- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiftain
aktív tag
Tipikus androidos hozzáállás!
Legyen 8k kijelző 5-6 collon, a 8 magos 2-3 GHZ-s soc meg kiolvad a telefonból, a 6 giga ram meg 5-7 sec alatt fogy el teljesen. De szerencsére az apple van lemaradva mindenben... érdekes! Azt hadd kérdezzem már meg hogy a VR-t mennyire használod ki a mindennapokban? Gondolom a nap 24 órájában a fejedre szigszallagozott galaxy s7-el járkálsz... ja meg persze kizárólag NFC-vel fizetsz, illetve kizárólag NFC-vel kommunikálsz más eszközökkel.
Az i7-et bármikor odamerem tenni bármelyik androidos zászlóshajó mellé, semmiben nincs lemaradva! Csak az ilyen specifikáció fétisesek vannak meghatódva maguktól hogy nem hagyták magukat átverni, a csúnya apple által. Mert az apple le van maradva... Majd szólj hogyha bármelyik androidos szuper telefon ilyen hardware-el tud olyan felhasználói élményt nyújtani mint egy iPhone. Majd akkor lehet szó arról hogy a konkurencia utolérte az apple-t. Addig itt semmiféle lemaradásról nincs szó... -
talamasca
senior tag
Khm...
Nekem is sok minden nem tetszik mostanság az Apple-nél, de azért ez az évek óta lemaradva kifejezés erős...Kijelző: Anno az i4-nél mikor megjelent nem sok telefonon találtál jobbat felbontásban, de legalábbis az elsők között volt. Méretet hagyjuk már, egyéni preferencia. Ráadásul 2010 óta ott volt az iPad.
RAM: Mindent elhiszek neked, de egyelőre jelenleg a piacon az i6s a második leggyorsabb telefon. Az első az i7.NFC nem érdekel, van Apple Pay, fájlok mozgatásához meg Airdrop.
Gyorstöltés, VR: Ott a pont.A szoftveres dolgokat meg ne erőltessük, mert a kezdetektől elég sok mindent meg lehet oldani, annyi, hogy régen szükség volt JB-re, manapság már nem annyira. Az Alkalmazások minőségét, futtatását, elérhetőségét és az oprendszer támogatottságát meg igazából a FairPlay miatt vegyük úgy, hogy nem is említem...
-
bolvar
senior tag
Te se használtál kezdettől kezdve se ios se droidot az is fix.
Az ios voltak korlátjai ez tény de a sok hasznos cydiás pack után rengeteg hasznos funkció került bele a rendszerbe amiket túlnyomórészt a droid is átvett.A droid egy igen komoly alfa/beta teszt volt egészen a 4-il kiadásig kegyetlen bugokall és hibákkal megtűzdelve.Azóta igyekeznek minden "hasznos" future belerakni őkis igaz a 80-90% a kutya se használja mert effektíve értelme nincs.
Sajnos én azt látom lefeli ívelő pályán van az apple gépezete(2g óta apple tulaj vagyok)bár a számok nem ezt mutatják.Egyre több feles vagy idegesítő funkció kerűl bele a telefonba egyre drágábban.Az 5s óta nem tudtak igazán értelmeset előre lépni az SE-vel betömtek egy kis piaci rést(amit én is képviselek) de ennyi.Nem tudom mit fog az új széria hozni de kicsit kezd kipukkadni nálam az apple lufi. -
Chiftain
aktív tag
Hát sztem nem akkora az a lemaradás ha létezik egyáltalán. Ott van pl a kijelző ami kijelző+felbontás+technológia hármasban is le van maradva. Hát a displaymate tesztje szerint a valaha volt legjobb. Nekik azért inkább elhiszem, meg a saját szememnek is. Sose értettem ezt az eszetlen felbontásnövelést, egy bizonyos pont után. De mind1 valakinek ez fontos. A ram kezelésbe ne menjünk bele. Amíg az app indításos teszteken rendszerint rommá ver bármilyen androidos telefont...
NFC, Qi, gyorstöltés, VR támogatás, stb valóban már mind elérhető volt máshol. De nem vagyok benne biztos hogy egy NFC annyira hiányzik jelenleg az életemből vagy pl egy VR támogatás. Rendben van hogy mások tudják. De mit érek vele ha magyarországon nem működik esetleg, vagy nagyon korlátozottan. Illetve ha mondjuk számomra tök fölösleges.
Az ios vs android csatába nem mennék bele. Azért az kicsit más, hiába jó mind2 vannak emberek akiknek az egyik nem alternatíva ilyen olyan ok miatt! Mint pl nekem az android! -
Roadhammer
tag
Olyan vezeték nélküli töltésre gondol, ami nem annyiban kényelmesebb, mint a vezetékes, hogy nem kell rádugnod a telefont a kábelre, hogy lerakod egy meghatározott pontra (a vezeték nélküli töltőre), hanem mászkálhatsz a telefonnal a kezedben a szobában, és bizonyos hatósugáron belül ekkor is töltődik a telefonod. Érted, lolwhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest