Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wesder
titán
Értem én hogy ott pöcre megy minden, de ezeket kb 2.1-es droid óta hangoztatjàk, amikor még tényleg elég gàz volt hogyha nem a legújabb droidot vetted. Ezért kicsit ebben kételkedem, de elfogadom hogy rossz tapasztalatod volt és hogy màsoknàl mit tapasztaltàl. A tàmogatàs részéről meg annyit tudok mondani hogy ott a Nexus/Pixel 2 évig tàmogatjàk, vagy itt a MIUI, elég sokàig tàmogatjàk a készülékeket. Tekintsünk el a HW-től, és ha OS szinten nézzük ma màr nem hiszem hogy egyik jobb, vagy rosszabb lenne mint a màsik
Köszönöm a kommentedet
Joey04
Köszönöm az összehasonlítàs, bàr kicsit kellemetlen volt olvasni hogy "Ha az enyém sz@r, akkor az iPhone is így úgy sz@r" mert ez nem igaz. Vannak gondok MIUI alatt is bőven, ezeket nem vonom kétségbe, valószínűleg megtanultam ignoràlni és együttélni velük az 1.6-os Droid óta -
Wesder
titán
Nem kötekedésből, de amire az emberek 80-90%-a hasznalja a telefonjàt, arra egy Redmi 3 is elég lenne. (Most tekintsünk el a B20 hiànyàtól mert van B20-as is.) Hívàs/SMS Face/Messenger/Viber Böngészés kombót màr a 30 ezres kategória is teljesíti. Ezzel nem az Apple ellen beszélek, csak érdekelne az a "felhasznàlói élmény" amiben az Apple ezekben többet nyújt. Nem trollkodok, komolyan érdekelne.
-
assemble
addikt
Nem igazan velemeny kerdese, tenyekrol beszelunk, tenyeket soroltam fel. Displaymate szerint a legjobb mobilkijelzok az uj Samsung-okban vannak (S7, Note 7), amik mind OLED alapuak, szoval ezt benezted
Felbontasban nagyon le vannak maradva folyamatosan, konkurens gyartoknal 3 eve volt akkora felbontas a kisebb modellekben (<5"), amik amugy fele annyiba kerultek (peldaul Nexus 5), mint nekik most a nagyobban.
A tobbivel pedig lenyegeben annyit mondasz, hogy igen, valoban le van mindenben maradva amit felsoroltam, de ezekre nincs is akkora szukseg. Az ilyen erveket inkabb nem is kommentalom
Jhonny06: CPU+GPU+tarhely sebesseget pont irtam, hogy ezekben eleg jo, szoval peldaul nyers 1 szalas teljesitmenyben tenyleg jobb is, mint a tobbi, ennek semmi koze az optimalizaciohoz - amiben egyebkent a kozhiedelemmel ellentetben egyaltalan nem rosszabb az Android onmagaban az iOS-nel, plane ha beleveszed, hogy mennyivel tobb fajta hardver van ott. Aki hasznalt regebbi iPhone-t tul uj iOS-sel, az pontosan tudja, hogy milyen szinten lassabba szoktak valni az eszkozok 1-2 foverzio valtas utan - nesze neked nagy optimalizacio. Android-on pont forditva szokott lenni, az ujabb verziok gyorsabban szoktak futni az eszkozokon.
wesder: ha tenyleg annyi is lenne (amire meg igy rakeresve sem talalok semmi megerositest, szoval kicsit ketelkedek benne), akkor se lenne annyival gyorsabb, hogy kompenzalja azt, hogy mennyivel kevesebb van belole.
bolvar: nagyon mellelottel, gyakorlatilag a legeleje ota kovetem mindket platformot. Igen, hasznaltam iphone 2g-t, amire meg appokat se lehetett feltenni, mert nem volt appstore, es peldaul videot sem tudott rogziteni, nem volt copy-paste, nem volt multitasking, meg a hatteret se lehetett beallitani, kb szo szerint semmit nem tudott. Azota csepegtetik at evrol evre revolusoneri ujdonsagokkent azokat a ficsoroket, amik Android-ban evekkel azelott mindig benne voltak. Droid-bol is hasznaltam a legelso telokat (G1-et is nyomogattam, evekig SGS1-et hasznaltam, amin eredetileg 2.1 volt, es egyaltalan nem remlenek azok a kegyetlen bugok amikrol beszelsz.
talamasca: akkoriban a felbontasban meg tenyleg jo volt a kijelzojuk - csak az a telefon 6 eve jott ki, es gyakorlatilag azota nem leptek tovabb, a mai telefonjuk ppi-je is ugyanakkora.
Amugy SGS1 pont akkor jott ki, illetve kicsit elobb is. Meretet hagyjuk, mert egyeni preferencia? Remlik, hogy mekkora kijelzoje volt annak az iPhone 4-nek? Segitek: 3.5". Szerinted hany ember hasznalna manapsag ekkora kijelzoje telefont?Es a Galaxy S akkor is mar 4" AMOLED kijelzovel jott, es akkor a hasonlo Apple fanok annyira magyaraztak, hogy marpedig a 3.5" a tokeletes meret, es a nagyobb mar tul nagy, kenyelmetlen. Aztan hopp, egyszercsak ott is lett 4" kijelzo - es akkor csoda tortent, mert hirtelen eltuntek ezek az ervek, es hirtelen a 4" lett a tokeletes meret - amilyen a Samsung-nak evekkel azelott volt. Akkora lett naluk 4" kijelzo, amikorra mar az is boven ultragaz volt, mert a konkurencianal az atlag a 4.7" volt. Akkor is ugyanugy magyaraztak, hogy nem kell nagyobb, az a tokeletes. Eltelt meg 2 ev, es ujabb csoda tortent, megint megnott a tokeletes meret, ami immaron 4.7" lett. Jobban talan nem is szemlelteti semmi, ahogy mast sem csinalnak, csak araszolnak fel a piachoz 2-3-4 eves lemaradasokkal.
-
assemble
addikt
Nagyjabol tenyleg mindenben, szoval napestig lehetne sorolni - egyszerubb lenne ellenpeldakat mondani, abbol sokkal kevesebb van. A CPU/GPU-juk peldaul eleg tisztesseges, illetve a belso tarhely teljesitmenye is eleg jo. Kb Talan ennyi
De akkor nehany pelda, amiben rendszeresen mindig le van maradva:
Hardveresen: kijelzo (felbontas + meret + technologia), RAM, altalanosan uj, plane szabvanyos technologiak tamogatasa: NFC, Qi, gyorstoltes, VR tamogatas, sztereo hangszorok, vizallosag, kamera tulajdonsagok/ficsorok, stb, stb.
Szoftveresen pedig a kezdetektol minden iOS verzio nagyobb "uj" ficsorjeinek >80%-a evekkel elobb volt az Android-ban. Ebbe tenyleg inkabb bele se kezdek felsorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest