- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
én kompaktról (Pana LX3) léptem "felfelé" a m4/3-ra. Imádtam az LX3-mat, de elcsábultam a nagyobb érzékelő és a cserélhető obik felé. Viszont a méret nálam továbbra is elsődleges szempont, soha eszembe nem jutott a RF-like vázaknál nagyobbakat nézni, még a m43 rendszerben sem.
Lassan kiismertem a fotózási szokásaimat, igényeimet és azt hiszem nem is fogok ennél feljebb lépni. Sőt, ha a csúcskompaktok folytatják azt az irányt, ami mostanában megfigyelhető az is lehet, hogy egyszer még visszatérek. Addig viszont a következő kiszemelt a GM1, amit ha kitobival használok, akkor gyakorlatilag van egy kompaktom, csak jóval nagyobb érzékelővel. Viszont ha akarom felcsavarom rá a 45/1.8-at, vagy egy telét, amit egy kompakt nem fog tudni sosem -
|AP|
veterán
válasz
DarknessHope #329 üzenetére
"düh és irigység..."
A lehető legrosszabb hozzáállás. Nem akarom elkezdeni, hogy a hasonló gondolkodásmód miatt tart ott ez az ország, ahol.... de a hasonló gondolkodásmód miatt tart ott ez az ország, ahol... -
|AP|
veterán
válasz
Fryskitt #283 üzenetére
ezzel kezdődik a cikk címe: "Vélemény:".... az általában szubjektív
Ráadásul még csak nem is az a cím, hogy "szerintem ezért a legjobb rendszer a m4/3", hanem "szerintem ezért nagyon jó rendszer a m4/3".És már 283 hozzászólás óta megy a vita gyakorlatilag a semmiről. De néha szórakoztató beleolvasni
-
|AP|
veterán
Kíváncsi vagyok mikor írja le valaki, hogy az egész cikk címe így kezdődik: "Vélemény:" Az pedig mindenkinek lehet más, ízlés szerint...
upsz, megtettem
-
|AP|
veterán
"beérett mint rendszer (támogatottság, objektívek sokszínűsége)" - objektívek és vázak sokszínűsége.
Gyakorlatilag bárki megtalálhatja a rendszerben, amit keres. Árban és méretben is rengeteg lehetőség közül lehet választani.Ez is m4/3:
Meg ez is:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!