- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Kicsirics77 #708 üzenetére
van még navigáció..
pl. navigon -
sagesz93
addikt
Mivel több oldalas a telefon főképernyője, ezért nem a képet viszi magával, hanem a kép felét látod pl. középen, és ha arrébb lapozol, akkor a kép többi részét látod. (ADW launcher tud háttérkép "hack" opciót, oda mondjuk jó a 320x240)
Ezért szélességben nagyobb kép kell.
Szerintem 640x240 kell. De jó lehet a 640x480 is.kaller1: az hogy jött ki?
Ja már tudom, de minek kisebbet, inkább nagyobb legyen
-
sagesz93
addikt
Azt Bog is tudja, hogy ennyiért ilyen tudást, nem nagyon kap az ember.
Szóval plecsni az lesz... -
sagesz93
addikt
válasz
Kicsirics77 #572 üzenetére
Ha nincs kinnt, akkor nincs jó apn beírva/kiválasztva.
-
sagesz93
addikt
válasz
Kicsirics77 #568 üzenetére
Na de ha nincs aktiválva semmi, akkor minek neked a 3g? Hogy jobban szívja az akksit?
-
sagesz93
addikt
válasz
Mr. Nimbus #542 üzenetére
gyári fülessel te ne akarj zenélni, max. telefonálásra érdemes azt használni...
Egy normális fülessel, biztos hogy normális zenét kapsz..(skullcandy-met megnézném hogy szól)
-
sagesz93
addikt
válasz
Komplikato #530 üzenetére
Igen, valakinek már elküldtem a linket és sikerült neki, szóval próbáld meg menni fog, lényegében a két teló egy és ugyanaz, szerintem a pulse mini custom rom-ok is lazán rámennek.
-
sagesz93
addikt
válasz
alamuszi #455 üzenetére
kár, hogy magyarországon (is) a huawei adja a legtöbb modemet a mobilnetekhez, szóval nem olyan kis gyártó ez, csak nem a telefonok a fő hatáskörük.
A trollkodáshoz meg továbbra is no comment, nagyon egyszerű volt képek alapján beírni, hogy a gagyi a teló.
Ehhez továbbra is gratulálni tudok, ármester kollega.. -
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
Mr. Nimbus #336 üzenetére
Egy sd kártya akkor SDHC, ha 4gb, vagy több.
Szóval az ez alatti kártyák sima microsd-k, a 4giga és e felettiek, pedig sdhc-k.(hc=High-Capacity)
Amig az sdhc-nál nézni kell, az az hogy class hányas. Ez a szám a garantált írási sebességet jelenti.
Ebből van 2-4-6-8-(10?) , magasabb=gyorsabb.
Látom már jött a gyorshelp -
sagesz93
addikt
válasz
tomiee85 #321 üzenetére
Hát próbálj meg áthelyezni egy widgetet, csak felfele irányba told, és akkor hozzá fog adni még felfele is +1 szintet, meg lefele is.
Meg oldalra is lehet ilyet azthiszem. Ha leviszed onnan, akkor meg eltünik.
#323: erre van ez a kicsinyítős cucc, így át tudod látni kicsiben, hogy hol mi van -
sagesz93
addikt
válasz
aDM|RaL^ #319 üzenetére
Pulse-omon is ez a felület van, hát tény és való hogy elég poén, megpróbáltam "belakni", kb. 8-10 képernyőt tudtam csak elfoglalni.
Most meg áttértem egy másik romra, itt gyári android van 5 oldallal, ez már kevés(igaz vannak ugyebár fasza home appok is)
De ez a nagyításos-kicsinyítéses fícsőr kellemes cucc. -
sagesz93
addikt
válasz
pető bá' #317 üzenetére
Elvileg max 35-t lehet
De a függöleges "szinteket" "be tudod zárni" és akkor mintha nem is lennének. Ehhez le kell szedni onnan a widgeteket, és akkor automatán eltűnik az a szint.(ugyanez megy fordítva is).
Majd kitapasztalod, ha lesz ilyened
mod: ja látom a videó alapján írtad ezt, ott mutatják ezt is -
sagesz93
addikt
válasz
pető bá' #307 üzenetére
nézz review videókat youtube-on, a böngésző folyamatos, ez bőven elég a normális netezéshez, az mondjuk lehet hogy sokat kell görgetni, de ha ezt most nem vesszük figyelembe, alapvetően marha jó android telefonon böngészni.(meg van 1-2 elég fasza program is, ha a gyári nem gyerebe)
-
sagesz93
addikt
válasz
pető bá' #298 üzenetére
Hát mivel nem mozgó alkatrész, nem hinném hogy baj lesz vele.... Nem tud elkopni meg ilyenek
LG-n ugye nincs ilyen, de szerintem ez jól jön, pl mikor szöveget írsz be(pl. email-jelszónál, akkor nem kell a képernyőt tapicskolni, hanem "tolsz egy lefele irányt", aztán akkor ráugrik arra
Többen is írták hogy szinte le kell tépni a hátlapot, annyira keményen van rajta, szóval a széteséssel szerintem nem lesz baj.
(ugye a pulse-om is huawei, pozitívan csalódtam a márkában, sok modemet is ők gyártanak) -
sagesz93
addikt
válasz
pető bá' #290 üzenetére
hát a 2.1 sokat számíthat.
Meg itt hamarabb várhatóak az esetleges frissítések, az lg kicsit le van maradva android téren szerintem.
A képernyő nem gyengébb, mivel mindkettő rezisztív(az igaz hogy lehet érzékenyebb az lg), max a felbontás miatt lehet szídni(0,2"-al kisebb, nem valami vészes)#291: a te oldalad a demotivalo, vagy hogyhogy onnan van a link?
-
sagesz93
addikt
válasz
Kicsirics77 #222 üzenetére
Ha az árat nézed, akkor sehogy sem tud jobb lenni az lg.
Mivel minden funkció ugyanúgy megvan benne, a kijelző kisebb 0,2"-al, és pixelesebb, de ez már frissebb, az lg-re szeptember végére várható a 2.1....
Meg hát attól is függ hogy mire használod a telefont.(mondjuk sokkal több dolgot nem tudnál azon se csinálni(pl. ha most a játékokra gondolok. 1. rendszer régi ugye, a legtöbb komoly játékhoz 2.1 a minimum. 2. rezisztív kijelző - nincs multitáccs 3. ott se elegendő a vas a jó játékokra.)) -
sagesz93
addikt
válasz
cukorborso01 #217 üzenetére
Esetleg egy teló restartot megpróbálhatnál.
-
sagesz93
addikt
válasz
cukorborso01 #215 üzenetére
Azokat hiába engedélyezed, csak a mobilnethez tartoznak.
Nemtudom mi baja lehet, böngészni tudsz rendesen wifivel? -
sagesz93
addikt
Én meg megkértem tommie-t, nézze meg hogy viselkedik a telefon, egy másik szolgáltató sim-jével.
Ha úgy, ahogy azt a huawei telók többsége, akkor ez a kódos függetlenítés működne itt is.
+ rákérdeztem pulse mini topikban, hogy megy-e ezzel a függetlenítés, ott is várom a választ...
Bár aláírom, a turbo sim jobb megoldás, de ez a kódós végleges, és nem kell bajlódni semmivel. -
sagesz93
addikt
válasz
tomcat1977 #183 üzenetére
Mivel nagyon friss a készülék, szerintem még sehol nincs írva, de mondjuk ha itt veszed, biztos van 1-2 rendes eladó, aki megengedi hogy teszteld a telefonnal a turbo-simet.
-
sagesz93
addikt
válasz
Kicsirics77 #181 üzenetére
mondjuk ez lehet problémafüggő is.
na mindegy, továbbra is várjuk a mobilaréna tesztet.
-
sagesz93
addikt
válasz
tomcat1977 #165 üzenetére
Én a t-mobile pulse-t használom vodás kártyával
Majd küldök privit mindkettőtöknek, szerintem holnap délelőtt, jó? -
sagesz93
addikt
válasz
tomiee85 #115 üzenetére
Lassulás előfordulhat, de az android nálam még sosem fagyott ki...
pl. ha valamelyik app megakad, bejön egy ablak, ott van bezárás és várjon opció, ha rámegyek a várjonra, tovább működik az app
Szóval biztos meg lehet vele lenni.
iphone 4-et is biztos az ára miatt veszik meg... -
sagesz93
addikt
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Mr. Nimbus #92 üzenetére
Hát inkább ezt vedd, mint az ezzel egyárban lévő táccsos csodákat.
-
sagesz93
addikt
Minden androidos telefont meg lehet fektetni egy nap alatt, szóval az az erősebb nem biztos hogy tényleg az...
standby-be viszont elállnak 3-4 napig is. Szóval használat kérdése.
15k-t meg nem biztos hogy mindenki ki tud adni. És szerintem 15-el még nem is jobb. Meg ezen 2.1 van, míg az lg-n 1.6.(igaz jön rá októberben a 2.2, de az is idő még.) -
sagesz93
addikt
35 homescreen gyárilag
rekordgyanús
Jo lenne már látni 1-2 ph-s tulajt.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest