Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DzsoniGarde

    újonc

    válasz azbest #7790 üzenetére

    Sajnos nálam a wifi csak 2-3 m távolságól működik, ott is csak akkor ha nincs semmi akadály a telefon és a router között... több hálózaton is tesztelve, másik Thor mellet is tesztelve, azon bejött a betöltendő honlap, az enyémen nem... 4 másik telefon,TV hibátlanul működik az itthoni hálózaton, sokkal nagyobb (15-20 m) távolságból is. Letöltött wifi ellenőrző alkalmazás szerint tökéletes jel vétel van, de mégsem tölt be semmit. Ránézésre minden rendben, csak nem történik semmi, vagy megszakad a kapcsolat, bont a skype, viber hívás, stb. Wayteq szervíz (2,5 nap alatt SW frissítés és formázás - legalább udvariasak és gyorsak voltak) szerint minden ok, hiába mutattam ott is hogy semmit nem tölt be a telefon, szemben a nálam lévő BB Classic-kal vagy Samsung J3-mal. Azt mondták, hogy nem lehet különböző telefonokat összehasonlítani, és hogy a telefon megfelel az előírt elvárásoknak (akármik is legyenek ezek)

    Szóval van egy telefonom, amin a router közvetlen közelében nyugodtan netezhetek, stb., kicsit messzebbről (pl. tv előtt kanapén heverve, én lusta) vagy egy nyilvános hálózaton, pl. egy plázában már nem.

    :(( :(( :(( :((

    Kell esetleg valakinek a készülék? :))

    u.i. a router nem hibás, titkosítás nem WEP, újraindítva, stb. - egy ilyen analóg csávó mint én ennél többet nem tud tenni.

Új hozzászólás Aktív témák