- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi lett volna, ha már a 8-ban választható... Kevesebb hiszti, több eladás.
Nem tartott pisztolyt senki, csak azok a userek jöttek nyafogni meg 7-et installáltatni, akik vettek új gépet nyóccal. Az a réteg, ami annyira hülye, hogy ne is akarjon változtatni, meg anyázott.@VIC20 : "Érdekes, de hát különbözőek vagyunk. Ha visszaülnék a régi gépekhez, ez nekem se jelentene gondot, de ha már rendszeresen megfej ez a jófej cég, akkor valahogy elvárom, hogy az aktuális hardveren elérhető legjobbat adja cserébe."
Heh, már akit megfe. Én kiraktam otthonról a wint, látom eleget melóban. Amúgy annyiban persze igazad van, hogy ah fizetsz érte, kapjál jót, de az utóbbi 20 év tapasztalatai után már nem várok tőlük semmit. -
Rickazoid
addikt
Kevesen ellenzik érintőkijelzőn, viszont nagyon sokan ellenzik, ahogy a Microsoft ráerőltette a Win8 vásárlókra nem érintőkijelzős monitorok esetében is. Lehet érvelni ahogy tetszik, hogy ott az asztal, de nem változtat a lényegen, hogy attól még ott van ez is, kikerülhetetlenül, és lám muszáj is lett a Microsoft-nak lassan elkezdeni újragondolni ennek a korszakalkotó megoldásának az értelmét.
Akkor ki a "h_lye"? Aki nem akar látni sem ennyire leegyszerűsített és szoftveresen lebutított érintőkijelzőre készített felületet és nem is használ érintőkijelzőt az biztosan nem (főleg miután mint látni fogjuk a Win9-nél, megoldható a "Modern" UI-s programok futtatása asztalon is), marad a kérdés eldöntéséhez tehát csak másik két fél: aki kitalálta, hogy legyen mindenhol ott, illetve a hihetetlenül kicsi felhasználói bázis, aki ezt védi és nem érti miért nem tetszik másoknak, hiába sorolták fel újra, és újra, és újra, és újra, és újra, és újra, és újra, és újra,
while ellenzőkSzáma>0:
print(" és újra,", end="") -
VIC20
őstag
Pontosabban - és az MS részéről -: ,,Túl hülyék voltunk ahhoz, hogy felfogjuk, hogy ezt az új, érintőkijelzőre készített felületünket zömmel nem érintőkijelzőn használnák majd."
Egyébként attól, hogy érintőkijelzőre készült egy felület, nekem alapvetően azt jelentené, hogy nagyobbak a felületek, a vezérlők, nem azt, hogy csúnyábbak is...
hcl: ,,Pont azért, mert DOS-sal, TVC Basic-kel kezdtem, azok után már az ember bármit képes használni."
Érdekes, de hát különbözőek vagyunk. Ha visszaülnék a régi gépekhez, ez nekem se jelentene gondot, de ha már rendszeresen megfej ez a jófej cég, akkor valahogy elvárom, hogy az aktuális hardveren elérhető legjobbat adja cserébe. Na jó, ez nyilvánvalóan túlzás volt, de legalábbis ne adja alább, mint az előző verziók (egészen 1990-ig, a Win3.0-ig visszamenve)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged