- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
válasz
tomiee85 #414 üzenetére
Reméljük, minél hamarabb, megtudjuk, mit gondolnak erről a telefonról a szakemberek. Én már megvettem, így hát nem pszt nem szoroz, de azért nagyon kíváncsi lennék, egy mindenre kiterjedő, tesztre, amit bog-ék szoktak végezni. Arról nem is beszélve, hogy sok tanácsot, és megoldást lehetne kapni egy ilyen cikkből, ami sokaknak segítség lehetne, és nem csak azoknak, akik ilyen telefont akarnak venni, hanem azoknak is, akik megvették már. Remélem minél hamarabb, lolvashatjuk.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tomiee85 #359 üzenetére
Ilyen programmal még nem találkoztam, de ez nem jelenti azt, hogy nincs.
Egyébként pedig célszerű nyomon követni és keresgélni az android alkalmazások nevű topicban, mert sok hasznos dolog található ott is.
-
alamuszi
senior tag
válasz
tomiee85 #332 üzenetére
Ezt én is tudom, de azt nem gondoltam, hogy csak a magyar szaksajtó nem harap rá de tulajdonképpen mindenki más. De ezzel mindig így van ebben az országban. Notebook-ok terén is mindig megvan a friss macbook pro tesztje mikor még meg sem jelent, igaz a kutyának sem kell, mert luxus cikk, de amit visznek na arról nuku teszt, az majd valamikor. Bezzeg a sok egyen nokia-ról van cikk. Pedig hát szo-szo, egy kaptafa az egész, Nokia elsó kategória, majdnemhogy. (na jó túloztam, de van benne igazság). Mindegy ma megveszem, ha kapok, megbízom az eddigi tulajok véleményében.
-
sagesz93
addikt
válasz
tomiee85 #321 üzenetére
Hát próbálj meg áthelyezni egy widgetet, csak felfele irányba told, és akkor hozzá fog adni még felfele is +1 szintet, meg lefele is.
Meg oldalra is lehet ilyet azthiszem. Ha leviszed onnan, akkor meg eltünik.
#323: erre van ez a kicsinyítős cucc, így át tudod látni kicsiben, hogy hol mi van -
-
sagesz93
addikt
válasz
tomiee85 #115 üzenetére
Lassulás előfordulhat, de az android nálam még sosem fagyott ki...
pl. ha valamelyik app megakad, bejön egy ablak, ott van bezárás és várjon opció, ha rámegyek a várjonra, tovább működik az app
Szóval biztos meg lehet vele lenni.
iphone 4-et is biztos az ára miatt veszik meg... -
sagesz93
addikt
-
Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest