- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiftain
aktív tag
Ha csak kipróbálni veszed akkor nem buknál rajta sokat. 1-2 hét alatt simán meglátod hogy hajlandó vagy-e maradni vagy visszatérsz a droidra. Annyi idő alatt nem változik nagyon az ára, és el tudod adni. Ha pedig beválna akkor nem volt kidobott pénz! De amúgy igen magas az ára. Elég jól tartja is...
-
Chiftain
aktív tag
Hát ios 2.0.1 óta vagyok iphone-os. Nem használtam androidot. Mivel volt a családban és ott nagyon hamar sikerült meggyőznie arról hogy inkább maradok ezen a vonalon. Persze ehhez az is kellett hogy az ios hozza azt a színvonalat amit felállított! A legújabb androidokat nem ismerem. De nem fogok váltani mostmár, mivel teljesen berendezkedtem ios-re illetve mac os-re. Nem kevés pénzt fektettem alkalmazásokba, mindenem az apple ökoszisztémához kapcsolódik. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek hogy a legújabb android egy "drága" telefonon stabil és jól működik. De ezt mostanra sikerült elérniük ha sikerült. Az ios a kezdetektől fogva ilyen.
Említed Te is a támogatást, de igazából a google referencia telefonjain kívül nem sok frissül azonnal és kap 2-3 év múlva is frissítéseket. Azért ha veszek egy iphone-t akkor 2 év múlva nem egy elfeledett modellt tartok a kezemben amire már a gyártó nem is emlékszik. Semmilyen frissítést nem kap, és most nem csak a csillivili dolgokról van szó hanem adott esetben biztonsági frissítésekről.
De meggyőzni nem akarok senkit. Mivel vannak akiknek egyszerűen nem fog bejönni akármilyen okból. Vagy úgy jártak mint én, hogy kezdetektől androidosok és már nem éri meg váltani. Vagy élvezik és szükségük van a szabadságra... -
Chiftain
aktív tag
Hát például abban nyújt többet hogy itt minden működik. De tényleg. Itt ha megnyitok egy alkalmazást akkor az megnyílik, nem fagy le nem lép ki stb. Nekem bevált a rendszer mert brutálisan stabil. Nekem ez az első számú elvárásom, minden csak ezután jön. Ha telefonálni akarok akkor telefonálok, ha sms-t akarok írni akkor írok egyet. Az iphone akksija 2 évesen pontosan annyit tud mint 2 naposan. Legalább 3-4 évig támogatás van a készülékre. Biztonságos a rendszer, ezt nem fogják feltörni neked a bevásárló központban 5 méterről mert NFC-d van ami nélkül ugye nem tudsz teljes életet élni... Teljesen alap dolgok és nem 1x látom hogy páran hogy szenvednek az androidos telefonokkal. Sorozatos lefagyások, random újraindulások. Akadozó nehézkes rendszer. Van olyan kollégám aki nem tudja beállítani a telefonján hogy felcsatlakozzon 3 vagy 4G-re, egyszerűen nem hajlandó rá a telefon... sorolhatnám estig. De rögtön hozzá is teszem hogy ezek egyedi esetek nem hiszem hogy minden androidosnak egy küzdelem az élet. Nem való mindenkinek mert valóban zártabb mint egy android. Akinek nyitottság kell, az meg se próbálja mert meg fog őrülni. Meg ugye vannak akiknek bántja a szemét a 400 ppi-nél kisebb képpontsűrűség. Vagy nem tudják elfogadni hogy nincs tele valóban új technológiákkal amiket aztán sosem fognak használni. Vagy esetleg fél hogy kiutálják a baráti társaságból mert 8-nál kevesebb mag van a telefonjában. De mindenkinek más a fontos. Androiddal lehet hogy mindent lehet, de nem mindig. Az ios meg amit tud azt mindig tudja, ha esik ha fúj...
Amúgy egy 30 ezres androiddal nem biztos hogy fair az összehasonlítás, de erölködés nélkül felveszi a versenyt bármelyik androidos high end készülékkel!
-
Chiftain
aktív tag
Tipikus androidos hozzáállás!
Legyen 8k kijelző 5-6 collon, a 8 magos 2-3 GHZ-s soc meg kiolvad a telefonból, a 6 giga ram meg 5-7 sec alatt fogy el teljesen. De szerencsére az apple van lemaradva mindenben... érdekes! Azt hadd kérdezzem már meg hogy a VR-t mennyire használod ki a mindennapokban? Gondolom a nap 24 órájában a fejedre szigszallagozott galaxy s7-el járkálsz... ja meg persze kizárólag NFC-vel fizetsz, illetve kizárólag NFC-vel kommunikálsz más eszközökkel.
Az i7-et bármikor odamerem tenni bármelyik androidos zászlóshajó mellé, semmiben nincs lemaradva! Csak az ilyen specifikáció fétisesek vannak meghatódva maguktól hogy nem hagyták magukat átverni, a csúnya apple által. Mert az apple le van maradva... Majd szólj hogyha bármelyik androidos szuper telefon ilyen hardware-el tud olyan felhasználói élményt nyújtani mint egy iPhone. Majd akkor lehet szó arról hogy a konkurencia utolérte az apple-t. Addig itt semmiféle lemaradásról nincs szó... -
Chiftain
aktív tag
Hát sztem nem akkora az a lemaradás ha létezik egyáltalán. Ott van pl a kijelző ami kijelző+felbontás+technológia hármasban is le van maradva. Hát a displaymate tesztje szerint a valaha volt legjobb. Nekik azért inkább elhiszem, meg a saját szememnek is. Sose értettem ezt az eszetlen felbontásnövelést, egy bizonyos pont után. De mind1 valakinek ez fontos. A ram kezelésbe ne menjünk bele. Amíg az app indításos teszteken rendszerint rommá ver bármilyen androidos telefont...
NFC, Qi, gyorstöltés, VR támogatás, stb valóban már mind elérhető volt máshol. De nem vagyok benne biztos hogy egy NFC annyira hiányzik jelenleg az életemből vagy pl egy VR támogatás. Rendben van hogy mások tudják. De mit érek vele ha magyarországon nem működik esetleg, vagy nagyon korlátozottan. Illetve ha mondjuk számomra tök fölösleges.
Az ios vs android csatába nem mennék bele. Azért az kicsit más, hiába jó mind2 vannak emberek akiknek az egyik nem alternatíva ilyen olyan ok miatt! Mint pl nekem az android!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest