- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #106 üzenetére
NFC-s ezköz pàrosítàs is működik, vagy csak a fizetés?
-
Wesder
titán
válasz
Roadhammer #101 üzenetére
Nem, nem úgy mondtam. Miért is lenne szégyen iPhone-t hasznàlni?
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #93 üzenetére
Értem, szóval az én hibàm hogy a fizetésem felét nem akarom egy hasznàlt 2-3 éves készülékért kiadni, mert lehet hogy kidobott pénz lenne
-
-
Wesder
titán
Értem én hogy ott pöcre megy minden, de ezeket kb 2.1-es droid óta hangoztatjàk, amikor még tényleg elég gàz volt hogyha nem a legújabb droidot vetted. Ezért kicsit ebben kételkedem, de elfogadom hogy rossz tapasztalatod volt és hogy màsoknàl mit tapasztaltàl. A tàmogatàs részéről meg annyit tudok mondani hogy ott a Nexus/Pixel 2 évig tàmogatjàk, vagy itt a MIUI, elég sokàig tàmogatjàk a készülékeket. Tekintsünk el a HW-től, és ha OS szinten nézzük ma màr nem hiszem hogy egyik jobb, vagy rosszabb lenne mint a màsik
Köszönöm a kommentedet
Joey04
Köszönöm az összehasonlítàs, bàr kicsit kellemetlen volt olvasni hogy "Ha az enyém sz@r, akkor az iPhone is így úgy sz@r" mert ez nem igaz. Vannak gondok MIUI alatt is bőven, ezeket nem vonom kétségbe, valószínűleg megtanultam ignoràlni és együttélni velük az 1.6-os Droid óta -
Wesder
titán
Mennyi is az àrkülönbség? Nem kell itt flame-elni, meg lehet ezt beszélni kultúràltan is. Nem azt mondtam hogy a Xiaomi jobb, hanem hogy az àtlag igényeket az is kielégítheti. (Így feltételesben talàn jobban érthető mit szerettem volna mondani.)
Szerk.
Én olyan ember vagyok, akit meg lehet győzni érvekkel, és elfogadom a negatívumokat a kedvelt màrkàval illetően, hisz csak egy hasznàlati tàrgy, ami szàmomra lehet jó, míg màsnak nem. -
Wesder
titán
Nem kötekedésből, de amire az emberek 80-90%-a hasznalja a telefonjàt, arra egy Redmi 3 is elég lenne. (Most tekintsünk el a B20 hiànyàtól mert van B20-as is.) Hívàs/SMS Face/Messenger/Viber Böngészés kombót màr a 30 ezres kategória is teljesíti. Ezzel nem az Apple ellen beszélek, csak érdekelne az a "felhasznàlói élmény" amiben az Apple ezekben többet nyújt. Nem trollkodok, komolyan érdekelne.
-
Wesder
titán
válasz
JóképűIdegen #64 üzenetére
Kössél belém na
Egyébként meg biztos jobb modult hasznàl, csak hàt ugye teljesen eltérő a RAM kezelése a két OS-nek. Ebből Àtlag Pista csak annyit làt hogy az iOS jobb.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #56 üzenetére
hasznàltan
Neeeeeee -
Wesder
titán
válasz
Dr. 444Hertz #7 üzenetére
"Engedve a vàsàrlói nyomàsnak"
-
Wesder
titán
Szivesen kipróbàlnàm az iOS-t, de az 5S még mindig 50-60 között van. Dràga tanulópénz lenne ha nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest