- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
válasz
sagesz93 #687 üzenetére
Megnéztem. Igen anak is volt sok hibája mégis ajánlott lett, lehet, hogy ez is az lesz. Mindössze annyit akartam mondani, hogy nehéz eldönteni.
De a lényeg nem is a plecsni. Inkább a fórumban szoktam én is olvasni, akik régebbóta nyúzzák a készüléket azoknak jobban hiszek, mint a plecsniknek. A cikkeket pedíg azért olvasom, mert egy egy funkciót jól körbejárnak benne (zene, fényképező, gps...).
Szóval majd meglátjuk mit dob a gép.
-
Bounti
aktív tag
válasz
sagesz93 #684 üzenetére
Nekem is tetszik a masina, és valóban ennyi pénzért sokat nyújt. Valószínűleg én is beszerzek majd egyet.
A plecsni azonban nem csak az ár/érték aránytól függ szerintem. Nemrég említette Bog, hogy nagyon idegesíti egy -két dolog. Ők ugyebbár azért a mindennapi használhatóságot is tesztelik, és ha számukra az jön le, hogy egyszerű feladatokat elvégezni is sok idő rajta (hw vagy sw hibájából) akkor ez már mínuszolja az ár/érték arányt. Szóval nem is olyan könnyű eldönteni, hogy plecsni legyen vagy ne.
Amúgy viszont ahogy látom aki megvette az elégedett vele, és szerintem ez számít.
(Ezért is fogok én is beszerezni egy ilyen készüléket.) -
djcool
tag
válasz
sagesz93 #684 üzenetére
Kíváncsian várom én is azt a beharangozott tesztet...bár leginkább élőben megtapiznék egyet,hogy mit is bír...de sajnos melózni is kell vmikor.
Igencsak vacillálok egy ilyen készülék (ami ugye 31k) és egy használt független Spica (ami 40-45k) között. Második teló lenne, főleg az Androiddal való ismerkedés lenne a cél.
Egy Motorola Milestone-t már megtapicskoltam,de nem volt szerelem első látásra...Szóval végigolvasva a fórumot,eddig igencsak pozitív kicsengése van a véleményeknek-de ezt leginkább az ár/érték arányban érzem.
Szóval: hajrá teszt!
-
vegyszer
addikt
válasz
sagesz93 #497 üzenetére
és egy év android utáni nyálcsorgatás után a kezedbeveszed az akksinélküli telefont, és aszondod nem kell.
mert bekapcsolni nem szabad,
de a 25 millás BMW-t elviheted egy próbakörre, a 30000-res telót meg, á na hadjuk...de ha megvetted neten, 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól, indoklás nélkül.
elvileg a teljes vételárat is vissza lekk(ene) kapnod... -
vegyszer
addikt
válasz
sagesz93 #439 üzenetére
valószínűleg azért gagyi, mivel nem a Nokia, hanem a Vodafon kifejezés lett rászitázva.
mert ha az előbbi lenne, megeshet, hogy a legűberfasza androidos nokia tenné itt tiszteletét, minimum duplaárban.
mert a szitázás ám drága mulatság, meg kell azt fizetni...de mentségére legyen írva, bővített mondatokban is ki tudja fejteni, neki miért nem kell eme occsófon.
és bevallom, mér annak idelyén is furán néztek rám: Sharp GX-15, Sharp 550-SH
az meg mi?
ocsó 3G-s telefon, ami NEM Nokia, igez ő még ma sem ad annyiért 3G-t, minta Sharp 4 éve!
ezen meg lehet merengeni, pro, vagy kontra. -
tolts.hu
őstag
válasz
sagesz93 #439 üzenetére
Egyszerűen nekem lerí róla, hogy a lehető leggagyibb műanyagokból lett összeszerelve.
És amikor megkérdezik: milyen telód van? Samu, Nokia, vagy SE? Akkor rá vágod hogy vodafone 845
Na mind1, akinek ezek fekszenek, és olcsón akar nagy tudású telót azé a pálya!
Én inkább kiszivárgok a topicból mielőtt megesztek. -
-
tomiee85
senior tag
válasz
sagesz93 #185 üzenetére
Nah vettem egy ilyen készüléket. Első androidom szóval még az átlátás kategóriáját se értem el
Majd ha lesz vmi pontosabb írok. Egyelőre amitől féltem kijelző nem gáz hogy nem akkora bár qwery ceruza nélkül nem egyszerű. Valamint nekem néha belassult de nem gáz abszolút. Most vmi értelmes GPS-t keresek rá.
-
tomiee85
senior tag
válasz
sagesz93 #114 üzenetére
Kijelző még a legkevesebb nekem mert jelenleg egy L760V-m van. Én a lassúságtól félek mert hiába van alatta a szuper OS meg rengeteg alkalmazás ha lefagyogat. Majd a teszter kollégák leírják hogy jogos e a félelmem.
IPhone 4 antenna a hónap vicce.hogy lehettek ennyire töketlenek. de a nép megveszi ígyis..ez a lényeg nem?
-
VD
őstag
20-25 volt a szabad. És ekkor szinte csak a rendszer cuccai futottak. (meg a live wallpaper)
Igazából nem mérvadó. Spicanal sincs különbség, hogy 10, vagy 50 mega a szabad.
egyedül ahol ez érdekes lehet az az IGO ami zabálja a ramot és mindent lezúzat a rendszerrel mielött elindul. Mondjuk ilyen szarul megírt android apot még azóta se láttam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest