Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz laszlohu #324 üzenetére

Ölég fura, én ilyennel még nem találkoztam, de Win8 topikban se láttam olyat, akinél a gyári Metrós appok BSOD-ot csináltak volna... :F
    Mondjuk talán nem véletlenül szoktak hozzá kiadni frissítéséket, amiket, ahogy a WU-s rendszer update-okat, szintén ajánlott feltenni...utóbbit se?
    Nálam, pedig használok desktopos calculatort és metrósat is, abból többféle fel pakolva, de ilyet még soha nem tapasztaltam. Ez a Speedcrunch meg asztali program, ha jól látom, de, h a beépített asztali/metrós számológép miatt ilyen hiba, az elég abszurd.
    Eleve elszeparált külön térben futnak, de attól még lehet, h épp nálad így volt.

Én appok terén max olyannal találkoztam, h megnyitva bezáródott hirtelen, pl. a korai 8.1-ben a Skype, de WU-val javították azt is.

• Rickazoid

addikt

válasz laszlohu #290 üzenetére

Nekem is volt 7 éve olyan tunerem, ma viszont már nem veszek olyat, amiről nem tudom támogatott-e. Viszont bőven van választék így is, nagyon kevés hardvernek nincs ma már teljes támogatása. Otthoni felhasználásra az AMD videokártyák a legproblémásabbak, de már javult a helyzet a pár évvel ezelőttihez képest és talán a Steam eléri a teljes pálfordulást az AMD részéről, legalábbis reménykedünk benne. Azt leszámítva pár éve már inkább az a helyzet a nagyobb disztribúcióknál, hogy a legtöbb otthoni felhasználású hardver teljesértékűen működik out-of-the-box (nem, a pendrive-ok, HDD-k és egyebek mellé adott extra Windows-os szoftverek, mint adatmentők vagy titkosítók, futtathatatlansága nem számít) és a Wiki dokumentációk mérete és mennyisége is megállíthatatlanul nő. Ehhez a Microsoft most próbál felzárkózni a 8.1-esével illetve nyilván folytatja a 9-essel, leszámítva a Wikit és szoftverközpontja meg -tárolói se valószínű, hogy lesznek a "Modern" UI-n kívül.

Új hozzászólás Aktív témák