Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
természetesen többminden is futhat egyszerre, pölö navigálás közben is átválthatok a kamerára vagy sms-t írni, attól még a navi szoftver dolgozik a háttérben amíg ki nem lépek belőle.
mod: alapból 10+ app fut rajta, ez a rendszernek kell meg még ha extrákat raksz fel, azok is futnak a háttérben.
-
törölt tag
ricsi és tomi, köszönöm!
már csak a kamerára és a trackpadra kell megoldást találni -
törölt tag
üdv mindenkinek, összegyűjtöttem még néhány kérdést:
- a kamerán nincs önkioldó, lehet ezen valamilyen progival segíteni?
- a trackpad-ot le lehet tiltani?
- van az a panel, amin öt darab kapcsológomb van, sorrendben: wifi, bluetooth, gps, valami, fényerő
nos, itt a "valami" lenne a kérdés(két körbemutató nyíl)
-
törölt tag
köszi mindenkinek, aki reagált a problémámra, egy wifi pontnál sikeresen megoldottam a dolgot.
innentől nincs megállás
-NOKIA-: majd ha lesz mercim, veszek egy e52-t, addig marad ez
-
törölt tag
srácok, hogyan tudok a pc-ről apk-t installálni a telóra?
az interneten fellelhető guide-k úgy kezdődnek, hogy menjek fel a market-re letölteni valamit, nade én a telóval nem tudok netre menni (nincs wifis net)az droidappz-on találtam egy apk installert, de "internal server error"-t dob amikor letölteném...
-
törölt tag
válasz
tolts.hu #453 üzenetére
írtad, hogy elhagyod a topikot, de azért válaszolok neked: szerintem előlről nézve nem annyira gáz a telefon, inkább csak a hátlapja gagyi hatású.
amúgy pedig ha összevetjük pölö a nokia 5230-cal (amivel kb partiban van ár és tudás terén), akkor egyértelmű, hogy a 845 a nyerő minőségérzet terén.
mondjuk ehhez az is kell, hogy az 5230-as egyszerűen borzalmasan néz ki, messze a leggagyibb kinézetű nokia.
egyébként eredetileg E52-t akartam, mert ezüstben a legszebb telefon a világon, de sajna kétszer annyiba kerül mint a 845amúgy pedig ha elérsz egy bizonyos kort (mint én), és csak a pároddal, anyuddal meg az egyetlen megmaradt barátoddal tartod csak a kapcsolatot (mint én), akkor már senki nem fogja megkérdezni, milyen telefonod van, ergo nem is kell szégyenkezned miatta
hát igen, az antiszociális lét előnyei -
törölt tag
mostantól én is boldog tulajdonos vagyok, ennek örömére jöjjön egy kérdés
szóval, nem tudok rájönni, hol tudom beállítani, mennyi idő után kapcsolja be a billentyűzárat, valami ötlet erre?amúgy a nokia 5230 és e telefon között vacilláltam, de ma besétáltam a vodához és volt alkalmam egymás mellé tenni a két készüléket, ez kábé el is döntötte a kérdést azonnal
-
törölt tag
közben eszembe jutott, vajon honnan lehet ehhez a telóhoz autós töltőt szerezni?
próbáltam guglizni, de valahogy nem jött rá jó találat... -
törölt tag
már csak a kamerára vagyok kíváncsi, de egyszerűen nem találok a neten teljes méretű módosítatlan tesztképeket.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest