- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
Start gomb --> jobb klikk --->Leállítás vagy kijelentkezés --->Leállítás 8.1 is van, nem muszáj Charms Bar, v Modern UI-n kikapcsolni [link]
(#71) DoxaM : először is, ez szerintemnem teljesen a TP/ végeles Win9 kinézet lesz, mert én úgy tudom, h a fejlesztők az újdonságokat mindig az aktuális (8.1) rendszeren mutatják be. Mert az a felület és Modern Ui 1-1-ben a 8.1. Javítsatok ki, ha tévedek
Másrészt, aki használ Wi8.1-et, pontosan tudja,h sok minden függ megjelenésben egy adott háttértől, téma beállításaitól stb. Nem muszáj nyilván ezt a buzikék izét se használni...
Ha "allinone" nem tetszik, fentebb említett progikkal 5-10 perc alatt tehetsz be Aerot és egyebeket, de nem kötelező használni a rendszert sem, ennyi.
De pusztán csak az ikonok stb. alapján lehúzni az egészet szerintem hülyeség, de a ti dolgotok.(#74) BlackDesert: "mert legális os" - ezt nem értem teljesen, mért a korábbi Win7 nálad nem volt az, v nem lehetne tán most is megvenni ??
Abban egyetértek, h ez tényleg inkább 8.2 lehetne, főleg ezzel a skinnel. Volt róla szó valóban, h abban fog érkezni a Start menü, de végül elvetették, mert vmivel el kell adni a Win9-cet is, ha már home user szinten magától senki nem képes belerakni egy ingyenes Classic Shellt, ami talán egyeseknek jobban be is jönne, mint ez a hibrid...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest