon érné meg jobban, ha az árkülönbséget nem vesszük figyelembe." ?
Jó kérdés. Szerintem előbb döntsd el, mire akarod használni a telefont. Az LG izmosabb, mint a 845, kicsit (0,2"-al) nagyobb a kijelzője, jobb a kamerája (ezt csak hallottam) és zenei téren is jobb (szintén hallottam). A 845-ön android 2.1-es fut (LG-n 1.6).
Nekem 1 hete van Vodafone 845-öm, és egy percre sem bántam meg, hogy megvettem. Anno én is az Lg-t néztem ki magamnak, de az ára miatt nem jöhetett szóba.
Úgyhogy a 845-öt csak ajánlani tudom, de sajnos nincs összehasonlítási alapom. -
peestee83
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #753 üzenetére
Mindenki átment a másikba
-
peestee83
aktív tag
Egy fontos kérdésem lenne mindenkihez, aki már régebb óta használ androidos telefont. Szerintetek mennyire fontos antivírust, vagy hasonló programot telepíteni ilyen telóra? És ha megéri, akkor melyiket? Tanácstalan vagyok ezügyben. Előre is köszi a válaszokat.
-
peestee83
aktív tag
Szia roobert!
Láttam, páran megelőztek a kérdések megválaszolásával, de pár tanácsot tudok adni:
3) A mobilnetet le tudod tiltani, akkor csak wifivel próbálkozik, max ha nem talál, engedélyezed a mobilnetet.
5)Marketen van egy MSN Droid nevű program, ha azt installálod, megy rendesen (nekem nem volt vele semmi gond)
6) Kinek mi a hasznos program?És ki melyiket szereti.... Szerintem próbálj ki pár programot, ami szerinted kellhet neked, és meglátod jó-e.
-
peestee83
aktív tag
válasz
pető bá' #423 üzenetére
Én már régóta kerestem telefont magamnak. Amikor kijött az Optimus, nagyon megtetszett, csak az ára volt magasabb annál, mint amit rászántam egy telefonra. Utána jött a 845, és itt a vélemények nagyon jók voltak róla. Meg is vettem, és nem bántam meg. De a tesztet én is nagyon várom, hogy mit szólnak hozzá.
-
peestee83
aktív tag
Sagesz, Kaller köszönöm a segítséget! Nem jöttem volna rá, az előző telefonjaimnál nem így ment a csengőhang megváltoztatása.
Mégegyszer köszönöm -
peestee83
aktív tag
Sziasztok.
Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Lehet egyszerű a válasz,de akkor se jövök rá. Hol tudnám beállítani a mem. kártyára felrakott mp3at csengőhangnak? Sehol nem találtam
A segítséget ismét köszönöm. -
peestee83
aktív tag
Köszi a segítséget. Remélem hamar belejövök. Amúgy nagyon tetszik a telefon,beleszerettem. Ennyi pénzért kár lett volna otthagyni.
-
peestee83
aktív tag
Egy kérdésem lenne hozzátok. Mivel első okostelefonom, nem értek hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy ha bekapcsolom a wifit, hol kell beállítani azt, hogy azon netezzek, és ne a voda hálózatát használja? Előre is köszönöm a segítséget!
-
peestee83
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #195 üzenetére
Akku: arról még nem tudok írni, most várom, hogy lemerüljön
Kijelző: kicsit féltem, hogy "csak" 65K-s, de nem tűnik rossznak. Videót még nem néztem, nem is arra vettem...
Első benyomás: a kijelző (szerintem) rendben, a hang is jó, nem halk. A sebesség nem a legjobb, de nem is vártam el, hogy villámgyors legyen. Úgy tűnik, rendben van a telefon, könnyű használni. Remélem hamar kiismerem majd az androidot.Nagyon jó vétel volt ennyi pénzért egy ilyen telefon
A hátlap leszedése kemény meló, az anyagokon érződik, hogy nem csúcskategóriás telefon, de ezt nem is várom el 31.000 Ft-ért.
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam az elmúlt napokban a fórumot, mert én is kinéztem ezt a telefont. A többiek véleménye és tapasztalata is befolyásolta a döntésemet. Ma megvettem. Kipróbáltam, és nagyon tetszik. Első okos telefonom, de nagyon örülök, hogy megvettem.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest