- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Fotonhámozó #742 üzenetére
Kapcsold már ki a write-only üzemmódot... Nagylátó környéki fixekről beszélünk, nem ekv. 60mm-es obikról! Egyébként a klasszikus gyútávok egyike ez, igaz?
(Ha meg valaki más véleményen van, mint te, az egyből elfogult fan, ugye? No comment...) -
nord_
veterán
válasz
Fotonhámozó #731 üzenetére
Mert ugye a méret / ár az baromira nem számít...
De ha neked az ár ennyire indifferens, akkor utald már át a számlámra a 14 2.8 árát. -
nord_
veterán
válasz
Marseille199 #616 üzenetére
Amíg nem cseréltem le a 16-85 VR-re, én is azt hittem, a 18-70 jó zoomobi.
-
nord_
veterán
Szerencsére attól, hogy tükrös a váz, még nem jelenti azt, hogy fókuszproblémái vannak - van, akinek nincs szerencséje (nekem annó a Nikon D300-zal a 16-85-öt, 30 F1.4-et és a 85 F1.8-at is korrigálni kellett), de rengetegen vannak olyanok, akiknek a váz + obi kombó halálpontosan dolgozik.
-
nord_
veterán
Kitobiknál eléggé nagy a mélységélességi tartomány, ott - ha hiba van - nem nagyon tűnhet fel, ha picit félrevisz a fókusz. Ha fényerős objektívet használsz (pl. 85mm F1.8), ahol közelebbi tárgytávnál a mélységi élesség nincs több fél centinél, akkor egyből feltűnő, ha a szem helyett a portréalany orra hegye (frontfókusz) vagy a pajesza (backfókusz) lesz éles.
-
nord_
veterán
A méret egy dolog.
Ott van a serpenyőben még az ezerszer leírt evf vs ovf (nem csak a méret, hanem a keresőkép, ahol nem csak az expókorrekciót, hanem a feltekert szűrő hatását, a képbeállítások hatását - pl. színes vagy fekete-fehér - vagy a záridő-szimulációt is realtime láthatod). Meg ugye a fókuszpontosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest