Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ehhez hasonló hülyeség, hogy a 2013-as PowerPointban az alsó sáv végig vörös... kb kétpercenként pillantok le (pontosabban pillantottam le, amíg vissza nem váltottam inkább a 2010-re), hogy milyen hibaüzenet jött be, aztán lepődök meg, hogy az nem az, csak a felület tervezője bizonyára átaludta a szoftver ergonómia tananyag színekről szóló előadását.
-
King Unique
titán
Mondjuk biztonságos eltávolítást pirossal jelölni tényleg kicsit fura....de pl. így van a HotSwap programban is, ha rádugsz egy USB-eszközt, zöld a nyíl, ha eltávolítod, piros lesz.
Szerintem lehet az angolban máshogy értelmezik, v maga a "forró eltávolítás", működés közbeni eszközleválasztás ténye miatt lett piros...de ez még változhat, hisz csak egy előzetes verzióról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest